Inlägg från: Mica82 |Visa alla inlägg
  • Mica82

    Vilda kottar snackar vidare V

    hej hej!

    borde ligga i sängen nu men det är såååå varmt! Pust!

    Hoppan alla föräldrar och barn mår bra! Här är det jättebra! Lilla Malva är 6 veckor idag. Helt galet att det går så fort! Tobias har varit hemma nästan hela tiden under dessa veckor så det kommer vara en omställning när han börjar jobba vecka 32. Tänk om man alltid kunde ha det så här! Men vi har en semestervecka i soliga spanien att se fram emot i september så det känns ok.

    Malva mår bra och tycker väldigt mycket om att sova och vara nära nära sin mamma :) Sover bra på nätterna gör hon hittills ( men sånt får man inte skriva för då bryts väl det). Men jag är tacksam för varje bra natt och håller tummarna stenhårt för att vi inte får uppleva nätter a la Alexander i långa perioder.
    Alexander har tagit sin storebrors roll bättre än jag hade förväntat mig. Har varit jättego både mot henne och mot oss. men den senaste veckan ar detta tyvärr ändrat sig. Mycket trots mot mig och Tobias. phu! Men det är väl inte så konstigt egentligen. Får hoppas att det inte håller i sig allt för länge bara

    Jag har fått ett stort intresse för att börja sy... iaf så inbillar jag mig det. Köpte tyger och mönster på Stoff och Stil idag och ska köpa en symaskin i morgon. Längar jättemycket efter att få trampa på pedalen och sy på.

    Ha det fint tjejer!


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    Carina
    Det vill vi gärna! Alexander går 3 h på dagis varje dag... Vi fick inte välja hans tider tänkte ni ses med bara de små eller även med de stora?

  • Mica82

    Hej hej! Va roligt det ska bli att träffa er i morgon. Blir nästan lite rörd när jag tänker på det. Väldigt längesen jag träffade många av er. Jätte snällt Hanna att vi får vara hos er. Vi dyker upp runt kl 13. Alexander kommer nog vara väldigt blyg i början. Det är han alltid när det är nya människor. Sov så gott!

  • Mica82

    jag tar med mig lite choklad... fetto fikor.. here wo go again ;)
    så himla kul att så många kommer!  


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    hej hej!

    Tack så jätte mycket för idag tjejer! Det var jätte kul att träffa er alla :) Det här är min andra vecka  som jag är själv med barnen. Är lite stressad men hoppas på att komma in i bättre rutiner snart ;)
    Tusen tack Hanna för att du hjälpe mig när Alexander gjorde ner sig i byxorna. Mollys byxor ligger i tvättmaskinen nu. Kommer som sagt förbi med dom i morgon.. eller på onsdg. du får gärna inboxa mig ditt nr. Hur var föresten huset? Såg väldigt fint ut på bilderna. Stort och härligt!

    Hoppas ni alla får sova gott i natt!

     


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    Grattis till det nya jobbet Linda! Kul att det känns bra!

    Carina
    Toppen att vi kan vara hos er! Vi tar oss gärna dit. Vilken tid känns bäst för dig?

    Nu är vi på väg hem fr ett regnigt Liseberg. Men kul var det!

  • Mica82

    13.30 funkar för oss med! ska bli kul!

    ses i morgon!Kaffe 


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    Städa absolut inte för vår skull Carina. De flesta av oss är nog vana vid stökiga hem
    Jag tar med mig några nybakta hallongrottor.

    Jobbigt väder idag föresten. Kallt och regnigt kl 9 idag, tog på oss varma kläder. Nu är det varmt och soligt.

  • Mica82

    det här med dagisplatser är verkligen helt galet. Vi vill ha in Malva på dagis jan 2013. Men antagligen kommer vi oxå ställa oss i kö från det att hon blir 6 månader. I majorna är det extremt långa köer nu. Vet flera barn här i området som skulle skolas in i augusti/september men fortfarande inte har ngn plats.

     


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    Emelie
    Han är så fin er lille Filip.. Vad skönt att allt funkar så bra. Du får berätta sen om förlossningen och hur hans storasystrar välkomnade honom. Tänk att du är 3 barns mor nu.. :) stort grattis igen!

  • Mica82

    Grattis Sandra till er dotter' vilken sötnos! Hon är väldigt lika Selma va? Fast med mörkare hår.. Hoppas ni alla mår bra!

    Grattis oxå till Eric och Benji som fyller 4 år idag! Våra stora älsklingar redan 4 år... Helt otroligt!

    Skönt Hanna att allt såg så bra ut!

Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V