Inlägg från: fru Elle |Visa alla inlägg
  • fru Elle

    Vilda kottar snackar vidare V

    Den listan jag hittade tror jag är supergammal, står våra BF-datum och namnförslag . Men mailar den i alla fall.

    Jenny; Har inget direkt förslag, kakan jag har bakat innehåller väldigt mycket choklad, kakao och 400 gr 70 % mörk choklad. Så kanske något som inte är gjort på choklad . Eller någon frukt istället.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Tack för igår! Fick ju själv inte fram kameran igår så det var roligt att se lite kort.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Jennie; Hoppas det inte är någon fara med dig och barnet.

    Alex: Det var fina bilder, Molly tyckte det var roligt att kolla på korten.

    Var hos läkaren idag, blev sjukskriven till den 31/5.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Kajsa; Det blir inte många dagar som jag ska jobba innan jag går på semester, sista dagen jag ska jobba är den 4/6. Tråkigt att klänningen inte var fin, ska gå in och kolla på den nya du köpte.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Kajsa; Den klänningen gillade jag, perfekt när det finns massa studentklänningar att välja på i affärerna. Men de strumporna kan du väl ha till !


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Hoppas ni får en trevlig påsk allihop! Verkar ju bli fint väder !

    Glad Påsk!


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Ann-Sofie: Tror de har en månad handläggningstid på FK nu. Men om du har skickat in intyget för Vab så borde de ju ha kommit nu. Ring till dem, då brukar de fixa till utbetalningen under samtalet.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Jenny; Vad kul att det känns bra med avhandlingen nu .

    Verkar som det är många som ska till Baby & Barn mässan på fredag. Jag ska med dit på fredag.


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Linda; Vad skönt att resan och att det gick bra med farmor och farfar som barnvakter. Man vill ju tjäna pengar på att ta hem vagnen annars känns ju det inte som det är någon ide att köpa med sig en. Pappas hemresa blev flyttad men nu har en resa bokad till nästa vecka, så då kommer vår vagn hem. Foglossningen har blivit värre men tror han framför allt sjukskrev mig pga sammandragningarna som gjorde ont. Fick de i samband med att vi fick en väldigt hög arbetsbelastning och det blev stressigt på jobbet. Så det känns skönt att han valde att sjukskriva mig. Men efter allt man har läst så känns det ju som en omöjlighet att FK ska godkänna en sjukskrivning.

    Molly har i helgen börjat med att fråga "Vad gör du?" Munnen går i ett, hon är aldrig tyst. Än så länge ganska gulligt men kan tänka mig att man kan bli lite lätt trött i öronen om ett tag .


    Molly 080302 och BF 100703
  • fru Elle

    Linda; Lycka till med husförsäljningen!

    Var på visning på den förskolan som vi har som vårt första val. Andre fick samma känsla och intryck av förskolan som när jag gjorde ett besök förra gången. Här räknas inte föräldralediga barn som ett halvt barn. Utan de är totalt 18 barn på en avdelning med barn i åldrarna 1-4 år.

    Var på utvecklingsamtal för Molly idag och då frågade jag lite om det kommer bli utökade barngrupper, inget de vet säkert men det kommer det troligtvis bli. De har en mall som brukar fylla i om barnens utveckling, men det hade de inte hunnit göra. Kommer de troligtvis skippa helt om det blir fler barn i gruppen. Frågade även om hon går på pottan någonting nu, då de vet om att hon gör det hemma. Sa att de hade tagit bort pottan av hygieniska skäl, de brukade fråga henne om hon ville gå på toaletten, men det har hon ju aldrig gjort. Kanske ska tillgägga att för den andra förskolan så var det självklart att de fortsatte att gå på pottan om de gjorde det hemma. Förskolan vi vill ha har en egen kock, jämfört med att få mat från ett storkök. På utvecklingsamtalet så sa förskoleläraren att M var nästa barn att få erbjudande om att flytta till nästa avdelning 3-5 år. Sa att vi inte var intresserade av det än, till hösten är hon bara 2,5 år. Och då hamna på en avdelning med 24 barn eller ännu fler känns inte aktuellt. Förskolan som vi vill byta till känns som en förskola medans stället som hon går på nu känns mer och mer som förvaring av barn.

    Kommer att bli 13 platser lediga till hösten och i februari var hon på plats 7 så vi borde få erbjudande om en plats. Var inte många på syskonförtur heller för en plats till hösten. Behöver jag säga att vi kommer att tacka ja om vi blir erbjudna en plats .


    Molly 080302 och BF 100703
Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V