Inlägg från: LindaMamman |Visa alla inlägg
  • LindaMamman

    Att flytta till Paris, hjälp!

    Vi har gjort en flytt, dock inte till Paris utan till Malta. Då hade vi inte barn, men har just fått en liten son här. Det jag kan säga är att man ångrar sällan att man provade, en romantisk dröm kan faktiskt bli sann!
    De svenskar som jag känner här som har flyttat med barn har det fungerat bra för. Den ena familjen har en dotter i en internationell skola med många olika kulturer. Den andra familjen har sin dotter i en maltesisk skola och det har varit mindre lyckat dock.
    Som någon skrev tidigare, visst vill man träffa locals, och sätta sig in i den kulturen som råder, men ta också vara på de svensk-träffar och kontakter ni kan få. Man underlättar så mycket för sig själv om man pratar med andra som gjort samma resa.

    Lycka till!

  • LindaMamman
    Utlandsboende skrev 2010-05-22 10:44:44 följande:
    vi funderar också på att flytta till Paris, har 3 barn, 2 tjejer på 3 o 5 och en pojke på 4 mån. har ni flyttat dit än? vi har inte riktigt bestämt oss än, men antar att det isf skulle bli flytt efter sommaren. vi bor just nu på malta och innan dess london, så har inte bott i sverige på 10 år.
    Har ni lämnat Malta än?
    Vi bor på Malta sen lite mer än 3 år tillbaka men funderar på att lämna ön så småningom för nya äventyr. Vi vet bara inte riktigt vart... :)
Svar på tråden Att flytta till Paris, hjälp!