Inlägg från: fru Elle |Visa alla inlägg
  • fru Elle

    Vilda kottar snackar vidare V

    Linda; På vissa kurser kan man söka med högskolepoäng med och antar att du har en hel del du med så det kan ju vara lättare att komma in på. Kollade precis om det fanns några sommarkurser på distans, men hittade inga jag ville läsa.

    Så som det ser ut nu så kommer jag att ta semester som planerat, men om jag blir för dålig och inte kan röra mig så får jag börja FL med barn nr 2 tidigare, då får M gå på dagis. Sen om man blir så dålig att man får en sjukskrivning så får hon ju också gå på dagis. Ser egentligen fram emot att få vara hemma med henne. Men har börjat få besvär av foglossning, tycker att det har blivit värre och man vet ju inte hur dålig man kommer att vara i slutet.

    På Mollys dagis har de inte fått vara ute på gården pga att snö har rasat ner och att det fanns risk för mer snöras. Vi fick inte använda den vanliga entren utan fick gå en annan väg när vi skulle lämna och hämta.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Molly brukar lägga sig vid 20.00, de senaste dagarna har hon gått upp vid 5.40. De dagar när hon inte sover på dagen brukar hon somna tidigare.

    Jag tycker att det hade varit roligt med ett gemensamt kalas.

    Nu har vi äntligen bestämt oss för vagn. Det blir en mountain buggy duo 2010. Pappa köper med en från USA. Den är mycket billigare i USA, sen är dollarpriset bra nu med.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Alex; Trist att ni inte fick tomten, surt att vinna budgivning och ändå inte få den.

    Ja nu vill jag ha vår, man blir ju less på all snö.

    Linda; Klart man kan ha två syskonvagnar, men känns kanske lite onödigt . Vi kommer ha kvar vår UJ med, ibland räcker det säkert med ståbräda till.

    Vilket datum tycker ni vi ska ta till kalaset?


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Trist med magsjuka och kräkningar, tur att det inte verkar vara VKS i alla fall.

    Jennie: Vad härligt att RUL gick bra. Får se vad som gömmer sig i magen denna gången om det är en liten kille till eller om det blir en tjej.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Grattis till Vidar som fyller två år idag!

    Slutade lite tidigare idag och vilket härligt väder det var när jag gick från jobbet. Så skönt när solen visar sig .


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Nu är vagnen beställd, med kursen som är nu så blev det ca 5000 kr jämfört med ca 9000 kr som den kostar i Sverige . Pappa har redan kollat med flygbolaget och det var inga problem att ta med den. När han får den levererad har jag bett honom provköra den så den ser lite använd ut. Sen ska jag köpa en liggdel till, ville inte be pappa transportera det med. Funderar på att beställa från mypram.de eller någon annan webbshop. Har ni någon ni kan rekommendera?


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Maria: Vad trist med magsjuka eller VKS om det nu är det ni har fått. Hoppas Jesper är i stan så han kan komma snabbt om du blir för dålig. Krya på er!


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Kajsa; Grattis, förstår att du är glad! Låter härligt att gifta sig på stranden.

    Vi har beställt samma typ av vagn som vi hade till Molly, fast som syskonvagn. En sån som Maria hade. Ja det är verkligen skillnad på pris att köpa den vagnen i USA jämfört med i Sverige.

    Maria; Hoppas ni mår bättre nu!

    Vi hade tänkt åka till Freeport idag, men först åkte vi och tittade på lite bostadsområden vi inte har kollat på. I Mölndal och mot Pixbo. Men på den resan på kräktes Molly, så vi åkte hem istället för att åka till Freeport. Men bara vi klev ur bilen så fick hon tillbaka färgen i ansiktet. Tror hon bara blev åksjuk. När vi kom hem så gick vi en sväng med vagnen efter att ha varit hemma och hämtat nya ytterkläder. Var skönt att få lite frisk luft efter den bilturen. Tror inte det är någon kräksjuka på gång här. Hon åt lunchen med god aptit.

    Jenny; Här har med förkylningarna avlöst varandra, känns som vi var sjuka hela februari. Otäckt med så hög feber, skönt att den gick ner så snabbt igen. Mycket som blir ogjort när sjukdomarna bara avlöser varandra. Hoppas Ines snart är frisk igen så du får koncentrera dig på din avhandling.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    André och Molly var på Universeum idag medans jag jobbar. Idag var hon bara intresserad av ormar och spindlar. Detta fick jag på epost:

    Molly var denna gång inte intresserad av att leka eller fiskarna utan enbart intresserad av ormar och spindlar.

    Framför kapkobran (http://sv.wikipedia.org/wiki/Kapkobra) fäller hon följande kommentar

    "Öppa" - Molly vill att vi ska öppna glasburen
    "låna" - Betyder oftas att hon vill ha det hon pekar på
    "hem" - Hon vill ta hem ormen.

    Efter att ha titta på ormarna och varje gång fått nej, vi ska inte ta med en orm hem så ledsnade hon och ville gå hem utan orm.

    Undra vilka husdjur hon kommer vilja ha när hon blir  lite större {#lang_emotions_surprised}! André köpte en plastorm till henne i shoppen på Universeum som hon höll hårt i hela vägen hem .


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Vi kan också den 27/3, har inget inplanerat vad jag vet. Om jag minns rätt så har Maria, Ann-Sofie och jag erbjudit oss att ha det hemma. Spelar mig ingen roll.


    Molly 080302 och BF 100703
Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V