Inlägg från: fru Elle |Visa alla inlägg
  • fru Elle

    Vilda kottar snackar vidare V

    Grattis till Benji och Eric som fyller två år idag! Synd att Erik blev sjuk på sin födelsedag.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Nu har vi några till som har blivit två år. Grattis till Leon och Selma!


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Har aldrig bakat tårta med fluff i. Brukar i och för sig aldrig baka tårta, men tänkte göra en själv till Mollys födelsedagskalas. Ska inte ha kalas förren den 6/3 så jag har ju lite tid på mig att hitta något bra recept .

    Idag åkte vi till Lekstan i Sisjön, första gången vi gör ett besök på ett sånt ställe. Molly hade kul så det blir nog fler besök. Skulle kolla på barnvagn på Babyproffsen i Sisjön men de modellerna som vi vill kolla på har fortfarande inte kommit in. Sen blev det lite pulkaåkning vid Hagakyrkan och ett besök på lekplatsen där.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Vi kommer bara ha den närmsta familjen på kalas, så vi skippar med ett separat barnkalas. Kanske att vi har ett nästa år men inte denna födelsedagen. Men hade tyckt att det varit roligt med ett gemensamt kalas för våra små tvååringar. Var det fler som var intresserade av det?

    Näsblod har jag inte haft, men min kropp verkar ju inte reagera så mycket på graviditeten. Har gått in i vecka 21 nu så nu är det hälften kvar.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Vi satt och kollade på Kalla, innan hon hade gått i mål så gick Molly och la sig själv. Men innan hon hann och somna så fick vi ta en tur till badrummet och byta blöja, borsta tänder och ta på sig pyjamas. Hon gillar verkligen sin nya säng.

    Om vi inte är så många om vill ha ett gemensamt kalas så funkar ju det att vara hemma hos någon. Kan ju ta med oss någonting var som vi har gjort på de fikor som vi har haft. Vi kan vara hemma hos oss om ni vill.  


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Då har vi lite olika förslag då . Hur många är intresserade då och vilka datum kan ni?

    Tar mig friheten att böja lägga upp de datum som jag vet att vi kan :

    söndag 21/2 Hanna & Molly
    lördag 13/3 Hanna & Molly
    lördag 20/3 Hanna & Molly
    lördag 27/3 Hanna & Molly


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Måste bara att säga att mitt kusinbarn mår mycket bättre nu, så skönt. För två veckor sen så fick hon maxdoser med morfin för sina smärtor och var ändå smärtpåverkad, blev akut opererad för inre blödningar och så tog de en bit av tumören. Förra veckan så opererade de bort hela tumören och de har inte fått provsvaren ännu men det verkar inte ha varit cancer. Imorgon ska de plocka bort morfinet helt och om provsvaren är bra så får de komma hem i veckan.


    Molly 080302 och BF 100703
Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V