• Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3
  • Milkina cerka
    felisa skrev 2010-03-27 23:37:43 följande:
    Och ändå lägger ni ateister ner så mycket av er dyrbara tid på att diskutera kring detta "hjärnspöke".  Inte dåligt måste jag säga Med tanke på att ni ändå har en begränsad tid att leva, inga utsikter till ett liv efter döden, finns det helt ärligt inget bättre ni kan göra av er tid?  Jag för min del skulle aldrig drömma om att investera min tid i sådant jag finner vara fånigt eller en lögn, ex ett ateist-forum....
    Kan bara hålla med dig. Kan inte komma ifrån att de som påstår Han är ett "hjärnspöke", ändå tvivlar, därav engagemanget..

     CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE -   Den här tråden är till för att visa på Mirakel från Jesus, på vad sätt påverkar det ditt liv? Är det väldigt mycket begärt att be om att få ha den ifred just för det som nämns i Ts:en då?

    Ni Kan kalla det "hjärnspöke" eller vad ni vill, j a g vet vad Herren har hjälpt m i g  med i
    m i t t  liv o. a l d r i g  att någon kan tysta mig från att vittna om det.
    detta enl e r  ickeexisterande har förbättrat mer än ett liv.
    Bär ditt barn som den sista droppen vatten.
  • CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE
    Milkina cerka skrev 2010-03-28 11:34:57 följande:
    CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE -   Den här tråden är till för att visa på Mirakel från Jesus, på vad sätt påverkar det ditt liv? Är det väldigt mycket begärt att be om att få ha den ifred just för det som nämns i Ts:en då?
    Nej det är inte för mycket begärt, jag svarade på felisas fråga på ett mer allmänt plan (precis som den var ställd). Frågan ställdes i den här tråden, det vore då ganska dumt att svara i en annan tråd.

    Vad andra gör kan jag inte svara på men jag ser ingen mening med att kritisera dessa "mirakel" och det har jag inte heller gjort.
    I am free because I know that I alone am morally responsible for everything I do. -Robert A. Heinlein
  • Papi Jo

    Det är många agnostiker, ateister och andra som faktiskt blir frälsta.  För:

    ALLA människor har en inre känsla djupast sett att dom svarar emot någon, och en bär på en börda av att inte fullt klart detta (SYND).
    ALLA människor har en inre otillfredställelse som bara blir fullständigt tillfredställd i mötet med Gud.

    Därför behöver vi inte vara oroliga, så länge det finns ett behov så kommer människor bli frälsta. Och som sagt - behovet är inbyggt i oss.

    Största faran (tror jag) är allt som görs för att ersätta detta behov. Man bygger upp en skimär och självsuggestion om att allt är bra - fast det inte är det. På ett konstlat sätt har vi piller, instanser och filosofier som ska förvirra, omkanalisera, döva vårt behov och lära oss att "det blir inte bättre än såhär".   Men Gud har något mycket bättre för oss alla - gratis.

    Inte alltför sällan är det dom hätska motståndarna som faktiskt möter Gud. Tack och lov för det såhär på en Söndag :)

  • Papi Jo
    Rättning:

     För:ALLA människor har en inre känsla djupast sett att dom svarar emot någon, och bär ALLA på en börda av att inte fullt klara detta (SYND).
  • Milkina cerka
    CDSJGRD GGEHCS IAGOTSE skrev 2010-03-28 11:42:51 följande:
    Nej det är inte för mycket begärt, jag svarade på felisas fråga på ett mer allmänt plan (precis som den var ställd). Frågan ställdes i den här tråden, det vore då ganska dumt att svara i en annan tråd. Vad andra gör kan jag inte svara på men jag ser ingen mening med att kritisera dessa "mirakel" och det har jag inte heller gjort.
    Ok.
    Bär ditt barn som den sista droppen vatten.
  • KristenTjej84
    Free Spirit skrev 2010-03-28 10:37:43 följande:
    En sang spesielt til deg AquariusGirl
    " target="_blank">

    Tack Free Spirit, det är ett av mina absoluta favoritsånger!
    *älskar den*!! gud välsigne dig! 
  • Toboas
    Papi Jo skrev 2010-03-28 12:55:36 följande:
    Det är många agnostiker, ateister och andra som faktiskt blir frälsta.  För: ALLA människor har en inre känsla djupast sett att dom svarar emot någon, och en bär på en börda av att inte fullt klart detta (SYND).
    Du är medveten om att syndbegreppet som du känner det kommer från kristendommen och i hög grad saknas i andra kulturer som inte är kristna? Bär de då på en namnlös känsla?
  • M C
    Papi Jo skrev 2010-03-28 12:55:36 följande:
    Det är många agnostiker, ateister och andra som faktiskt blir frälsta. 
    Det jag reagerade på var "många" när vi ateister faktiskt ökar lavinartat, inte religiösa leden.
    Bara för att du inte vet betyder inte att ingen vet. Stultorum infinitus est numerus.
  • slapback

    Jag har upplevt många av Guds mirakel. Jag är evigt tacksam för att jag hittat min väg till Gud. Jag har vacklat men hittade, starkare och mer övertygad än någonsin, tillbaka till min tro. Jag har min starka övertygelse om att Gud och Jesus finns. Min tro är stark. Jag behöver inte bevisa den för någon utan bara be om att alla får uppleva den glädjen av att hitta hem.
    Det som är synd är att så många ska försöka övertyga mig som troende att min tro är fel. Varför har någon det behovet?
    Jag har varit icke troende. Men tack och lov så fick jag uppleva Gud på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Den känslan av lycka jag då upplevde går nog aldrig att uppleva utan Honom.

  • Milkina cerka
    slapback skrev 2010-03-28 22:41:50 följande:
    Jag har upplevt många av Guds mirakel. Jag är evigt tacksam för att jag hittat min väg till Gud. Jag har vacklat men hittade, starkare och mer övertygad än någonsin, tillbaka till min tro. Jag har min starka övertygelse om att Gud och Jesus finns. Min tro är stark. Jag behöver inte bevisa den för någon utan bara be om att alla får uppleva den glädjen av att hitta hem.Det som är synd är att så många ska försöka övertyga mig som troende att min tro är fel. Varför har någon det behovet? Jag har varit icke troende. Men tack och lov så fick jag uppleva Gud på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Den känslan av lycka jag då upplevde går nog aldrig att uppleva utan Honom.
    Blev varm i hjärtat av det du delar med dig av. Gud välsigne dig.
    Bär ditt barn som den sista droppen vatten.
Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3