• Chula

    Förstföderskor i Umeå april/maj/juni 2010

    Kan vi hänga här? De flesta av oss kan ju va med i flera forum, men det känns kul om man kan ha en grupp med folk som är i samma situation, alltså att dessa sparkar i magen och annat spännande är för allra första gången..! :)

  • Svar på tråden Förstföderskor i Umeå april/maj/juni 2010
  • AnnelieE
    Piggelin: Om du inte har alltför mycket kring dig kan jag och Mirjam titta förbi efter att vi varit på BVC kl. 14. Ett mammahäng light för oss som inte kan åka till Ersboda idag.
  • Fru Piggelin

    AnneliE: Hade gärna tackat ja till det men det är stort flyttkaos och både mor och dotter skulle dessutom behöva vila

  • Evve

    Glömde meddela de intresserade att min bror fick en liten pojke efter en normal förlossning den 5/5.

    Trevligt med fika i onsdags föresten, var ju ung en månad sen jag var med förra gången. Elmer hade ju precis börjat gå då så det syndes ju tydligt va mkt stadigare han hade blivit, även om han har kvar sin charmiga ankstil =)

  • Ärtan10

    Hej allihop! Tänkte lämna lite lägesrapport....Hade tänkt dyka upp hos Essi och överraska, men som vanligt blev det ett besök på sjukhuset :( Fattar inte hur lilltrollet ska kunna gå på förskola till hösten!

    Grattis faster Evve! Så kul med en liten bäbis i familjen :)

    Vad spännade att flytta in i huset snart Fru Piggelin! Somrarna är det underbart att bo i hus! Fast mkt jobb i alla fall om man köper hus som behöver mkt kärlek! Imorgon ska jag ta hand om trädgården. Plantera körsbärsträd och så nytt gräs.

    Hoppas alla har en härlig helg och njuter av finvädret! Kram

  • Fru Piggelin

    Ärtan: nej men Wilma!! Stackars liten! Är det förkylningsastman eller nått annat? Ja det ska bli härligt med eget nu när värmen kommer Och med dubbelt så stort!!! Och diskmaskin lycka

  • AnnelieE

    Grattis faster Evve! Kul för Svala med kusiner!!

    Hoppas ni hade trevligt hos Essi allesamman, vi hade så gärna kommit, men men... 

    Ärtan: Stackars Wilma! Hoppas det gick över fort för henne.

    Här har ångesten börjat träda in då detta är min sista vecka hemma. Mirjam fyller åtta månader idag och firade det med att börja klappa händerna i fredags! Just nu ligger hon och klappar fötterna och pratar under Pelles skrivbord. Glad 

    Hoppas att ni haft en härlig helg i sommarvärmen! Vi stod och sålde loppis och smycken i Vännäs på lördagen, gick hur bra som helst Cool 

  • Evve

    Tack för gratulationerna Glad, men jag känner mig lite oärdig, JAG har ju inte gjort nått liksom Tungan ute Men jo det är ju kul.

    Kan berätta att Svala var hos dagmamman för första gången igår och ar där också idag. Har gått hur bra som helst, lämnade henne tom redan första dagen, var egentligen inte tänkt så men det är en lång historia. Hur som helst så är det Camilla på Mariehem, hur mysig som helst. Verka kunna variera mkt med hur många barn hon har, allt från 1-9! Men det var visst nått extremfall m sjukdomar o dyl. Igår var de 3 st och idag 7 st. Till hösten erkar det vara typ 5 ordinare åsså ev extrabarn. Blir 3 ettåringar till hösten! HUr ska det gå?! Tycker en är en heltids sysselsättning, hur gör man med 3? De kommer nog att bli stora fort nu när de börjar dagis/dagmamma. Nu är det slut med daltande och de måste göra massa saker själv. Vilket nog mest är bra.

    1-års kalas närmar sig här som för många andra. Några som har några roliga ideér? Lekar, pyssel, tårtor?

    När Svala hade sin Namngivningsfest började jag en "festbok" åt henne, en tjock, fin läderbok som jag tänkt att hon ska ha med sig ända upp i tonåren att ta fram vid div. fester. Får se hur länge den räcker.
    Jag är själv en nitisk dagboksskrivare så jag gillar tanken på att ha nånting som följer med, nått man kan gå tillbaka i senare osv.
    Den ska ju såklart fram på 1-årskalaset. Det blir ju förståss suck och stön bland festdeltagarna då de helt plötsligt måste prestera (genom text el bild) och inte bara glida igenom kalaset helt obemärkt. Mohaha!
    Men den här gången ska jag göra det lätt för dem och ha det mesta för-ritat och de fyller bara i namnen.

    Känner mig lite sällskapssjuk, kanske märks, bara surrar och surrar. Vill hälsa på brorsan (som nu kommit hem och tagit tilllbaka hunden) men han har besök av svärföräldrarna till i morgon....

Svar på tråden Förstföderskor i Umeå april/maj/juni 2010