• casi

    Fler som plussat i feb/mars efter ÄD

    jag testade positivt igår efter att ha fått 1 ägg insatt den 19/2.visste inte riktigt om jag trodde på resultatet först men testade 3 gr och alla visade +.Så det verkar som om det kanske stämmer.

  • casi

    Ja det är mitt första. Stod som andra mottagare och fick 6 ägg varav ett blev insatt,Dom andra äggen klarade sig inte.

  • casi

    Vi började också med ivf men fick abryta efter 2 försök. kom aldrig till äggplock då jag hade dåligt med ägg. Jag mår relativt bra.Brösten ömmar och det känns som lätt mensvärk i magen.
    Vet inte riktigt hur det ska kännas och vad jag kan vänta mig. Är så van att ha ont i magen så det känns ganska normalt för mig(.pga min endometrios.)
    det måste kännas skönt att ha ett i frysen om inte annat så till ett syskon.Vet inte själv hur det blir om inte det här funkar,om jag får ett nytt försök av lanstinget eller om vi pår betala själv.nej nu ska jag iväg och jobba,jobbar natt.

  • casi

    Känner mig fröttare på natten,men har börjat sova eller vila mera innan jag ska iväg till jobbet,Käner mig ocjså mer hungrig och sugen på gott,äter mer frukt så jag inte ska falla i frestelsen att handla med mig godis  att smaska på, annars är det lätt att ta till när man blir trött. kan däremot känna mig lite orolig över att det ska hända något för det är ganska tungt för tillfället med många tunga lyft och vändningar i sängar.Fösöker dock tänka mig för hela tiden så jag inte gör något som blir fel. 
    Hur är det med dig då,några speciella känningar eller så.

  • casi

    Att det alltid ska vara något hela tiden. Att inte få vara lycklig och slippa oroa sig.
    Skickar massor med lycko kramar .Hoppas det blir ett bra besked i morgon.

  • casi

    Vad härligt att höra att man kunde ana hjärtljud.Häftigt att det går så fort och att det växer så det knakar.Nu följer en spännande tid.

  • casi

    Var ute på middag igår med tjejkompisarna.När vi hade ätit färdigt och tittade på desserter så kom det en doft av fisk .Killen som satt bakom mig hade beställt en fiskrätt och när jag kände doften av fisk fick jag rusa till toa och kräkas.Så nu kan kan jag lägga till ett sympton till på listan.Sedan hade jag fullt sjå att bortförklara för gänget,vill inte att dom ska veta än.Men vet ej om jag lyckades säskilt bra.

  • casi

    Fick ont i magen och åkte in akut.Dom såg inget hjärtljud ocj jag hade en massa vätska i buken.Blev inlagd  och dom tittade noga,först trodde dom att det var utomkveds men det var det inte så det fanns inget att göra. Blev skrapad i torsd förra veckan.
    Det känns så tråkigt.Vi får inga mer försök i uppsala utan egen donator.Vi funderar lite på hur vi ska gå till väga,om vi ska fortsätta och gå utomlands eller....
    Hoppas det går bra för dig. Kram

Svar på tråden Fler som plussat i feb/mars efter ÄD