Inlägg från: Lallan |Visa alla inlägg
  • Lallan

    Retrovagnstråden 19

    Tack Both för inbjudan i gb. Hade säkerligen hunnit gå några dagar annars innan kommit fram till att gamla tråden tagit slut

  • Lallan
    Boothwalker skrev 2010-03-03 09:15:46 följande:
    Råkade komma på att den gått ut av en slump typ. Skulle bara kolla en grej medan maten kallnade en smula. Den hann kallna mer än jag tänkt medan jag startade en ny tråd och gästbokade folk =)
  • Lallan
    Boothwalker skrev 2010-03-04 16:20:43 följande:
    Nån som har tips på hur man kan få katten att låta bli att lägga sig i vagnarna. Har möbelerat om och har dem numera bakom en bokhylla i vardagsrummet och har ingen möjlighet att stänga en dörr om dem. Och hon älskar att sova i dem. Eller gör det inget om hon sover där?
    Mina får sova i vagnarna men så hårar dom ju inte så mycket heller i och för sig. Bara att lägga ett lakan eller liknande i så skyddar man vagnarna lite också.
  • Lallan
    Boothwalker skrev 2010-03-04 19:05:26 följande:
    M jag kanske ska göra det...Men frågan är om jag ska låta henne ligga i vagnar alls. Hur smart är det om hon är van vid det om man får barn? Eller låter ni katter ligga i vagnarna även med bebisar i?
    Mina har hållt sig borta från vagnar med bebisar i, barn som har lite koll är okej men bebisar är något riktigt otäckt som man ska hålla sig långt borta ifrån
  • Lallan
    EowynAurora skrev 2010-03-05 14:20:42 följande:
    hej här inne! vill bara meddela att jag ÄNTLIGEN har vart "hem" o hämtat mina brio vagnar: Brio Exklusiv(min to kill for-vagn) och Brio Comfort som jag fick gratis  Sufletten till Comforten har jag tom hunnit tvätta,men klädseln får vänta tills jag har tvättstugan. trots att den igentligen bara hade lite utligt damm på sig. den är i jättebra skick Exklusiven var mest kul att äntligen få se,jag hade ju inte sett en sån IRL. o liggdelen är verkligen LÅNG o den hade ett fantastiskt gung,jämfört med vad jag förväntat mig,den ser ju ganska "stum" ut. jättehärlig att köra det enda som fanns att anmärka på den var att däcken var rätt hårda men dom ska nog hålla ändå ser d ut som. ska bara skrubba dom vita så dom ser lite finare ut. PS. hur tar man loss/sätter tillbaka däcken på brio exklusiv resp brio comfort? d blir nog enklast att rengöra dom om dom går att ta loss.
    Kul med vagnarna! Däcken brukar vara rätt hårda tyvärr, har aldrig sett några som varit mjuka även om dom säkert varit det en gång i tiden.

    Apropå att få katterna att ogilla vagnar så började jag min vagnsamlarbana på fel sätt i så fall. Min första vagn (1900-talaren) köpte jag innan vi planerade barn (även om jag kanske redan börjat planerandet ngt i och med inköpen ) med förevändningen att den kunde stå som prydnad och så fick katterna en varm sovplats en bit upp från det dragiga golvet Däremot så har jag alltid skyddat vagnarna med diverse lakan, sängkläder mm.
  • Lallan
    EowynAurora skrev 2010-03-05 14:55:10 följande:
    tackar
    Man kan ju alltid köpa en vagn med likadan hjul men som inte är lika "inne"=billigare (typ 90-talare)  byta hjul och sedan sälja den andra vagnen igen.
  • Lallan
    Teskedsmamman skrev 2010-03-23 19:08:14 följande:
    VILL HA!!! VILL HA!!! VILL HA!!! VILL HA!!!www.blocket.se/vasternorrland/Vacker_retro_DU...Jag hoppas mina skåp går för en bra slant så jag får kapital, får jag det så ringer jag direkt och tingar den, om den finns kvar.... Vill ha pengar nu!
    Den är jättefin! Har aldrig sett det mönstret på sidorna förut.
  • Lallan
    anneliesofia skrev 2010-03-30 20:00:55 följande:
    Hej,Jag letar efter en retrosittvagn, 80-tal eller äldre. Har kollat ganska länge på blocket och Tradera men inte hittat nån. Har förstått att många av er har rejäla samlingar och undrar därför om det är någon som har en schysst vagn till salu? Eller om ni vet vart man kan hitta en. Behöver inte vara perfekt skick men inte för mycket renoveringsobjekt. Jag kan tänka mig att betala runt 2000.
    Har planer på att sälja en vinröd brio. Tänkte sälja den tillsammans med en liggdel men det misstänker jag att du inte är intresserad av. Ska ta bild så kan du få se hur den ser ut.
Svar på tråden Retrovagnstråden 19