• Anonym (paff)

    misshandlar han mig psykiskt?

    Anonym skrev 2010-03-30 09:04:00 följande:
    jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra... delar av mig säger att det kommer bli bättre, andra delar av mig ser bara det jag skriver om här.. har dessutom sagt till honom tidigare att jag nog inte ens skulle VÅGA lämna honom... pga hur han betett sig mot sitt ex efter de tog slut mellan dom...
    Ja, nu har du ett val att göra. Antingen fortsätter du att stoppa huvudet i sanden  och hoppas på att det blir bättre för att du så förtvivlat gärna vill ha någon medan du under tiden dras längre och längre in i hans nät och det inte alls går att dra sig ur när du väl vaknar till liv. Eller så ser du verkligheten för vad den är, att du blir så blåst och utnyttjad man kan bli. Han låter som en narcissist (googla på det) och sådana KAN inte förändras.

    Och vad är det för lama ursäkter att sonen börjar fästa sig vid honom och att han gav sitt ex ett helvete när hon lämnade honom? Sonen är ett barn som inte har någon koll, han kan väl inte bedöma om din pojkvän är ett ärkekräk eller inte? Barn VILL tycka om människor. Hans ex hade säkerligen en bra anledning at tlämna honom och dras med skulder pga honom. Nu tänker du sätta dig i samma sits? Smart.....eller inte.

    Nä du, fly medan du kan, det FINNNS vettiga karlar därute, se till att få ut fanskapet fort som bara den.

    Sen är det väl ganska uppenbart också att det ni har inte är ett man/kvinna-förhållande baserat på kärlek utan han har hittat en som går med på att bli styrd, han är ju som en pappa och inte en partner till dig, är det vad du tycker att du är värd?

    Ja, jag vet, många hårda ord. De är välmenade och ett försök till att få dig att ta av de rosa glasögonen och ta tag i ditt liv och stå upp för dig själv och inte minst för din son. Lycka till!!
Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?