Inlägg från: Lilla Ego |Visa alla inlägg
  • Lilla Ego

    Vilda kottar snackar vidare V

    Här heter de Bamtun, Kutten och Kaken. Trodde aldrig jag skulle säga det men det är nästan så man saknar Iggle Piggle o gänget...;) Bamse blir lite enformigt eftersom det finns så få filmer att variera mellan.

  • Lilla Ego

    Kajsa: Skönt att du får alla pengarna nu, kan tänka mig att det finns hål i kassan! Jag tyckte synd om mig när jag saknade pengar för 6 dagar i februari...Enligt FK är man ju stöpt i samma mall som alla andra, inga undantag. Det som stör mig mest är att man inte får någon som helst hint om att något är fel och gör att det drar ut på tiden utan man måste ringa och fråga hela tiden. Tycker dom kunde meddela via Mina Sidor, bara en liten blänkare: Vi saknar det och det intyget eller lönespecen. Istället väntar dom bara..

  • Lilla Ego

    Imorgon ska vi åka till Borås Zoo med Fs fadder och titta på leopardungarna och alla andra djuren. Filippa pekade på en (visserligen stor) hund och kallade den KOOOO! MUUUU! häromdagen så vi får styra upp det här. Tror djurvärlden blir den här fadderns stora uppgift i livet;) 

  • Lilla Ego

    Alex: Om det är en ufomobil du menar så har vi en liggande i förrådet. Väl använd men funktionsduglig:)

  • Lilla Ego

    Undrar hur det går för Camilla o co...om de sitter fast på Kreta eller om de kommer iväg. Det är väl snart en vecka sen de åkte? Eller de kanske skulle vara borta två veckor? 


    Blev det nåt fint shoppat idag? 
  • Lilla Ego

    Maaaaaaaaaagsjuka.

    Finns inget så härligt som att vakna till en bajsblöja 0530 och en halvtimme senare kräk i sängen. Mums. Började ana oråd när hon vaknade och ropade att hon bajjat (brukar inte hända innan frukost)...mycket riktigt var det bara förvarningen. Nu sitter hon hemma med pappan och kräks. Jag var jättesnabb att erbjuda mig att vara hemma imorgon istället "så delar vi";)

    Usch. Jag som var så nöjd att hon klarade sig förra veckan när jag var dålig...

  • Lilla Ego

    Jenny: Det brukar inte vara något problem med att få ok att gå in i budgivning via telefon. Det räcker nog tom med ett sånt lånelöfte som man fyller i på en hemsida...det är först när det blir dags för kontraktsskrivning som de gärna vill träffa en. Har fått flera muntliga lånelöften för olika objekt.

  • Lilla Ego

    Men fy faaaaaan...hon åt sist igår kväll, välling. Började kräkas imorse vid 0530 och har inte fått behålla något alls sedan dess. Hon bönar och ber om vatten heeeela tiden men så fort man ger henne ens en medicinspruta så kommer det upp direkt. Hatahatahata magsjuka.

  • Lilla Ego

    Pratade med 1177 och dom sa att vi måste åka in om hon inte slutar kräkas inom en timme..alternativt kissar. Hon har inte kissat sedan 14 idag=( Har försökt med allt, resorb, proviva, fil, majsvälling...efter två-tre tsk med 10 min mellan rum kommer allt upp igen. Jag får ju paniiiiiik.

Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V