Inlägg från: Anonym (tappa barnen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (tappa barnen)

    misshandlar han mig psykiskt?

    Jag var med en liknanden person. Vi levde tillsmmans i två och ett halvt år. Min son älskade honom första året, han blev ju manipulerad pojken min, sen upptäckte även han, att han var hemsk. jag blev mer och mer hjärntvättad. kvinno jouren kallades in av släkten till slut, sociala hotade att ta barnen från mig, de mådde ju dåligt, av att möta den falska jäkeln, och mådde dåligt över att deras mor, hade "försvunnit". Lyckan var att han stack, det blev för obekvämt för honom, med alla myndigheter inblandade. jag blev fri, med massor av skulder som ligger hos kronofogden, trasig barn, och en bitter erfarenhet att det finns människor som inte har några skrupler. Gå!! mens tid är!! Din man är sjuk!! Nu har du fått så många kloka ord av oss alla här så jag hoppas du tar dig i kragen, hur svårt det än är, och LÄMNA HONOM!!!

  • Anonym (tappa barnen)

    Måste få skriva igen till dig. Jag vet, att det är hur svårt som helst att finna en väg ur ditt "förhållande". Men du måste säga åt honom att DRA! jag trodde inte heller att kvinnojouren var något för mig, det var ju inte så allvarligt, trodde jag... kvinnojouren, tog hand om mig efterår, då jag bröt ihop, när jag insåg vad jag hade gjort mot mina barn. Att jag hade "försvunit" för dem, att de hade måst må dåligt, att de hade varit rädd, oroliga, och så ledsna. Det var underbart att få skrika, gräta av skam, ha någon som höll mig när skammen, vansinnet tog över, . Du kan ringa dom, de tycker absolut inte att du har lite att komma med. Jag hittade en sida på nätet då också, www.fagelfenix.se  . den är jättebra, att få ventilera och få stöd, tjejerna där är helt otroliga, och du börjar inse, vad i all världen du sysslar med, och vilken farlig männsika du har inom dina väggar.... Lycka till  lilla du... Sänder dig massor med kramar och en käleks styrka...

  • Anonym (tappa barnen)

    Ser att några kommer med små sarkasmer om att Ts är omogen, vill vara offer etc. Ts, försök att inte se dessa skrivelser. jag vet hur det är att vara i din situation. Som "offer" måste man få älta,  pratar om karlns "fel", vad taskig han är, vad otrevlig han är etc, för att man bara måste få så mycket som möjligt till sig att man inte är knäpp, utan att det är karln som är totalt utflippad. Man kan tänka sig en stor fyrkant. du är den stora fyrkanten. Innan du träffade denna karl "ägde" du fyrkanten. du var hela den. Under tiden du varit tillsammans med din karl har han gett dig mindre och mindre av din fyrkant, du har fått mindre och mindre plats i din egen fyrkant. Ditt eget jag försvinner sakta men säkert.Så länge ni håller ihop förminskas din fyrkant mer och mer tills det tills slut inte finns ett enda litet hörn kvar. Att försöka, och börja kämpa att ta sig tillbaka, ta tillbaka större och större plats är urjobbigt, man behöver stöd, tröst, hjälp, men man klarar det! Så kämpa på, ta och börja ta din plats, gör din fyrkant större och större, du blir bara starkare och starkare. Håller tummarna för dig! Kram

  • Anonym (tappa barnen)

    Håller med ovanstående, teaterapor. patetiska, löjliga apor... du ska veta Ts, att du kommer att skämmas som en hund när du vaknar, och förstår vad du sysslat med, skämmas för att du inte förstod långt tidigre vilken extremt, patetisk psykopatisk person du tillät dig ha i ditt och framför allt din sons liv. så bli inte alls förvånad att du kan behöva surra av dig och få lite hjälp när du bett psykopaten dra vidare i sitt eget liv. snälla, be han bara dra NU!!!! Du kommer fortare igång med ditt eget liv, även om det kan ta tid, men fortare än om du väntar en dag till, vem vet vad han kan göra. Ta ett lån , kredit och skriva din namnunderskrift??! Sen sitter du där , sociala tar DIN son, för du har inte alls möjlighet att försörja ditt eget barn...Be han DRA!!! Du kan njuta av din son mycket mera lugnt och mysigt, du kan börja få kontroll och kan styar hur du vill ha ditt liv, du kan börja leva,sakta men säkert, och sen stå där , vacker och stolt som en fura, och veta att du fixade det, och då dra till dig härliga goa starka karlar, som älskar att få vara i din närhet!!

  • Anonym (tappa barnen)

    Vet du, jag var inne på liknande spår som du, och inte blev det bättre. Tvärtom. Men jag ser att det spelar ingen roll vad vi andra skriver , du tar inte till dig dem, råden, hjälpen, du är så inne i dig själv, och, du vill ha honom.
    Nu lämnar jag också den här tråden, för du kommer inte att vakna. Kanske, när du mist din son, till andra, och blivit totalt ruinerad. En sak lovar jag dig, jag kommer inte att döma dig och säga, "vad var det jag sa". Jag ser bara , att du inte vill lämna honom.

  • Anonym (tappa barnen)

    Kontakta honom inte alls. Efter tre månader, har han inget att hämta,enligt lagen.

  • Anonym (tappa barnen)

    Jag vet inte vad lagen heter, fråga polisen. De berättade om den för mig. Alla saker som inte är hämtade efter tre månader tillfaller lägenhetsinnehaveraren, husägaren, etc. Det kan vara din kompis som ställer sin bil på din tomt, då är den din efter tre månader, om din vän inte har tagit bort de trots att du uppmanat vännen till det. Muntligt gäller också. Min psykopat till ex, visste visst om detta. Han kom tilbaka efter att det gått nästan exakt re månader, och krävde igen sina saker. SÅ du. LÄgg bort hans grejer i ett förråd. Rör dem inte. Vänta tre månader. Denna lag gäller även om du säljer din fastighet och har grejer kvar, på tomten eller i så. Vi säger att du har en snygg, fin cheva i ladan. Du kan få lov av nya ägaren att ha kvar bilen i ett halv år, säger vi. Men efter tre månader kan han bara be dig dra, då har du ingen rättighet att hämta tillbaka den. Kan vara bra och veta.

Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?