Inlägg från: Lilla Ego |Visa alla inlägg
  • Lilla Ego

    Vilda kottar snackar vidare V

    Jenny: Det kommer att gå braaaaa!! Man ska ha lite panik och ångest och stress på slutet, jag tror det är det som fixar den fina slutklämmen;) Åtminstone var det så med vanliga uppsatserna tycker jag

    Om ett dygn landar vi i New York! :) Har allt lite pirr i magen, är nervös för att lämna henne - på så vis är det rätt skönt att vi ska så långt bort att det inte går att vända om. 5 dygn, har bara varit ifrån henne ett dygn som längst innan. Vi har varit i Uppsala sedan söndags och det går finemang med farmor o farfar, hon kommer att bli så bortskämd...

    Vädret ser lovande ut iaf, +21 o sol hela helgen:) Ska bli skönt med lite riktig vårvärme!

  • Lilla Ego

    Ääääntligen hemma! Fortfarande lite jetlaggad, trött i hela kroppen men ack så nöjd!
    Vi har gått, gått och gått överallt..sett o upplevt MASSOR. Riktigt skönt vårväder, drygt 20 grader hela tiden och en massa vårblommor och grönskande träd...surt att komma till ett regnigt göteborg;)

    Filippa trivdes hos farmor o farfar, hon hade knappt frågat efter oss på hela tiden. Nu när vi är hemma frågar hon däremot efter dem och verkar leta lite.
    Hon fick en trehjuling av farmor igår som vi monterade ihop nu, gissa om hon är stolt!

    I veckan blir det hålligång, vi tar bilderna för husförsäljningne på torsdag så ikväll och imorgon blir det styling...troligtvis blir första visningen redan nästa helg (vip-registret) och sedan två ordinarie visningar helgen därpå. Håll tummarna nu:)

    Shoppade ingen vagn i USA, kändes lite meckigt att beställa och ta emot en UJ dubbel på hotellrummet..de ville ha förskottsbetalning och det kändes lite lurigt att beställa under påskhelgen (även om dom lovade leverans inom 24h). Tittade lite på Vibe och City Select men det skiljer inte tillräckligt mycket i pris för att det skulle kännas värt att släpa hem den.

    Hanna: Fogarna som blivit värre? Skönt med sjukskrivning, hoppas det känns bättre med vila. Jag har börjat få sammandragningar nu, de gör inte ont men de är rätt intensiva. RUL på torsdag! :) (slutet på v21, liiite sena laget för RUL nu..)

    Jennie: Hur gick det på Östra? Hoppas ni mår bra!

    Alex: Har dina pjucks, köpte dock inga fler..vi åkte aldrig tillbaka till "gatan med alla conversebutiker";) och enda stället med barnconverse som jag såg hade dåligt med både storlekar och färger..typ neongröna och rosa. Filippa fick turkosa till i sommar och svarta till nästa sommar (förhoppningsvis passar de då iaf). Hoppas ni får en fin semester i Italien!

  • Lilla Ego

    Hoppas ni får det Hanna, håller tummarna. Låter ju onekligen mycket bättre än det ni har nu.
    Jag tror inte att FK vågar underkänna sjukskrivningar om dom skriver att det är för att förhindra förtidsbörd, det kan dom ju liksom inte argumentera emot. Illamående är ju en sak, jag blev ju tillfrågad om jag ville bli sjukskriven men dels så hjälpte ju tabletterna och dels var jag skeptisk till att börja bråka med FK om det - där tror jag det är svårt att få igenom. Jag hade inga problem med sjukskrivningen för sammandragningarna förra gången men det var iofs bara på 50%, det godkändes direkt.

    Alex: Aha, ja K sa att det var ett nummer han inte kände igen men jag hann aldrig kolla skvallraren själv.

    Usch, imorgon är det jobb..har varit ledig så länge nu, har ju vant mig vid det;)

  • Lilla Ego

    Vi lämnade ju Filippa första gången i vintras, en natt hos min kompis..o så nu då fem nätter hos farmor o farfar och det har gått kanon bägge gångerna. Hon har knappt märkt att vi varit borta känns det som. Tilläggas bör väl att vi sällan lämnat henne ens kvällar eller enstaka timmar annars, förutom på dagis. Det kommer att gå bra CAmilla:)

    Kajsa: Det vi köper är både större och nyare så det är lite dyrare än vad vi kommer att få för detta...däremot betalar vi ju ungefär samma som det såldes för som nytt för två år sedan, hoppas dock på att få betydligt mer än vad vi gav för vårt när vi köpte:)

  • Lilla Ego

    Imorse gjorde jag RUL...blev flyttad 9 dagar framåt så nu är BF 1 sept. Känns faktiskt rätt skönt iom flytten i augusti. Å andra sidan blev jag flyttad en dryg vecka med Filippa också men det stämde ju ändå inte så vi får väl se. Det såg bra ut och allt verkade finnas där det skulle:)

    Jagar vagn för fullt nu...vill ha en Vibe men vill inte betala nypris för den;) Får hålla koll på blocket..


    Hanna: Vilken färg tog ni på vagnen?

  • Lilla Ego

    Hanna: Det får du gärna göra!! Vore jättegulligt!

    Vi kommer att behålla singelvagnen...Filippa sover kanske fortfarande middag på dagis i höst. Plus att jag gärna vill ha en singelvagn med liggdel att ha när det bara är jag o mini i farten. Gillar singelUJ så himla mycket, sen när Filippa inte längre åker vagn vill jag nog hellre sälja Viben och använda UJ med ståbräda.

  • Lilla Ego

    Hanna: Om du ser någon iCandy får du gärna kolla priser på den också:)

    Jennie: Jaa, det var dock lite knäckande att byta från augusti till september;) Jag kanske får en födelsedagspresent om jag har lite otur och går över en vecka drygt, hehe

  • Lilla Ego

    Joo...blev ju flyttad drygt en vecka med henne med.

    AnneMaj sa att det inte går att säga något baserat på första barnet men hon bara skrattade när jag sa att vi ska flytta i augusti.."ja då kan du ge dig den på att bebisen kommer mitt i flytten".

  • Lilla Ego

    Alex: Ska Andi söka någon Lean-kurs? Jag blev lite sugen när han nämnde det och såg att det är grupparbeten på de flesta..men om vi sökte samma kurs kanske vi kunde grupparbeta ihop tänkte jag:) Kan du inte fråga honom lite snällt sådär? ;)

    Jag slank in på mässan idag och lyckades knipa visningsexet av en Vibe på babyproffsen...känns bra:) När vi fällde upp den här hemma blev Filippa helt exalterat och började surra om BimBim och Bebis och visade var BimBim sitter...sen blev hon mäkta stolt när hon insåg att det var HON som skulle sitta i vagnen:)

    Vet inte riktigt när visningen blir, om två veckor kanske? Tror VIP-visningen (ja, jag vet, fånigt) blir nästa helg så då kommer den nog ut på nätet efter det och sen ordinarie visningar helgen efter. Vi skulle bestämma det nu imorgon sa mäklaren.

    Jobbigt att tjejerna har problem med magarna...usch, måste ju verkligen vara så svårt att hantera. Man vet ju att det gör ont men det måste ju liksom ut. Hoppas medicinerna hjälper! GRavid som man är har man ju själv inte helt hundra fungerande mage och det är en plåga...

  • Lilla Ego

    GRATTIS Jenny! Du är SÅ bra! Hejaheja:) Njut nu ordentligt av AWn..det förtjänar du:)

    Igår satt papporna på gården o knäckte varsin öl på gemensamma gräsmattan och satt där och glassade i solen...så jag föreslog att vi alla skulle ta vårt föräldraansvar och vara goda föredömen för barnen och ta en vit sommar i år.

    Ingen som hakade på, konstigt..undrar varför;)

    Hanna: Så han fick sin iPad iaf? Gött:) Hoppas ni får ihop vagnen;P
    Jag lever i mina converse nu...mina fötter svullnar gärna på eftermiddagarna o då är det så skönt at

Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V