Inlägg från: Paulina Paulina |Visa alla inlägg
  • Paulina Paulina

    hemma pga oro

    Hej. Känner med dig. Håller med ovanstående, såklart! Du har absolut inte fel. Att förlora ett barn är en katastrof och inget man bara "kommer över" efter några månader. Jag förlorade en dotter för drygt fem år sedan och jag kan säga att jag är långt ifrån klar med sorgen ännu. Nya händelser i livet har väckt upp den igen och det är i stort sett lika fasansfullt som när det hände (fast i betydligt kortare stunder!).

    Jag har hittat mycket bra om sorg här: www.sorg.se Det handlar om en metod som heter Sorgbearbetning och det finns en hel del bra om sorg och myter om sorg på deras hemsida. Jag har själv just börjat gå igenom programmet och jag tycker det verkar fantastiskt bra. Men oavsett om man väljer att göra det eller ej, så tycker jag som sagt att det finns en hel del bra på hemsidan.

    Sen så finns Spädbarnsfonden och Föreningen Vi som förlorat barn. Mycket bra läsning på båda hemsidorna och dem kan du också ta kontakt med, om du inte redan hittat dit. De har samtalsgrupper och stödpersoner - och du kommer att upptäcka att du är långt ifrån ensam i hur du känner och reagerar!

    www.vsfb.se/main/
    www.spadbarnsfonden.se/

    Du kan kolla min presentation om du vill och jag har börjat blogga om hur jag har det just nu - är också sjukskriven för depression...

    Varm kram!

Svar på tråden hemma pga oro