• Spargris

    Vi som har endometrios och gör IVF- nr 2

    Hahahhaahaa... så fort jag bara stoppade ner gravtestet i glaset så vips så var mensen här... eller den börjar komma, lite färgade flytningar och testet visade
     fet {#lang_emotions_minus}...

  • Spargris
    Gräddnosen skrev 2010-02-27 15:43:45 följande:
    Spargrisen - trist med mens! Visst, är det typiskt! Så fort man börjar få upp hoppet det minsta så är mensen där. Det slår aldrig fel. Så ett bra tips om man vill få igång sin mens (till FET tex) så är det bara att ta ett grav.text, sen sätter den igång Själv väntar jag på äl, utan framgång. Är på dag 15 idag, eller dag 17 beroende på vilken dag man räknar som dag 1. Fick ju bruna flytningar två dagar först innan mensen kom igång ordentligt. Hur som helst brukar jag få utslag på äl-stickorna på dag 13, men inget än. Det verkar som äl blivit lite konstig efter IVF. Eller så har jag ingen äl den här månaden?
    Ja, det är så typiskt!!!

    Jag hade ingen äl alls inte ens med pergotime innan vårt första ivf, sen fick jag utslag på stickan varje månad så på mig verkade det som jag triggades igång..
  • Spargris

    Varför ska allt krångla!!!

    Jag har inte fått min mens än.. 1,5 vecka sen. idag kom det lite mer flytning än vanligt, lite färgad.
    Var hos gyn idag och vad hittar de... en cysta på 3 cm på min friska äggstock...!!! Jag bara grät, detta var min fasa.. har redan operarat bort en cysta och då fick äggledaren följa med på vänster sida!!

    Han trodde inte det var någon endo cysta utan att den har hängt kvar från ivf:et...

    Men min slemhinna var bara 3 mm så det verkar inte som jag ska/kommer blöda nått direkt.. Men kan man kalla detta mens?? Förra mensen efter IVF var ju störtblödning.

    Så nu verkar det inte som det blir nån insättning denna gång heller.. 

    *ledsen*

Svar på tråden Vi som har endometrios och gör IVF- nr 2