• Chula

    Förstföderskor i Umeå april/maj/juni 2010

    Kan vi hänga här? De flesta av oss kan ju va med i flera forum, men det känns kul om man kan ha en grupp med folk som är i samma situation, alltså att dessa sparkar i magen och annat spännande är för allra första gången..! :)

  • Svar på tråden Förstföderskor i Umeå april/maj/juni 2010
  • Fru Piggelin

    AnneliE: Haha ja det känns så härligt! Hade gärna tagit en mjukglass, men det blev helt ändrade planer och svärmor fick rycka in så jag kunde rycka in och köra lite Indoorwalking! Härligt att få lite träning så här inför helgen!

  • Evve

    Här vare stiltje må ja säga.

    Vi haft förkylning hela familjen, hela helgen, Svala har haft kring 40 graders feber i 3.5 dagar och igårkväll kom prickarna. Hela kroppen täckt. 3-dagars febern sa hon på BVC. Normalt som vanligt
    Ja hur hemskt det än varit med skrik och kläng (har inte kunnat sätta ner henne sen i torsdags) så är det ju ingenting mot magsjuka.

    Idag skulle ju Svala börja hos dagmamma men vi får skjuta på det nån dag, hon är ju som sagt feberfri men jag vet inte om jag är pigg nog att träffa folk redan imorgon, får se.

  • Lilla Essi

    Hej!

    Ja, vad är det som händer med oss, är det knappt nån som orkar skriva här mer? Stiltje är bara förnamnet, och jag är ju helt klart själv skyldig till tystnaden...

    Tänkte passa på att påminna om att ni som vill är välkomna förbi här hos oss efter 13 på torsdag! Jag slutar 13 men är hemma på några minuter, så efter typ kvart över är det fritt fram. Blir inget avancerat, har lite bullar i frysen och typ kaffe. Hoppas att några har möjlighet och lust att komma.

    Jag hoppas på stort ettårskalas i juni, för nu i maj har vi typ alla helger uppbokade redan av barndop och kalas och annat! Kanske blir toppen att ses hos er Piggelin och gratulera alla våra fina ettåringar, och släppa ut dem  ett nya trädgård. Vi kanske borde bestämma ett datum ganska snart, så att så många som möjligt kan komma....

    Lycka till Svala nu med dagmammestarten, och hoppas du får bli frisk snart! Samma sak till Jack, lycka till på förskolan, och jag vet ju att du har börjat idag och jag hoppas du trivdes lilla vän!

    Nu åter till "En unge i minuten"....

    Jag saknar er alla!

  • Paisana
    Evve: Vi tror att Leo också har 3-dagsfeber. Han har haft feber sedan i fredags, men nu har det börjat sjunka från 39 till 38 grader. Hoppas att han är helt feberfri imorgon. Vi väntar bara på prickarna nu. Om det nu är det. Eftersom det är väldigt smittsamt så misstänker jag att han kanske fick det på ÖF på Ålidhem i torsdags. Hur har det gått för er andra som var där?

    Essi: Hade hemskt gärna kommit på torsdag, men jag jobbar ju =/ Ser fram emot ettårskalaset istället! 

    Spännande med dagmamma- och förskolsstart! Här går vi och väntar på besked om var Leo ska få vara i höst. Vi hoppas på vår granne dagmamman, men annars blir det någon annan dagmamma här på Öst på stan, eller förskola. 
  • Chula

    Vi kan inte komma på torsdag. :( Jack ska på 1-årskontroll med spruta kl 15. Nu; frukost!

  • JuniMamma28

    1 års kontroll, 1års firande, börja förskola/dagmamma....gahhh vad stora barn vi fått.

    Helt galet!
    Året känns som det gått jätte fort samtidigt som när man tänker tillbaka har det hänt så otroligt mycket. Så tiden har inte gått riktigt så fort som man tror.

    Jen är 10mån nu, börjar kännas ensamt här på dagarna. Så många som börjat jobba redan.
    Jag har redan börjat mentalt ladda för att själv börja jobba. Blir inte förrän i augusti men jag känner att jag måste mentalt ladda.

    Vi kommer på tosdag....här har nedräkningen börjat!
     

  • Fru Piggelin

    Hallihallå! Ingen feber här i alla fall! Hoppas Leo blir frisk snart! Vi kommer på torsdag!!! Längtar Har varit kass på att vara inne och skriva, men tiden vid dator är obefintlig och att skriva via telefonen är bökigt Men nu ses vi ju snart irl - det är mycket bättre!!!

  • AnnelieE

    Hej hopp!!

    Vi kan tyvärr inte komma på torsdag. Mirjam har sitt BOEL-test då. Himla otajmat!

    Här har vi också nedräkning, men lite mindre kul sådan. Jag börjar jobba om mindre än två veckor. Tror ni dom märker om jag tar med mig MIrjam och har henne under skrivbordet? Om inte annat lär väl Pelle märka hur enormt lindrigt det är att vara föräldraledig om man saknar barnet...  Flört

    Idag är det näst sista gången på babysimmet och Mirjam ska dyka. Får väl se vad hon tycker om det Glad

    Krya på sig Svala och Leo (med familjer)!! Och lycka till med alla inskolningar!!

    PS.
    Gäller kanske framförallt Ärtan och Piggelin.
    Vet inte om ni kommer ihåg att jag sa att jag kände igen HippHipp så mycket. Nu har det iaf visat sig att han vuxit upp i samma by som min mamma och jag har träffat honom på några bysammankomster. Kan väl inte påstå att min önskan att utveckla vår vänskap ökat... Tungan ute

  • Tindrar

    Halloj!!

    Fyy så tråkigt väder det är ute och KALLT! Nu vill ja ha sooool!!
    Idag blir det en tripp till ÖF på teg. Det var så längesen vi var där. Nån fler som ska dit?
    Vi har inte fått nå besked än om dagisplats och det gör mig toookig!
    Tydligen är det kaos i röbäck på alla dagis så nu ska man kanske öppna ett till "slussdagis" på böleäng...suck..
    Ringde och kollade vilken placering vi är på och vi är nr3, men då sa kvinnan att hon trodde att alla 3 skulle tacka ja Rynkar på näsan
    Så vi får se när vi får vårat besked....

    Lilla Essi: Vi kanske tittar förbi...vi har lite tjorv med tindras sömn...hur mycket hon ska sova o så...
    Idag höll jag hon vaken fram till lunch och nu sover hon....ska se hur hon klarar sig på att sova 1 gång under dagen. Jag hör av mig om vi kommer.

    Förslag ang 1års kalas för våra sööötnozar!
    Vi är så uppbokade här i maj och i början på juni under helgerna, men jag och mange sa så här att vi kan gärna ha kalaset här den 11 el 12/6 om det passar för er? Vi håller på med utbyggnaden så det kan vara lite rörigt men vi har en stooor lekyta för barnen med gungor/rutschkana/lekstuga samt en grillhörna om vi vill grilla! OM det skulle regna så har vi ett partytält eller så får vi vara inne...

    Dax för lunch! Tjing


Svar på tråden Förstföderskor i Umeå april/maj/juni 2010