Inlägg från: Filifjona |Visa alla inlägg
  • Filifjona

    Jesus Mirakel Tråd 3

    Fint att ni känner Jesusmirakel.  Själv har jag svårt att känna att Jesus kan göra mirakel.  Min fd är missbrukare, och oj vad jag har bett för honom.  Jag och andra.  Vilket uppenbarligen inte hjälpt.
    Jag ber för honom fortfarande, och för vår son, att han inte ska drabbas av missbruket. Men, han missbrukar vidare, och Jesus gör ingenting känns det som.

    Ibland känns det som att det inte är någon ide att be mer. Jag ser ju hur människor missbrukar och dör av det, trots många människors starka tro och böner.

    Var är Gud när Gud behövs, för honom som ingeting är omöjligt för?

  • Filifjona
    KristenTjej84 skrev 2010-03-22 09:25:16 följande:
    Tänkvärt helt klart. Och kanske är det så att bönebägaren töms ur varje gång jag tappar tron och tänker ......helt fel saker.
    Tack
  • Filifjona
    ViceGuy skrev 2010-03-23 12:33:19 följande:
    Är det inte ganska ohövligt att besvära gud med miljoner och åter miljoner böner vareviga dag? Varför skulle han avvika från sin gudomliga plan, bara för dig? Ateister har åtminstonde hyfs nog att lösa sina egna problem, istället för att tjata på gud.
    Jag vet inte vad annat jag kan göra än att be en bön.  Jag kan oftast lösa mina problem. Men andras problem som också är mitt problem kan jag inte lösa.  Därför ber jag om hjälp.
  • Filifjona

    Men om en missbrukare missbrukar kanske inte hjälp hjälper.

Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3