Inlägg från: Erics mamma |Visa alla inlägg
  • Erics mamma

    Vilda kottar snackar vidare V

    ojojoj.... jag ringde faktist in när jag hade mellan 5-7min mellanrum. ville veta om de hade palts eller ej och omman var tvungen att planera ine n längre resa såsomtill NÄL eller Varberg.

    Är det den 22:e du är planerad till som det står i vår lista? Hade för mig att det var i sep.

  • Erics mamma

    ghaaaa mitt tagentbord är inte lika snabb som jag. Tar mellanrum när den själv känner för det gör den också...

  • Erics mamma

    Då var jag inte så fel ute med september =)

    Hoppas värkarna håller i sig och att det går snabbt framåt.

    Själv åkte jag ju in med värkar var 5-6min men med lite blödning. Var öppe 9cm närjag kom in trots det......

  • Erics mamma

    GRATTIS Linda med familj till lilltjejen!!!!!

    Ja det är bara Hanna som gått emot strömme men ho nvar ju först ut i år.

  • Erics mamma

    Förstår att det är skönt att vara hemma Linda. Hur har Filippa reagerat?

    Jenny, alltid lika kul att göra förändringar när man själv planerat det!

  • Erics mamma

    Låter som om de flesta, som inredan fått två barmn, allt tänker försöka skaffa ett till =) . Då får vi se vem som meddelar att de väntar smärtt först. Kan i och för sig vara någon som vill ha en liten 3:a också.

  • Erics mamma

    Hej allihopa.

    Vad bra att lillan sover Linda, låter som om honförstår att mamma måste sova också.

    Igår var vi åter nere i Onsala hos mina föräldrar och det märktes att vi varit där förra veckan. Eric sprang direkt till morfar och undrade var gräsklipparen var. Han har en självgående så Eric är mycket faschinerad av den men samtidigt lite rädd. Nu skulle han titta var den var och sedan klappa eller torka den om den var blöt för det gjorde han förra veckan. =) För god alltså!

    Efter några timmar åkte jag och Celle hem men Eric fick stanna kvar då det är stängt på dagis idag. Är första gången de skall passa honom hemma hos sig  och också första gången han skall sova över. De har varit mycket oroligta för hur de skulle få honom att lugna ner sig när han upptäckte att vi åkt men det hade gått jättebra! Hade bara frågat efter oss två tre gånger och accepterat direkt att vi kommer snart... Gick bra att få honom att somna också så nu är det bara att hoppas att natten gick bra.

  • Erics mamma

    Kajsa, natten hade gått jättebra! Hade gnytt till några gånger men inte mer. Pappa låg i samma rum som Eric ifall han skulle vakna och det rökte med att han hyssade lite så somnade han om. När han vaknade frågade han knappt efter oss utan var nöjd och glad hela dagen tills Calle hämtade honomkl 15. De hade varit nere vid havet i 2h och lekt samt hälsat på gräsklipparen ett antal gånger =) Att sova middag hade inte heller varit några problem, så nu hoppas vi att de inte skall vara så nervös inför nästa gång (när det nu blir).

    underbar bild Camilla. Finns det inte någonliknande på William?

  • Erics mamma

    Mmmmmmm kantareller. Låster som en god middag Linda, kan man komma ? =)

    Eric äter i stort sätt alltid välling innan läggdax. Iblan dvill han ha gröt eller smörgås på kvällen vilket han får men sedan är det alltid en slurk välling. Kan gå både 300ml eller 100, det vet man aldrig så det blir en del spill men men ingen större utgift i långa loppet.

Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V