Inlägg från: fru Elle |Visa alla inlägg
  • fru Elle

    Vilda kottar snackar vidare V

    Vi har några externa hårdiskar, de kommer från Western Digital. Sen har vi en server som kallas Nas-server, den kommer från Q-nap. Den når vi trådlöst från alla datorer. Vi når den från alla datorer och det är där vi samlar alla bilder och sånt. Från den tas det varje vecka en automatisk backup till en extern hårdisk. Den enda backupen vi har utanför hemmet är att farmor/farfar och mormor/morfar har en hel del bilder vi skickar till dem.

    Som ni förstår så är detta system inget jag har byggt upp , utan frågade A. Men om man vill ha en helt extern lösning så rekommenderar han också dropbox. Han letade fram att det kostar 9,99 usd för 50 GB eller 19,99 USD för 100 GB. www.dropbox.com.

    Linda; Skönt att du mår bättre nu, jobbigt att inte få behålla något när man har en till i magen som vill ha energi.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Det var ett fint hus Alexandra, förstår att ni vill åka och kolla på det.

    Verkligen fint väder igår när ni hade lekfika i trädgården. Vi åkte hem från stugan redan i torsdags kväll, sov inte över som vi hade planerat. Men var inte så aktuellt med fikaträff för oss då Molly har åkt på en till förkylning. En dag nu veckan sov hon tre timmar på dagen och var fortfarande trött, så hennes energi är inte på topp.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Ja det har man ju undrat vid ett flertal tillfällen vad folk tänker när de väljer kakel och badrumsinredning. Några av de fulaste jag har sett är ett med speglar överallt tom i taket, sen har jag sett ett badrum där man har valt att sätta in ett handfat som ser ut som ett snäckskal med matchande toa :-O där hela badrummet gick i aprikosfärg.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Linda; Vi har kvar vår liggdel till singel UJ men den tänkte vi själva använda om vi inte ska ha med dubbelvagnen.

    Köpte liggdel och regnskydd till nya vagnen i helgen. Tror att vi har det mesta hemma nu. Det enda jag vet att jag ska köpa är nån snuttefilt. Har försökt få Molly att välja ut en snuttefilt till lillebror men hon säger hela tiden att han kan låna katten (hennes snuttefilt). Tror inte att det kommer att vara aktuellt när väl lillebror har kommit. Så det ska snart införskaffas då den ska introduceras redan på BB.

    Jenny; Har lite svårt att uttala mig då vi inte har tittat på dessa områden själva. Men skulle nog välja Lerum framför Bollebygd. Med tanke på pendlingsmöjligheter och att det ligger närmare stan. Sen så känns Bollebyggd som en håla, har i och för sig aldrig varit där så jag kanske inte ska uttala mig .


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Jenny; Tråkigt när det blir många avhopp sådär i sista sekund, speciellt när det är personer som man gärna hade velat ha där och som har sagt att de ska komma. Nä den blommiga klänningen blir ju lite fel om ni ska ha ett sådant tema. Men om du väljer att behålla den så blir den säkert fin till sommaren. Hoppas du får en trevlig kväll på din fest!


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Den fasen hamnar nog alla barn i, än har inte Molly fastnat för detta. Men tror inte vi slipper undan .

    Vilket härligt väder vi har fått nu de senaste dagarna, igår blev det lite pocketbokläsning och solning på balkongen .


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Linda; Förstår att du är trött, kroppen kan ju knappt hunnit återhämta sig från de magsjukor du har haft och nu detta viruset. Sen har du ju dessutom problem med fogar och sammandragningar. Du kanske behöver vara hemma ett tag bara för att kroppen ska få en chans att återhämta sig. När min kropp sa ifrån så mailade jag BM, hon tyckte jag skulle stanna hemma och vila och hjälpte mig med en läkartid. Även om du inte känner att du vill vara sjukskriven 100 % så kan ju läkaren sjukskriva dig deltid.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Linnea; Vad bra att ni slipper vänta till i slutet på juni, hade ju varit hemskt att vänta så länge på att göra den undersökningen. Det verkar ju vara glutenallergi, hoppas att det inte är något mera problem utan att det hjälper med en glutenfri kost.

    Linda; Kan ju vara skönt att diskutera det med BM, att höra vad hon tycker. När jag mailade min BM om mina problem så hade jag heller ingen tanke på sjukskrivning. Utan hon tyckte att jag behövde vila och att jag skulle gå hem från jobbet. Förbättrar ju inte direkt att du har mycket att göra på jobbet, mina sammandragningar blev värre när jag var på jobbet. Tror själv att det berodde på den stressen vi hade på vår avdelning.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Jenny; Hoppas du får en trevlig fest ikväll! Sitta och svara på frågor i två timmar plus en timmes presentation det var inte dålig. Hade själv varit väldigt trött i huvudet efter en sån dag.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Linda; Nej inte igen, du har verkligen otur när det gäller magsjuka.


    Molly 080302 och BF 100703
Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V