Inlägg från: KristenTjej84 |Visa alla inlägg
  • KristenTjej84

    Jesus Mirakel Tråd 3

    Jag hittade något fantastiskt från internet, om en ung tjej som sett många drömmar och visioner av Jesus, och målat dom, hon är jätteduktig! Hennes familj var inte ens kristna, så snacket om att hon bara blivit hjärntvättad av familjen som lett till fantasi-drömmar kan ni glömma. http://www.jesus.se/personligt/54-gud-laer-henne-mala.html
    Samtidigt delar jag med mig av veckans Sid Roth avsnitt, som jag rekommenderar då de brukar be för folk som tittar i slutändan, och man aldrig vet ifall man hör något profetiskt från Gud riktad åt en själv.
    För några veckor sedan då gästen och Sid Roth bad för tittarna, sa Sid Roth att någons nacke blir helad, och min smärta från nacken försvann samtidigt.
    http://www.sidroth.org/site/News2?abbr=tv_&page=NewsArticle&id=10148
     

  • KristenTjej84
    Tyrell skrev 2011-06-20 16:31:58 följande:
    Var befinner sig de nära och kära som dött men inte trott på Gud/Jesus?
    Det återstår att se, sista minuten  mirakler sker ju också ibland. Jesus ser inte bara att en människa inte tror på honom, utan också varför, vilka händelser som lett till detta och hur enskilda personer tyckt och tänkt i vissa situationer. Ibland får folk en andra chans, när de märker att de inte bara slutar att finnas till då de dött och att det dom kristna snackat om faktiskt var sant, fast kanske föräldrarna/nära och kära eller någon annan påstått och präntat i dom sedans barnsben att Gud bara är påhitt. Då kanske dom ångar sig, jag bortser inte från den möjligheten därför kan jag inte säga exakt vem är var och varför efter döden.

     
  • KristenTjej84
    Tyrell skrev 2011-06-20 16:42:17 följande:
    De som inte ångrar sig och tar den andra chansen då, var finns de?
    Det har jag redan sagt! det står i bibeln att den som förkastar Guds nåd inte hamnar i ihimmelen.
    men jag förstår inte hur någon som blivit överbevisad om Guds exstens och kärlek, skulle tacka nej!
    det är som att tacka nej till en livbåt eller något liknande då man håller på att drunknar.
    För himmelen är jätteunderbar, där finns bara godhet och renhet, vem skulle inte viilja leva i evighet där?
     
  • KristenTjej84
    Användarnamn skrev 2011-06-20 16:40:13 följande:
    Så du anklagar den kärleksfulla allsmäktige Guden att skapat ett ställe där han förfarar och straffa för evigt dem som av fri vilja valt bort homom.
    Anklagar och anklagar, det står ju i bibeln! jag sållar inte bort ord som kommit ur Jesus mun.
     
  • KristenTjej84
    Jag sitter inte och anklagar den allsmäktige Guden och bannar honom med pekpinnar, men jag vill gärna föra vidare det han har sagt genom sin son Jesus, som är vägen, sanningen och livet.
    Hur det har med anklagelse att göra vet jag inte..
  • KristenTjej84
    Användarnamn skrev 2011-06-20 18:22:27 följande:
    Var står det att Han gjort det?
    Bland annat i länken som jag nyss publicerade, han berättade om en elak rik man som hamnade i helvetet då han aldrig brytt sig om någon annan än sig själv, och därmed även levt ett liv långt ifrån Gud och hans kärlek, då Gud vill att vi ska älska varandra och ta hand om varandra. Älska din nästa som dig själv, säger det dig något?
    Varför skulle det helvetet som Jesus berättade om själv, inte finnas?

     
  • KristenTjej84
    Användarnamn skrev 2011-06-20 18:23:37 följande:
    Vad för du fram i andan ab Matt 28:18 - 20 ?
    Så som jag uppfattat det som Jesus sade i matt28:18-20, är att han vill att vi ska berätta om honom till människor, så de kan bli frälsta. Och lära folk om hans kärlek och buden som kom till igenom den. För det är baraigenom honom människor kan bli frälsta.
    Han förnekar inte vare sig himlens eller helvetets existens där, varför jag inte förstår du citetar detta i det här sammanhanget?!

     
  • KristenTjej84
    mumama skrev 2011-06-20 20:46:40 följande:
    AquariusGirl kommer du till himelen?
    Det tror jag, men inte på grund av något jag gjort för att förtjäna det, utan för att Jesus dog för mig och jag har accepterat honom som min frälsare och Gud. Det är bara genom Jesus man kan komma dit, och jag ser inte några nackdelar med det, han är kärleksfull och lyser av kraft och godhet.
    Med detta menar jag inte att jag skulle vara bättre än någon annan, jag gör misstag precis som alla andra människor. Jag har dock tagit emot försoningen som Gud erbjudit.
    Det enda som kan hindra mig från att komma till himmelen, vore ifall jag tog chippet som har med antikrist att göra, eller om jag vände på annat sätt ryggen till Gud helt och spottade på försoningen, något jag aldrig skulle kunna tänka mig att göra, är tacksam för all nåd och kärlek som jag kan få!
     
  • KristenTjej84
    mumama skrev 2011-06-20 21:10:03 följande:
    då är det helt ok om jag inte kommer till himelen...
    Vad menar du med det?
     
  • KristenTjej84
    Användarnamn skrev 2011-06-20 21:09:36 följande:
    Om vi ska till himlen, du kanske du kan svara på en fråga: Skulle Adam till sist till himlen även om han inte syndat, eller blev hans synd till en välsignelse?
    Adams synd kommer jag aldrig se som en välsignelse, inte Evas heller för den delen, för deras beslut öppnade syndens port för alla människor som föddes efter dom. Men det är tack vare Jesus, bara tack vare Jesus, som vi kan bli förlåtna för våra synder, som kom till våran jord  och vårt mänskliga släkte genom Adam och Eva.
    Bara Jesus blod kan hela, befria och försona.
    Sen får du tolka bibeln enligt hur Jehovas vittnen ser det om du vill. Jag är pingstvän, jag accepterar treenigheten. gud fadern, gud sonen och gud helige anden. Gud kan manifestera sig via dom.
    Tror inte heller att Jesus är ärkeängeln Mikael som ni Jehovas tror. Där är några skillnader mellan vad vi tror på, och ingenting kan få mig att vända ryggen åt försoningen Jesus kom med.
    Därmed så avslutar jag vår debatt och diskussion, när vi fått dessa saker uppklarade.

     
Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3