• Mamma Tes

    Gekås vol 14

    Miah21 skrev 2010-11-02 00:09:06 följande:
    Precis, vi har en stor Emmaljunga skötväska. Men ibland när man ska till affären en snabbis så vill man inte släpa med den. Så vill ha en annan som är min handväska. Som ändå har gott om utrymme för mina saker och de lilla som är dotterns. Min har ingen plats över till mina saker när dotterns blöjor och mat mm ligger i väskan.
    Kollade lite snabbt i min blogg och hittade en bild där man kan se skötväskan dåligt men du kanske får ett hum om hur den ser ut. http://tesansblogg.blogg.se/2010/august/sveiki.html Jag tycker att den är lagom stor.
  • Mamma Tes

    Jag frågade för ett tag sen om någon visste priset på Fischer price Learning puppy och jag fick svar. Nu har jag glömt bort vad den kostade och har nu letat mig tokig i tråden men hittar inte

    Vet någon vad den kostar? 


  • Mamma Tes
    HN79 skrev 2010-12-16 03:13:51 följande:
    På söndag är det äntligen dax. Nån som vet pris på lundmyr regnkläderna? (fast de är säkert redan slut innan söndag)
    Jag var där i onsdags och letade också efter dom. Fanns inte
  • Mamma Tes

    Babyskyddet som gekås säljer är exakt samma som NTF Göteborg hyr ut så då måste det vara bra grejer. Hur skulle det se ut om en sådan organisation hade undermåliga grejer

    Vi har använt ett sådant då vi hyrde från NTF till dottern. Skulle kosta samma att köpa nytt från gekås så det tror jag vi gör med nästa barn. Vi har varit nöjda och använde ända tills dottern var drygt 10 månader, men då var hon rätt liten då också. 


  • Mamma Tes

    Tror ni det kommer vara sjukt mycket folk imorgon? Jag är så sugen på att dra dit!

  • Mamma Tes

    Äh vi får chansa på att det inte är knökat då! Vi drar efter frukost! Nu sova mera så jag orkar shoppelishoppa

  • Mamma Tes

    På väg hem från Ullared 5500 spänn fattigare Var rätt mycket folk idag, på gränsen till att man orkade med. Det varnas bli JÄTTEmycket imorgon, tänk på det ni som funderar på att åka då!

  • Mamma Tes

    Jag och sambon tycker att maten höll mycket bättre standard än Ikea. Smakar mer på gekås! Var inga problem heller för oss som äter enligt lchf att få mer stekta grönsaker istället för pommes. Jag åt kycklingspett och sambon kotlettrad. Kycklingen var himmelsk med sin goda sås!

    Blöjorna kostade 89.95.

Svar på tråden Gekås vol 14