Inlägg från: Anonym (trams) |Visa alla inlägg
  • Anonym (trams)

    J*vla haggor som bara lägger sig i

    Vad tramsig och omogen du är TS. Särskilt inlägg 91 nu. Ditt språkbruk (svordomar, fula tillmälen, åldersrasism) och dina inlägg vittnar om något som inte är stort bättre än tonårsfasoner. {#lang_emotions_throwup}


    Kommentaren du fick tolkar jag som given i all välmening. Sa hon det otrevligt får du nog jobba på att klara av att bortse från sådant utan att gå i taket och börja svära och döma ut en hel generation. 
    /28 år
  • Anonym (trams)
    Anonym (gammal mamma) skrev 2010-03-29 21:12:00 följande:
    TS, att folk lägger sig i är inte vardag för endast unga föräldrar, det är så för ALLA! Jag har fler år på nacken än du och jag har fått kommentarer om det mesta; att jag har gått ut med barnet i dåligt väder (väl påpälsad och på väg till BVC), att jag inte g¨tt ut i fint väder, att jag tillämpar fri amning, samsovning, att barnet får "stå" med stöd av en vuxen....listan kan göras oändlig. Omgivningens ifrågasättande hör föräldraskapet till. Ibland har de kloka kommentarer och ibland inte. Skillanden mellan en bra förälder och en förälder som behöver skärpa sig är att en den senare lyssnar endast i affekt och en bra förälder lyssnar,  reflekterar, jämför och sen förkastar eller ibland till och med tar till sig.
    WORD!
Svar på tråden J*vla haggor som bara lägger sig i