• Anonym (Drömmaren)

    Drömmer om en KVINNA med stora narturliga bröst..

    Nu har det hänt igen.. såg en sån där kvinna igen som jag gör kanske på sin höjd ser en gång om året..  En sån kvinna som jag drömmer om som bara får mig att få svårt att stå på benen för hon är så vacker..

    Jag kan inte rå för det men det jag såg var en kvinna som Hade lång mörkt hår vackra ögon och lite mulllig inte tjock men inte smal. och sen Bröst från himlen väldigt stora så att jag höll på att tappa fattningen jag tycker att det är så vackert Stora nartuliga kvinnliga bröst såg ut som dom skulle spräcka hennes pike´Tröja hon hade på sig. då tror jag minst en kanske en 85E eller kan vara ännu större.. Drömmer om det än 3 dagar senare. Skulle jag få en önskan till i livet och dö i morgon så skule det vara en natt med en sådan kvinna.. vet inte vad jag vill med tråden.. men vet att jag aldrig kommer få uppleva det så jag vill skriva av mig lite{#lang_emotions_embarassed}. ni kvinnor med så stora jag ber om ursäkt att man stirrar men jag vet inte vart jag ska ta vägen.. ni är så vackra om mågon som läser detta råkar vara en sådan..

  • Svar på tråden Drömmer om en KVINNA med stora narturliga bröst..
  • Humlan0406
    jfsebastian skrev 2010-03-02 20:04:46 följande:
    Igen?När limmade jag senast?
    Gör du ju alltid, charmig som du är
  • jfsebastian
    Humlan0406 skrev 2010-03-03 09:21:28 följande:
    Gör du ju alltid, charmig som du är
    Med smicker kommer du hur långt som helst.
  • Humlan0406
    jfsebastian skrev 2010-03-03 10:13:03 följande:
    Med smicker kommer du hur långt som helst.
    Visst är det så, den kvinnliga charmen du vet Nej men är allmänt flirtig, född sån...
  • redneck girl
    Anonym (Drömmaren) skrev 2010-03-03 09:03:57 följande:
    Finns det kvinnor som uppskattar att dom är fina och tycker om att man ser på dem? eller tycker alla att det är jobbigt?
    nej,alla tycker inte det är jobbigt.
  • Aquagreen
    linjes skrev 2010-03-02 17:37:35 följande:
    jag skulle va skitskraj o sova med silicontuttar tänk om dom spricker om man ligger på dom
    De är faktiskt lite läskigt i början haha =)
  • Maiden

    Blir åxå glad av att höra att TS gillar stora bröst! Jag har 85G å det är inte alltid lätt... Är dessutom gravid nu så snart är jag väl uppe i K...


    Har faktiskt tänkt operera dem när jag är färdig med amningen, vill ju inte sabba något innan... Men sen... ååå så skönt att slippa dem!


    Men förlåt TS du gillade ju stora bröst! Hade jag haft en man som uppskattade dem som du så hade jag såklart behållit dem.... ha ha ha.


    maidens.blogg.se - en pysslande skogalen hårdrocksmamma
  • The Huntress

    Om man klär sig i väldigt djupa urringningar så har jag svårt att fatta varför man blir sur om någon tittar lite-varför klär man sig så annars liksom?? Om man inte vill visa sina bröst och blir sur över att någon tittar så borde man kanske strunta i de djupaste urringningarna som visar mer än de döljer? Som alltid är lagom bäst, så killar som tittar, gör det med lite finess, råstirra inte och se damen i ögonen när ni pratar. Det kan lätt bli patetiskt annars... Jag har ofta en liten v-ringning då detta balanserar min axelprofil bäst, men jag har sällan speciellt urringat då jag tycker att mina bröst stjäl för mycket uppmärksamhet, eftersom de liksom alltid kommer före mig in i rummet och står liksom ut... och jag känner mig lite naken. På jobbet blir det ofta en scarf i urringningen för att täcka det mesta helt enkelt, för det har hänt ett antal gånger att killar/gubbar sitter och pratar bara med mina bröst! Utan att se mig i ögonen. Och då skäms jag å deras vägnar och vill iaf inte att det ska finnas anledning att stirra pga bar hud...

  • Anonym (Drömmaren)
    Maiden skrev 2010-03-04 06:28:58 följande:
    Blir åxå glad av att höra att TS gillar stora bröst! Jag har 85G å det är inte alltid lätt... Är dessutom gravid nu så snart är jag väl uppe i K... Har faktiskt tänkt operera dem när jag är färdig med amningen, vill ju inte sabba något innan... Men sen... ååå så skönt att slippa dem! Men förlåt TS du gillade ju stora bröst! Hade jag haft en man som uppskattade dem som du så hade jag såklart behållit dem.... ha ha ha.
    Vilken underbar kvinna du är.. Uppskattar inte din man dom... jag blir galen av avundsjuka... Du är ju vacker som en drotnng det lilla man ser av dig =) hade du vart min hade du fått höra hur vacker du är varge dag..
  • Maiden
    Anonym (Drömmaren) skrev 2010-03-04 12:13:35 följande:
    Vilken underbar kvinna du är.. Uppskattar inte din man dom... jag blir galen av avundsjuka... Du är ju vacker som en drotnng det lilla man ser av dig =) hade du vart min hade du fått höra hur vacker du är varge dag..
    Ha ha, det var snällt sagt! Tack! {#lang_emotions_smile}
    maidens.blogg.se - en pysslande skogalen hårdrocksmamma
  • Anonym (Drömmaren)
    Maiden skrev 2010-03-04 12:28:22 följande:
    Ha ha, det var snällt sagt! Tack!
    Tycker du det.. men du är ju det...
Svar på tråden Drömmer om en KVINNA med stora narturliga bröst..