• Fru Sveden

    misshandlar han mig psykiskt?

    Min förra kille var på liknande sätt. Jag fick inte umgås med vem jag ville, han blev sur om jag köpte något eftersom då hade han mindre pengar till sprit och snus.

    Droppen för mig var dels när jag fick veta efter drygt ett år tillsammans fick veta att han hade fler hundra tusen i skuld hos kf och när jag sedan dessutom som 19-åring skulle försörja honom som var 27år på dom pengar jag fick från CSN.

    Det jag lärde mig av detta var att hur mycket mina nära och kära runt omkring mig så åt mig att denna killen inte var bra för mig att jag inte borde vara ihop med honom så spelade det ingen roll för man måste FÖRSTÅ själv hur det ligger till.

    En av mina bästa kompisar beskrev hur ett förhållande skall vara på ett bra sätt. Alla människor har en cirkel runt sig som representerar alla människor som man känner och har i sin bekantskaps krets. När man blir ihop med någon så kommer ens cirkel gå ihop med cirkeln till personen man blir ihop med. Resultatet är att båda parter har varsin cirkel med en tredje cirkel mindre cirkel som binder samman era två stora cirklar. När tex din kille ser till att din cirkel (vänskapskrets) mindskar är det något som inte stämmer och man skall springa för livet.

    Livet är för kort för att gå och må dåligt över vem man är tillsammans med. Det finns ju alltid andra killar. Om du dessutom mår bättre när du är själv än med din kille så är det ju verkligen något som är fel

Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?