Inlägg från: koalamom |Visa alla inlägg
  • koalamom

    Vilda kottar snackar vidare V

    Tack för att ni är så söta...

    Jag måste klargöra saken lite... min lillebror som jag pratat om tidigare, Pontus, som är min mammas son är 16 år, hans pappa lever fortfarande (vi har inte samma pappa) Det verkar som det går bättre för honom nu.

    Mina lillebröder som jag pratat om tidigare, Mikael 27 år och Pontus 16 år, vi har samma mamma men inte samma pappor (3 olika pappor). Deras pappor lever fortfarande.

    Min pappa, han som nu avlidit, har 3 barn med 3 olika kvinnor, min storebror (Niklas 35 år) med en kvinna mig med mamma och en sladdis Rickard nu 14 år med en annan kvinna. Det är Rickard som nu inte har någon pappa, jag vet inte hans förhållande till sin mamma men jag hoppas att hon är en bra kvinna och kan ta hand om honom på bästa sätt.

    Minst sagt komplicerad familjesituation


    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom

    För oss hade det varit bättre vid 11. Jag brukar ha svårt att få Vidar att sova på dagarna när jag är själv han brukar inte somna förrän vid 14. Men jag ska se om jag inte kan få lite hjälp så får vi ta ledigt från simmet på lördag. Då ska det nog gå bra för oss också!


    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom

    Även jag har bakat "chokladigt" kladdkaka. Vindruvor kanske hade varit något?

    Sitter här och börjar bli nervös över transporten bort till Hanna har packat allt och Vidar somnade i fåtöljen (kanske skulle man ta bort sängen i hans rum o ställa in fåtöljen istället)

    Jag hittade en lista med alla kidsen när de var födda och vikt o längd

    Axel sa precis:

    "Mamma, har du ingen mjölk i brösten?"


    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom
    Mica: Vidar är 89cm lång och väger drygt 14kg och han har en i stl 98 men den är lång i ärmarna. (Visserligen har han en i 92 också men det är 98an vi använder mest). Axel hade en i stl 104 i samma ålder, men han var längre 93cm på sin 2års dag (januari) och 2 månader senare (mars) 95 och 3 månader senare (juni) igen 99cm...

    Ska du köpa en begagnad kan du lika gärna köpa 92 ska du köpa en ny hade jag satsat på 98, eller så budar du hem en av varje . Annars kan du ju alltid satsa på en ny Lindex fix skaljacka, finns i många fina färger. Axel o Vidar har fått varsin skaljacka med tunnare fleece foder  från lindex Outwear-kollektion som extrajacka.
    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom
    Micaela: Nä, det är inte den äppelgröna det är en mörkare grön färg, mer klargrön,  samma som de som både Axel o Vidar hade förra våren. Då hade vi lånat en 86a till Vidar o så köpte jag en begagnad 116 till Axel på tradera. Nu är jag lite trött på den färgen har ju haft den först till Axel och sen igen 2 år senare till båda kidsen Så nu tänkte jag sälja båda

    Nu har jag de orange från förra våren till båda samt marin och turkosrutiga extrajackor från Lindex till båda. Nästa år får Vidar en klar-(mörk)blå i stl 104, under förutsättning att den passar då förståss. Vad Axel får återstår att se Annars gillar jag faktiskt den blå jackan i årets kollektion från pop, de andra är som Emelie säger lite dassiga.
    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
  • koalamom
    Mica: Haha, förmodligen bättre för mig att sälja den på tradera ;) annars hade jag ju velat sälja till kompispris 09:ans gröna är ju jättefin! Vi har ju vinfleecarna i den gröna. Lindex har svarta vindfleece (har jag för mig)

    Vet inte riktigt vad du kan få men har du tur kan du nog få åtminstone 400 men vänta med att sälja den tills det är vinter igen...
    ♥axel♥ & ♥vidar♥ - gbrosandmum.blogspot.com
Svar på tråden Vilda kottar snackar vidare V