• Svar på tråden Hörselskadade och döva barn del 4
  • LinRol

    jag har också hittat hit {#lang_emotions_laughing}
    Idag har vi varit med Klara till audionomen i Linköping och gjort avgjutningar till hennes första små rosa hörapparater.Vår audionom är kanon, verkligen rätt person på rätt plats!
    Synd att inte alla får bra mottaganden(har jag läst), det är ju så viktigt. Hemma jobbar vi på med teckenspråket och vi ska väl snart få börja en kurs.
    Vi är ju nya i allt det här, vad kan man få för ekonomisk hjälp vid jobb bortfall vid tex läkarbesök?jag är föräldraledig men min sambo jobbar, och så här i början när allt är nytt vill vi ju helst åka båda två.
    Jag har sett att många verkar få vårdbidrag.

    Någon var nyfiken på var vi bor, vi bor i Hällestad 1,5 mil norr om Finspång i Östergötland.

  • anne h
    LinRol skrev 2010-03-10 21:33:42 följande:
    jag har också hittat hit Idag har vi varit med Klara till audionomen i Linköping och gjort avgjutningar till hennes första små rosa hörapparater.Vår audionom är kanon, verkligen rätt person på rätt plats!Synd att inte alla får bra mottaganden(har jag läst), det är ju så viktigt. Hemma jobbar vi på med teckenspråket och vi ska väl snart få börja en kurs.Vi är ju nya i allt det här, vad kan man få för ekonomisk hjälp vid jobb bortfall vid tex läkarbesök?jag är föräldraledig men min sambo jobbar, och så här i början när allt är nytt vill vi ju helst åka båda två.Jag har sett att många verkar få vårdbidrag.Någon var nyfiken på var vi bor, vi bor i Hällestad 1,5 mil norr om Finspång i Östergötland.
    Får han inte ta TFP för dessa besök?
    Jag har helt VB men tar TFP för alla besök hos läkare, hörcentral, HAB, sjukgymnast, ortopedtekniker, mm, mm...
    /anne.h, stolt morsa till fyra absolut perfekta barn ♥
  • Moloko

    "Enligt Inger så är det en jobbig process för ett så litet barn att pröva ut hörapparater"

    Pitan: Jag blir oxå förvånad när jag läste detta. Clara var 11 veckor gammal när hon fick sina hörapparater utprovade. Och precis som andra skrivit här, deras vilja blir ju bara starkare och starkare. Håller tummarna att det löser sig i maj!

  • Lizard

    kikar in!
    Elsa använde sina hörisar jättebra mellan 6-9 mån, men nu när hon är stora viljestarka tjejen på 11,5 mån så åker de ut heela tiden. Känns dock ändå som att vi har nytta av att hon haft dem från 6 mån.

Svar på tråden Hörselskadade och döva barn del 4