• Loris

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Hej hej =)

    Det vore roligt att komma i kontakt med några fler som väntar barn i augusti 2010 =)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-02-20 12:34
    Nu är vi ett par blivande höstmammor som har hittat till tråden! Rubriken säger augusti men alla är välkomna!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-23 14:50
    BF-lista:
    tuds, 1:a barnet, BF: 20 augusti
    Li81, 2:a barnet BF 23 augusti.
    Klaveret, 2:a barnet BF 26 augusti
    Loris, 2:a barnet BF 29 augusti
    Moyo, 2:a barnet, BF: månadsskiftet augusti/september
    Lisabettan, 3:e barnet, BF: början av september
    LindaMattias, 1:a och 2:a barnet BF:6 september
    shioo, 2:a barnet, BF 20 september
    Pencil, 1:a barnet, BF: månadsskiftet september/oktober
    Monchhichi, 2:a barnet, BF 6 oktober
    Lysa, 3:e barnet, BF: 21 oktober
    Nygga 2:a barnet BF 24:e september

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-25 13:19
    Starla, 1:a barnet, BF 30 juli
    LauraMaria, 1:a barnet, BF: 12 augusti

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-05-10 20:31
    BF lista i egen tråd!

    www.familjeliv.se/Forum-11-263/m52460191.html

    Glöm inte att lägga till ditt namn och BF om du inte står med :D

  • Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)
  • syster Maria

    Lysa: Jag promenerar gärna innan lunchenGlad. Vilken tid ska vi träffas?  10.30? Vill du gå ända till tunneln, annars kan vi ju träffas vid Statoil nedanför lassarettsbacken.

  • lysa

    SysterMaria: Jag går gärna till tunneln och vi kan mötas kl 10.30. Har som projekt att ta itu med mina extrakilon. Jag försöker och se om jag lyckas med meddelandefunktionens hjälp skicka mitt mobilnr till dig, så att du kan höra av dig om något kommer emellan.

  • Andrenna

    Hej allihopa!


    Hoppas ni får ett trevligt fika. Hade så gärna varit med men tyvärr ligger jag hemma i magsjuka och bara hoppas att inte Edwin ska bli drabbad, Än så länge verkar han ha klarat sig. Tror aldrig jag varit såhär dålig. Har inte haft magsjuka på 23 år men nu kom den med besked.

    I går fick Edwin sin vaccinationsspruta. Det gick jättebra där borta men på kvällen fick han lite feber och hade oerhört svårt att komma till ro. Somnade nog inte in förrän vid halv tre-tretiden i natt och har sedan sovit väldigt oroligt. Men idag verkar han vara sitt vanliga jag. Vi började med att försöka lägga honom vid kvart över tio o höll på ända till halv tre-tretiden. Han var ju så trött men ville bara inte somna. Var till slut tvungen ge honom en alvedon o då kunde han slappna av och febern gick så sakteliga tillbaks.  Hoppas han inte blir riktigt lika dålig nästa vaccinering.

    Idag blir det som sagt ännu en innedag för mej och Edwin, har ingen som helst ork i kroppen att ens ta mig utanför dörren. Är så glad att Edwin inte är så rörlig än=)

    Ha en fortsatt trevlig vecka allihopa och så hoppas jag att jag kan vara med på fikat nästa gång.


     

  • jeanyn

    Usch då för magsjuka. Hoppas du kryar på dig snabbt. 

    Här har vi influensa och förkylning, men hellre det än magsjuka. Min värsta skräck är när vi får magsjuka i famlijen, speciellt om vi vuxna är sjuka men inte barnen. Så ingen orkar ta hand om dem. 

  • Klaveret

    Tack för trevlig fikasällskap i onsdags! Det var ju väldigt mysigt på Waynes tycker jag. Bra möjljighet  för både prat och barnvagnar. Misstänker att det kanske är lite dyrare där? 

    Idag är alla tre barnen hemma för den äldsta har ont i halsen. Tur att det inte är värre! Dagen kommer nog inte att bli så jättespännande, men jag satsar på en liten promenad med den minsta i vagn och mellan på bobben. Vi behöver frisk luft!

    Ha det så gott alla och ha en trevlig helg!

     

  • Klaveret

    Sthlm Cicci: Vet inte om du fortfarande kikar in här, men tänkte bara att du borde ha lätt att träffa folk genom din hund?Har själv haft hund tidigare och det var alltid ett säkert kort om man ville vara social. När vi flyttade hit gick jag flera hundkurser på Ön. Kolla om Brukshundklubben har någon tråd här eller kontakta dem direkt för en hundkurs. Annars finns det säkert en rasklubb för Rottweiler i stan. Lycka till!

  • LindaMattias

    Ja, tack för trevligt fika! Jag vet inte om det är s mycket dyrare på Waynes. Det kan ju vara roligt att variera sig lite.

    Härligt ute idag. Lite kallt, men soligt och härligt. Nu väntar jag på min kompis som ska komma hit och fika. Om ett par veckor ska hon få sin fösra bebis. Ska bli så spännande att se hur små de kan vara. Jag tycker ju att mina är små, men de är ju mycket större än hennes bebis kommer vara.

    Tiden går så himla snabbt. Jag tycker att det nyss var fredag. Och snart är julen här. Ååååh vad jag längtar!!

    Nä, nu ska jag plocka fram fikat medan barnen fortfarande sover.

    Ha en skön helg!

  • Sthlm Cicci
    Klaveret skrev 2010-12-10 09:23:39 följande:
    Sthlm Cicci: Vet inte om du fortfarande kikar in här, men tänkte bara att du borde ha lätt att träffa folk genom din hund?Har själv haft hund tidigare och det var alltid ett säkert kort om man ville vara social. När vi flyttade hit gick jag flera hundkurser på Ön. Kolla om Brukshundklubben har någon tråd här eller kontakta dem direkt för en hundkurs. Annars finns det säkert en rasklubb för Rottweiler i stan. Lycka till!
    Kikar fortfarande in i bland... Tyvärr så är inte rasklubben aktiv i området. har redan kollat upp det. :( Tyvärr så har jag svårt att gå kurser med hundarna, då jag jobbar skift... Men försöker få kollegan att gå me på ett byte när jag fått tag på en kurs jag gillar.
  • kramissara

    Hej alla!
    Hade gärna varit med på fikat i onsdags men har varit i Åsele hos mina föräldrar, vi hade dop för Alice i lördags och det gick rätt bra, hon skrek rätt ljudligt när hon blev vatten doppad eller ja överhuvudtaget när prästen höll henne men det gick över fort!

    Har haft en rätt jobbig vecka med lilla alice faktiskt, innan så ville hon alltid amma i samband med när hon skulle sova, men denna vecka har hon så fort hon blivit trött bara vrålskrikit när man lagt henne för att amma. Och  inte bara då utan om man försökt lägga henne i vagnen också, har varit tvungen att stå med henne och gungat henne så hon somnat för att hon skulle vilja äta, vet itne vad som flugit i henne, men det har börja bli lite bättre med maten, men hon vägrar fortfarande sova! igår höll vi på i 2 timmar, man får inte släcka ljuset man får inte lägga ner henne osv men hoppas att hon bara är i någon period som snart går över. Hon har även börjat vakna varannan timme på natten igen, inte kul måste jag säga!

    Men annars är det full fart, hon pratar på och upptäcker nya saker varje dag, kan inte förstå att ett par händer kan vara så intressanta!

    kram på er!

  • Klaveret

    kramissara: Sixten har liknande problem som Alice. Jag tror att han har "nattskräck". Han kan inte somna om det är för mörkt för då blir han rädd och skriker. Jag måste bära honom tills han somnar och sedan kan man prova att lägga ner honom FÖRSIKTIGT i sängen och hoppas på det bästa!

    Kram! 

Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)