Inlägg från: Mica82 |Visa alla inlägg
  • Mica82

    Vilda kottar snackar vidare V

    god morgon!
    Grattis Benji och Eric på 2-årsdagen!! Hoppas du får en busig dag! kanske mamma o pappa lämnat glass på dagis? ;)

    Kul Kajsa att Wilmer börjar sätta ihop ord nu! :)

    Idag när vi kom till dagis så mötte Elisia ( alexanders flickvän) oss i dörren. Alexander blev så glad när han fick se henne så han sprang fram till henne och gav henne en stor kram och en puss. så himla gulligt!

    angående säng
    alexander somnar i sin säng i vårt rum. Ibland tar det ganska lång tid innan han somnar så vi vill börja lära honom somna själv. men då klättrar han bara ur sängen så får man springa in o ut i 2 timmar. handlar säkert bara om att ta striden i några dagar men ingen av oss orkar just nu. Vi är så glada över att han sover så bra om nätterna nu så vågar inte förstöra något än ;)


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    ja och krya på dej lilla Evi!


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    loggar bara in lite snabbt!

    Tack så mkt för gratulationerna hälsar Alexander som gått runt o ropat HURRA! hela förmiddagen. Stort grattis till alexanders trådtvilling Evelina!!

    Kul att höra från er Sandra! Underbart att ni kommit till rätta nu! Håller tummarna på att 4:an blir er! Har du facebook?

    Imorgon blir det kalas! har kollat in olika tårtrecept här på FL. FLUFF verkar vara poppis. fluff = grädde blandat med sin favvochoklad/godis som man värmer på plattan tills det blir en jämn sås, kyler 6 timmat o sen vispar.

    Nu kommer snart våra vänner fr Hökerum hit. de ska stanna över natten. mysmys!


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    GRATTIS Wilmer och Vida på 2-årsdagen! :)

    Tack också för alexanders gratulationer. Alexander har varit superförkyld o lite hängig denna helg. Men med ipren så var han pigg och glad så det blev kalas ändå. Vi var 20 pers så det var full rulle. Tårtarna var väldigt smarriga! Kul att vi är flera här som fastnat för fluff! Alex, jag är väldigt sleptisk till lakritsfluff trots att jag gillar lakrits. Du måste berätta sen hur det blev!
    Linda, koolt med skumtomte sugarpaste!

    Jenny, jättefin frisyr! Nyfiken jag blev! Hoppas på en bild snart. platttång är grymt bra att ha. Är du nöjd? Färgade du det också?

    stor allahjärtansdag kram till er allihopa!


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    hallå hallå!

    Här pratas det overaller! Alexander har en Didrikson i storlek 90 som oxå varit jättebra. men den kommer han inte kunna ha till hösten. Kommer lägga ut den på tradera nästa säsong.
    Linda 98 kommer nog vara jättestort på Filippa till hösten..och även sen vinter tror jag. Sen skiljer ju det mkt på olika märken. Molo är ganska stora har jag för mig..

    Ja jäklas var det vabbas i tråden. Helt otroligt! Det går sharlakansfeber på grannavdelningen..hoppas verkligen att Alexander klarar sig ifrån det.

    har suttit vid datorn sen kl 20 och letat inspiration till bröllopsinbjudningarna. Vilken värld det är. Vill helst hålla det ganska enkelt men ändå fint.. ska till en butik som heter My cards på fredag. Fick en rabattkupong av dem på mässan i lördags.


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    va typiskt carina!! Jättetråkigt att lillan är sjuk men typiskt attd et skulle vara nu.. tror ni att resan kan bli av en annan helg istället?

    grattis till lägenheten Sandra! superskönt med en 4:a!

    Linda
    japp, det är den på vågmästareplatsen. Fick en rabattkort på mässan på 15%. Hon var verkligen jättegullig. Men jag vet inte om det blir att jag åker dit ändå. Alex har tipsat mig om Arkivet som ligger vid domkyrkan. var där idag på lunchen och dom verkade så duktiga och snälla. Hon lovade att ge mig massor av tid när jag kommer dit imorgon. Tycker de hade bra priser. De korten jag ska ha kostar 9 kr st på Arkivet. på Matton kostar de 13 kr st. ganska stor skillnad. Jag ska göra 40 st. Längtar efter att få pyssla!
    Snälla Alexandra har lovat att hjälpa mig lite :)

    Hoppas era sjuklingar kryar på er snabbt!!


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    och Grattis Alexander på 2 årsdagen!!{#lang_emotions_flower}


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    Grattis på födelsedagen Rasmus!!! :)

    Maria
    håller tummarna för att ni inte kommer drabbas av VKS. Förstår din panik!!!

    Linda
    My cards som du nämde är verkligen en helt fantastisk butik. Ville ha allt där inne inklusive ett eget hobbyrum!
    Hittade precis vad jag ville ha där och tjejen som jobbade där var så hjälpsam och gullig.
    de har kurser där i korttillverkning, funderar på att vara med nästa gång. kostar bara 250 för en kväll.

    Hoppas ni alla får en härlig lördag!


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    Jennie
    säger som Maria
    när jag gjorde mitt RUL så var jag helt platt. Jag har kort när jag ligger på bänken och jag ser verkligen inte gravid ut.
    Det kommer gå jättebra ska du se! vad spännande!

    Hoppas era troll kryar på sig ´snart! Alexander lär få vattkoppor om ngn vecka. En flicka på hans dagis som kom till avdelningen för en vecka sedan har nu fått vattkoppor. Hon blev smittad på sitt gamla dagis. Så det är bara att invänta..


    Grattis till era troll som fyllt år!!


    ♥♥Alexander 080213♥♥
  • Mica82

    grattis Kajsa!! Va roligt att det blir bröllop i juni! Låer himla mysigt det ni planerar!

    Här hemma är det inte så häftigt just nu. Stackars Alexander har vattkoppor över hela kroppen. och då menar jag verkligen över hela. han har tom 2 st stora vid anus... sen har han haft feber sen i fredags.  Han ska till vårdcentralen nu kl 11.30. han ska få nått som gör attd et inte kliar så mycket.
    Sen har jag hög feber och halsfluss. Tur att Tobias är frisk!

    Vi kan tyvärr inte kalasa med er den helgen. Jag och Tobias ska på spa fre-sönd. sen på söndagen kl 16 ska vi ha kalas för mig och tobias.

    Grattis Vidar i efterskott!! Hoppas du fick en dag med en massa bus o lek!


    ♥♥Alexander 080213♥♥
Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V