Inlägg från: Johan75 |Visa alla inlägg
  • Johan75

    Jesus Mirakel Tråd 3

    Lampstället skrev 2012-10-11 20:49:01 följande:
    Ja det år absurt, men man kunde få den tanken av det du skrev.
    Hur kunde man det?
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Lampstället skrev 2012-12-02 14:56:39 följande:
    En katastrof som så mycket annat i växthuseffektens spår.
    Växthuseffekten är verklig, men knappast något som ger upphov till tsunamis. 
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    KristenTjej84 skrev 2013-05-01 12:10:12 följande:
    Det förstår jag att dem gjort, då religiösa som kommit med påståenden om att den och den dagen går jorden under har struntat i vad som står i bibeln, det står att ingen vet exakt datum, samma om Jesus återkomst, ingen förutom fadern i himmelen.
    Jag står inte på höga hästar och tror att jag står över Guds ord, därför säger jag inga datum, men jag följer det som Jesus sa att var tecknen på att hans återkomst närmar sig och de har börjat hända nu.
     
    Fast igen, så har kristna tolkat bibeln i sedan den nedskrevs. Andra kristna har sagt exakt samma som du för 200, 500, 1 000 och 1 500 år sedan.
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    KristenTjej84 skrev 2013-05-01 13:10:50 följande:
    Först nu vi har tekniken som det står om i uppenbarelseboken
     
    Fast de sa kristna även för 200, 500, 1 000 och 1 500 år sedan.
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Lampstället skrev 2013-05-01 12:49:29 följande:
    En tanke bara, vi har aldrig under så många områden fixa vår egen undergång som nu.
    Fast så har det väl alltid varit? 
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Lampstället skrev 2013-05-01 17:50:41 följande:
    Tycker du?
    Knappast en fråga om personligt "tyckande". Det var en fråga - därav frågetecknet. 

    Poängen var att vi (människor) under historiens gång väl alltid (oftast?) har förstört världen på mer "områden" än tidigare.
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    KristenTjej84 skrev 2013-05-01 19:25:13 följande:
     
     De var för ivriga, chippet under huden( antikrists regerings chippet) som kommer vara det enda betalnings sättet under antikrists regerings tid, har de kommit på först nu. Detta står det om i uppenbarelseboken.
    Tar man det så är man evigt fördömd, då man med sitt handlande har visat att man vill vara med i antikrists system och därmed sagt sitt sista nej till Jesus. Antikrist kommer vara en falsk profet som vill att alla ska tillbe honom och gör en massa under o mirakler för att "om möjligt även bedra de utvalda" det står om detta i nya testamentet, först o främst uppenbarelseboken.
    De som inte tar chippet o litar på Jesus kan och kommer Gud hjälpa övernaturligt sätt att få mat.
    Misstänker att det inte står "chip" någonstans i Uppenbarelseboken. Mig veterligen är det inge heller speciellt många som opererar in chip i kroppen, och med många menar jag i praktiken ingen alls - om vi nu inte menar pacemakers också, men de sitter ju inte i högra handen eller pannan. 

    Två frågor:
    1. Varför i hela friden skulle detta chip som ingen använder vara "the mark of the beast"?
    2. Är det lugnt ifall man opererar in chipet i vänster hand (eftersom det står höger hand eller pannan i Uppenbarelseboken)?
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    dirpower skrev 2014-10-03 23:54:44 följande:

    Åh så underbart! Ni delar fantastiska klipp :D


    Jag brukar skaffa mig förebilder som har god kontakt med Gud och det manifesteras genom mirakler. Just nu älskar jag Todd White på youtube. Vid ett tillfälle fick han gå in i muslimernas moské som syns på Jerusalemfotografierna. Gud hjälpte honom att skapa kontakt med rätt människor. Fantastiskt! :D


    Vill ni se dagliga helanden? Sök på youtube efter Todd White Street


    Vill ni se dagliga helanden i Sverige? Sök på youtube efter Peter Ahlman


    Kan inte dessa människor med helande krafter åka till Liberia? Ett land där över 85% av befolkningen är kristna och där det nu dör över ett hundra människor om dagen genom att de blöder ur alla kroppsöppningar.
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    Vibban01 skrev 2014-10-06 22:31:43 följande:
    Helande är bara bluff!
    Det behöver du knappast övertala mig om. Men om personerna som kallar sig det verkligen tror på det själva, varför åker de inte till Liberia och kämpar mot ebola? 
    Behold, i come as a thief.
  • Johan75
    dirpower skrev 2014-10-07 00:02:26 följande:
    Om du ser klippen så förstår du att det inte finns några människor med helande krafter. Allt helande är av Gud. Precis som Jesus, som också vandrade runt och helade, så är dessa människors främsta uppgifter inte att hela Jordens befolkning utan att lära människor att Gud älskar dem, även du är älskad universums mäktigaste kraft. ..."Gud är kärlek." 1 Joh 4:8
    Gud verkar vara ganska oberoende av religion då det finns massor av klipp på exempelvis indiska gurus som också "healar" människor från sjukdom. 

    Jesus verkade ju dock lite mer utan urskiljning. Han verkade besöka de fattigaste och sjukaste. Dagens förmedlare av Guds helande kraft verkar bara besöka hyfsat rika vita människor i områden med modern och utvecklad sjukvård. 

    Igen - om de har förmågan att kanalisera denna förmåga från Gud - varför åker de inte till Liberia och jobbar mot ebola? Förtjänar inte dessa svårt drabbade människor att också få veta att Gud älskar dem? 
    Behold, i come as a thief.
Svar på tråden Jesus Mirakel Tråd 3