• Loris

    Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)

    Hej hej =)

    Det vore roligt att komma i kontakt med några fler som väntar barn i augusti 2010 =)

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-02-20 12:34
    Nu är vi ett par blivande höstmammor som har hittat till tråden! Rubriken säger augusti men alla är välkomna!

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-23 14:50
    BF-lista:
    tuds, 1:a barnet, BF: 20 augusti
    Li81, 2:a barnet BF 23 augusti.
    Klaveret, 2:a barnet BF 26 augusti
    Loris, 2:a barnet BF 29 augusti
    Moyo, 2:a barnet, BF: månadsskiftet augusti/september
    Lisabettan, 3:e barnet, BF: början av september
    LindaMattias, 1:a och 2:a barnet BF:6 september
    shioo, 2:a barnet, BF 20 september
    Pencil, 1:a barnet, BF: månadsskiftet september/oktober
    Monchhichi, 2:a barnet, BF 6 oktober
    Lysa, 3:e barnet, BF: 21 oktober
    Nygga 2:a barnet BF 24:e september

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-04-25 13:19
    Starla, 1:a barnet, BF 30 juli
    LauraMaria, 1:a barnet, BF: 12 augusti

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2010-05-10 20:31
    BF lista i egen tråd!

    www.familjeliv.se/Forum-11-263/m52460191.html

    Glöm inte att lägga till ditt namn och BF om du inte står med :D

  • Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)
  • lysa

    God Jul från oss också! Här blir det inte mycket till julfirande. Familjen är däckad i influensa. Just nu sover alla förutom jag och för en timme sedan bestämde jag och maken att vi firar jul någon anna dag då vi är piggare. Finns inte ens på kartan att han lämnar sängen.Hoppas att ni alla andra är friskare och att ni får en riktigt härlig jul med era nära och kära!

  • lysa

    Fortfarande sjukt här hos oss, men julklapparna är i alla fall utdelade på juldagen...Lilla E blev sämre i natt så vi kontaktade sjukvårdsrådgivningen tom två gånger. Tycker det är superduper svårt att bedömma så här små barn och deras marginaler är ju så små. I alla fall beslutade vi oss för att avvakta. Temperaturen ligger konstant på 38,1 och blöjan har i alla fall varit lite blöt. Kriterierna för att åka in förutom föräldraroro var bla ej blöt blöja på 6 h, andningsfrekvens över 50/min, &/eller andningssvårigheter.

    Jag har som den enda i familjen hittills klarat mig, men börjar känna mig tung i huvudet och har lätt frossa. Hade lilla E på bröstet nästan hela natten med hennes lilla mun hostandes mot mig så det är inte konstigt om jag åker dit också.

    Det är ju inte riktigt det här som är min vision av julen...

  • syster Maria

    God fortsättning på er alla!

    Stackars er Lysa. Vilken otur att bli så sjuka till jul. Hoppas det inte blir värre för lilla Emma. Vi har varit otursförföljda tidigare jular när det gäller sjukdomar, f.a magsjuka, men i år har vi klarat oss. Skönt att det blivit lite mindre kallt också så man kan vara ute lite., I dag blev det skridskoåkning för hela familjen. Utom Svante förstås som sov gott  i vagnen.  Vi har varit runt till släktingar och gästat mest hela helgen men i dag har det varit en hemmadag. Skönt det också! 

    Hanna: Så fin bild i tidningen på er!!

     

  • lysa
    God fortsättning på er också!Glad

    Uppdatering av sjukdomsläget i familjen. Maken blev sämre igår med ännu mer frossa, kräkning och var bitvis nästan okontaktbar med 39,5 graders feber trots maxdos ipren på dag 6 av influensan. Så idag åkte vi till citymottagningen med honom. Han har både lunginflammation och öroninflammation. Vi kollade även Klara i öronen som är inne på dag 10 med feber och hon hade öroninflammation. Förhoppningsvis blir båda bättre nu när Kåvepenin är insattGlad.

    Emma ligger nu på bröstet och sover i sjalen - tack för inspirationen att försöka återigen med sjal. Det har verkligen varit helt suveränt.

    Syster Maria: Vad mysigt det låter med en utedag med skridskor. Jag längar verkligen ut är rätt less på lägenheten nu då jag frånsett någon tripp till Maxi, Apotekete och Citymottagningen inte fått se mycket av världen den senaste tiden.
  • jeanyn

    Krya på er Lysa! Inte roligt med sjukdom på julen (eller överhuvudtaget förstås). Vi har haft första julen på 3 år utan magsjuka. Vilgot fick förkylningsastma på Annandagen istället.

  • Lisabettan

    Krya på er Lysa! Vi har en envis förkylning som bara cirkulerar i familjen. Hur länge kan det hålla på egentligen? Julen var iaf super. God mat, gott sällskap och roliga spel-kvällar. Tomten kom och barnen var nöjda.

  • lysa

    Är så less på det här. Klara är inte bättre. Har haft skrikattacker 3-4 h/natt, så idag fick hon en annan antibiotika. Maken verkar heller inte fått en sort som riktigt har träffat spiken så även han har fått ny antibiotika. Båda är inte i form och Emma är fortfarande sjuk. Vi kommer nog förutom en isolerad jul få ett isolerat nyår. Längtar verkligen efter att få träffa folk...Men jag får passa på att önska ett Gott Nytt År och hoppas att ni som är sjuka blir friska och att ni friska förblir friska!

  • Klaveret

    Hej alla!

    Jul och nyår verkar klaras av i friskhetens tecken. Jag var med Freja till läkare i tisdags eftersom hon varit hängig väldigt länge och gått ner i vikt. Hon blev dock mer eller mindre friskförklarad. Det är något virus som bor därinne så vi får helt enkelt vänta tills det flyttar ut. Dock ska vi hålla koll på vikten. Vi har haft en härlig ledighet med familj och vänner och i januari fortsätter det familjära myset för då är det dopdags. 

    Vi kan väl ses nästa år!?

    Lysa, det är otroligt trist att ni är sjuka! Det tar ju så mycket energi när det blir så utdraget. Heja på! 

    Gott Nytt År önskar jag er alla! 

Svar på tråden Någon i Umeå som har BF augusti 2010? =)