• Anonym (snuskflickan)

    förbjudna fantasier

    finns det fler här med förbjudna fantasier?
    själv blir jag otroligt kåt av att fantisera om att ha sex med min pappa (vill bara förtydliga att jag naturligtvis inte förespråkar incest på riktigt, det är enbart en fantasi, så moralkakor undanbedes).
    det handlar inte om dominans utan om att jag är pappas lilla flicka som han inte kan hålla sig ifrån och han tar hand om mig ordentligt och bestämmer lite över mig.

    antar att det är nån freudiansk grej eftersom jag är uppvuxen utan en fadersfigur :) men finns det fler som har förbjudna fantasier?

  • Svar på tråden förbjudna fantasier
  • Anonym (Neytiri)
    Anonym (snuskflickan) skrev 2010-02-15 22:30:01 följande:
    tycker du att det är tråkigt eller känns det ok?
    Det som skulle kännas ok vore att testa något litet av det jag fantiserar om. Det andra börjar gå mig på nerverna. Ibland i alla fall.{#lang_emotions_sealed} Eller? 
    (Att ibland få känna sig totalt utom sig själv, totalt uppslukad av en sexuell känsla, totalt och fullständigt närvarande i ögonblicket, totalt i kontakt med mina sinnen, en fantasi och en berusning som är verkligare än verkligheten själv. Inte bara få 10-30 minuters fysisk underhållning, som en annan soffpotatis framför TVn.)
  • Anonym (pervig)

    Jag har väl många. Vissa ser jag inte riktigt som "förbjudna", men jag antar att många andra gör det, och håller tyst för det mesta om vad jag tänder på. Ibland undrar jag om jag är ovanligt pervers, eller ovanligt ärlig, då de flesta pojk/flickvänner jag haft inte alls har haft lika underliga fantasier.

    Bland annat älskar jag att leka hund! Det är något jag fått göra ibland också, men aldrig så pass långt som jag ibland fantiserar om. Det handlar inte riktigt om underkastelse eller förodmjukelse, det är bara det att hundens rörelsemönster ter sig naturligt för mig, och dessutom älskar jag att få höra att jag är "duktig vovve". Ibland tänker jag på hur det skulle vara att t ex ställa upp i en "hundutställning" eller agilitytävling. Men det lär ju inte vara genomförbart med hedern i behåll.

    Jag tänder även på hanhundar, och att tända på djur är ju väldigt tabubelagt. Skulle inte heller tacka nej till någonslags varulv, hälften djur och hälften människa. Fast det finns ju inte tyvärr.

    En annan grej jag fantiserat om är en kombination av porrshow och magiföreställning. Jag skulle vara trollkarlens vackra assistent, han skulle visa upp den kvinnliga kroppens alla mysterier. ;)

    Det där med lärare har väl hänt, speciellt då när jag gick på gymnasiet. Hade en snygg biologilärare och en väldigt excentrisk fysiklärare.

  • Anonym (kiss)
    Anonym (snuskflickan) skrev 2010-02-15 22:36:17 följande:
    kiss är grejen alltså?har aldrig fantiserat om det, känns inte alls som min grej. men jag dömer såklart ingen :)skulle ni tända på bajs och sånt också eller är det helt annat?självklart så tycker jag att kiss är en helt annan grej än bajs men jag undrar hur ni ställer er till det.
    Altså jag ser kissgrejer som en form av förnedringsgrej, så jag skulle ju inte tänka på om killen ifråga helt plötsligt skulle ställa sig och kissa på mig under sexakten bara därför att.
    Bajs är absolut nejnej för mig. Kiss är inte heller helt ok om det är liksom "druckit massa kaffe och inget vatten" kiss, för då luktar det rätt mycket, gillar inte starka lukter så bajs kommer ju inte ens på fråga i mitt fall...
  • Anonym (Neytiri)

    Absolut förnedring. Bajs tänder jag inte på, men gillar dock tanken på att bli tvungen att suga en som varit inne i mig där bak. Också förnedring. Sen kan man fråga sig varför jag tänder på förnedring.

  • Anonym (snuskflickan)
    Anonym (kiss) skrev 2010-02-15 22:41:25 följande:
    Altså jag ser kissgrejer som en form av förnedringsgrej, så jag skulle ju inte tänka på om killen ifråga helt plötsligt skulle ställa sig och kissa på mig under sexakten bara därför att. Bajs är absolut nejnej för mig. Kiss är inte heller helt ok om det är liksom "druckit massa kaffe och inget vatten" kiss, för då luktar det rätt mycket, gillar inte starka lukter så bajs kommer ju inte ens på fråga i mitt fall...
    ok, jag förstår förnedringsgrejen även om jag inte själv tänder på det. bajs är för mig också helt otänkbart, kan inte riktigt fatta hur man kan tända på det eftersom det är så himla osexigt.. fast som jag skrev förut så dömer jag ingen.
  • Anonym (kiss)
    Anonym (Neytiri) skrev 2010-02-15 22:46:41 följande:
    Absolut förnedring. Bajs tänder jag inte på, men gillar dock tanken på att bli tvungen att suga en som varit inne i mig där bak. Också förnedring. Sen kan man fråga sig varför jag tänder på förnedring.
    en sväng av undergivenhet kanske?
  • Anonym (Mums eller usch)

    Bajs är ju skitäckligt.

    Kiss som är lagom utspätt är toppen. Stark urin är bara äckligt.
    Inte bara som fantasi utan i verkligheten också.
    Inget förnedrande för min del utan bara enormt intim akt att dela.
    Det är förbjudet, privat och härligt vått och precis så snuskigt att det är tändande.
    Det är ganska många som har lite kisslekar hemma i badrummet, många utan inslag av förnedring.

  • Anonym (snuskflickan)

    ni som tänder på förnedring, tror ni att det beror på nåt speciellt eller att det bara är så utan anledning?

    och vad tycker ni andra om mina pappafantasier, har iofs hört att det inte är helt ovanligt bland tjejer :)

  • Anonym (Neytiri)
    Anonym (kiss) skrev 2010-02-15 22:47:32 följande:
    en sväng av undergivenhet kanske?
    Ja, det är inte utan att man börjar undra...{#lang_emotions_embarassed}
  • Anonym (kiss)

    Förnedring för mig är någonting den som Dominerar mig får göra, jag gillar att vara undergiven, har även en Ägare. Och förnedring är inte så mycket tändande som en psykiskt kick för mig, är det sex inblandad blir det bara så mycket mer kännslor...så svårt att förklara... tänder ju på mycket mer än förndedring också, piskor, örfilar, rep, bli spottat på o så vidare. Det är nog hela grejen att det Inte är jag som bestämmer som är lite av kicken...eller nått, brukar egentligen inte tänka så mycket, jag bara är=)

Svar på tråden förbjudna fantasier