• Mamma Tes

    Gekås vol 14

    vanilla deej skrev 2010-02-22 14:46:34 följande:
    Hej, lägger in min fråga här oxå: Jag undrar om någon vet priser på nappar, nappflaskor, pipmugg och bitringar från mam och esska som finns i Ullared. Sen undrar jag oxå om nedan saker finns och priser: pampers våtservetter babyolja (libero eller barnängen) hörselkåpor till bebis Finns det bra barnböcker? Är de billiga? Men mest nyfiken är jag på sakerna från mam och esska Tusen tack på förhand!!!
    Nappar är inte mkt billigare än i vanliga affärer, kommer inte ihåg exakt pris. MAM ultivent flaska är en 10:a billigare, de andra flaskorna har jag inte jämfört. Pampers våtservetter finns. Köpte själv en packe med två förpackningar då jag var där sist, kommer tyvärr inte ihåg priset men VET att det var mycket billigare än i vanliga affärer. Det finns både libero och barnängen olja. Hörselkåpor köpte jag där i höstas men minns inte pris.
    Du kan se mina inköp och en del priser här: http://tesansblogg.blogg.se/2009/september/utkast-igar-akte.html
    Såg nu att hörselkåporna kostade 99. Men kolla in länken till min blogg för där finns fler priser.
  • Mamma Tes

    Finns det någon som ska till gekås snart som skulle kunna hjälpa mig? Jag skulle så gärna vilja ha en manchester united body till våran förstfödda lilla bebis här hemma. Pappan är ett fan och fyller år snart och jag vet att han skulle bli sååå glad! Jag för över pengar innan den skickas såklart.


  • Mamma Tes
    Ruso skrev 2010-03-14 16:35:39 följande:
    Jag skall nog dit på fredag eller lördag, så om ingen dyker upp som skall dit innan kan jag hjälpa dig om det finns kvar.
    Vad schysst! Hade tänkt mig strl 74!
  • Mamma Tes
    Ruso skrev 2010-03-19 23:21:08 följande:
    Ja Jag har inget emot att vara där ensam, men jag vågar inte köra hem 1 timme och 50 minuter utan någon som sitter brevid och pratar så jag håller mig vaken... blir så himla lätt sömning när jag kör...
    Fanns bodyn?!!
Svar på tråden Gekås vol 14