Inlägg från: nano |Visa alla inlägg
  • nano

    Kostnad för jourbesök hos veterinär?

    Hos oss (liten praktisk) kostar det 500kr och sen läggs provtagningar och sånt på såklart, fördelen är att åker man in här i stan och de säger att de inte kan göra något utan skickar vidare en till den större kliniken i Enköping (tror jag) så tar de inte betalt i här ens engång (gjorde så för mig, var bara inne max 10 min och tog inga provet utan bara tittade på typ allmäntillståndet) och så får man betala 500kr där +provkostnader och liknande. För oss slutade det den gången på 3000kr och det var det värt trots att vi inte hade försäkring!

  • nano
    pluvdo skrev 2010-02-14 18:35:06 följande:
    Men tack för era svar. :) Jag bor i Göteborg, förresten. Här kan jag inte tänka mig att det finns någon veterinärsmottagning som är så billig som 500 för jour, som stället nano nämnde. Ett vanligt besök på en vardag går ju på runt 600 och uppåt.
    Ojdå, det var riktigt dyrt. Tror inte att så många vanliga besök går upp till den summan om det inte är av allvarligare art här. Synd att det ska vara så dyrt, gör ju att många drar sig för att gå till vetrinären tyvärr :/
Svar på tråden Kostnad för jourbesök hos veterinär?