• Anonym

    misshandlar han mig psykiskt?

    Anonym (Tess) skrev 2010-05-10 23:15:05 följande:
    Men du har gjort det enda rätta och valt bort honom ur ditt liv. Som jag skrivit tidigare, det bästa med mig och mitt ex var att jag bröt helt.Totalt,, för min egen skull. det går mycket lättare då.Och snart kommer din son ha glömt honom, han är så liten. Så då är du definitivt utan honom. Heja heja dig!!
    men det är ju detta som är så svårt! han hade inte hört av sig på tre dagar o jag kände att jag äntligen kunde börja leva igen, jag kände hur jag blev gladare o mer full med enrgi, sen dök han ju på där p lördagen, hörde av sig o han förstörde mitt liv igen!
    o nu haglar meddelandena in, o beskyllningarna!

    så jagvet ju att det bästa är att bryta helt, men är svårt, men jag har tagit det största steget, o jag kämpar! inte träffat honom på typ 3,5 vecka om man bortser från det i lördags, o bara det är ju kanonbra!

    han gör mig verklgen arg nu, jag blir så arg på honom så jag vill kräkas, kräkas på allt hans bullshit!
  • Anonym

    Känner igen det du säger att man får energin tillbaka när man varit från karln ett tag. Har aldrig lyckats hålla honom borta helt mer än några dagar.

    Han har betett si som ett svin emot mig, egentligen från början, men det var inget jag märkte då. Ibland kan han säga att det är hans fel att det är slut för att han har varit ett stort ego och bara satt sig själv i första rum, ibland kommer det ord som att "det funkade bara inte mellan oss, vi är för olika". Ibland säger han att han vill att vi ska hitta tillbaka till varandra, för barnets skull. Ändå säger han saker som att vi aldrig kommer leva ihop mer osv. Sagt att jag vill gå vidare med mitt liv. Kan inte stå och stampa på samma fläck, vill hitta någon som vill lägga sin tid på mig och vårt barn. Då kan han säga att det finns ingen som kommer vilja ha mig, ingen kommer stå ut med mig.

    Så du som kan, håll ut!! Det är svårt och jobbigt att stå emot. Det är människor som ljuger och manipulerar och till slut blir man så svag och all självkänsla försvinner.

    Men du och din son förtjänar att ha det bättre. Han förtjänar en glad och pigg mamma.

    Du hjälper mig att få upp ögonen. Jag har satt ett mål att efter sommaren ska jag ha lyckats brytit mig loss.

  • Anonym
    Anonym skrev 2010-05-11 09:17:55 följande:
    Känner igen det du säger att man får energin tillbaka när man varit från karln ett tag. Har aldrig lyckats hålla honom borta helt mer än några dagar.Han har betett si som ett svin emot mig, egentligen från början, men det var inget jag märkte då. Ibland kan han säga att det är hans fel att det är slut för att han har varit ett stort ego och bara satt sig själv i första rum, ibland kommer det ord som att "det funkade bara inte mellan oss, vi är för olika". Ibland säger han att han vill att vi ska hitta tillbaka till varandra, för barnets skull. Ändå säger han saker som att vi aldrig kommer leva ihop mer osv. Sagt att jag vill gå vidare med mitt liv. Kan inte stå och stampa på samma fläck, vill hitta någon som vill lägga sin tid på mig och vårt barn. Då kan han säga att det finns ingen som kommer vilja ha mig, ingen kommer stå ut med mig.Så du som kan, håll ut!! Det är svårt och jobbigt att stå emot. Det är människor som ljuger och manipulerar och till slut blir man så svag och all självkänsla försvinner.Men du och din son förtjänar att ha det bättre. Han förtjänar en glad och pigg mamma.Du hjälper mig att få upp ögonen. Jag har satt ett mål att efter sommaren ska jag ha lyckats brytit mig loss.
    jag hjälper dig gärna genom o peppa dig till o lämna din karl!
    är svårt o våga ta steget, men sen får man nog, o då låter man det "bära eller brista"o så gör man det bara, men tänker liksom inte, man bara gör det för man blir så less på o ha det som man har.

    men sen är det ju tiden nu efteråt, hur han förföljer mig o inte kan låta mig va ifred, o hur han kan pendla bara på några minuter, först älskar han mig över allt annat typ, o sen vill han att jag ska välja hur jag ska ha det så han får sluta lida.. han pratar om sig själv hela tiden, så synd om honom, o han slänger så mycket skit på mig, att jag är boven i dramat, jag gör fel!

    ska se om jag hinner skriva ner alla saker han gjort mot mig, men har en del o göra idag! tittar in här sen!
  • Anonym

    jag förstår inte varför det ska va så svårt o bara trycka "blocker" .. min mamma tycker också jag ska göra det ;)
    pratade med min pappa i telefon i förrgår, han blev så arg så han kunde inte prata mer, så vi fick lägga på!
    men jag förstår inte hur det ska va så svårt!
    går som sagt bra tills han hör av sig eller skriver nått så jag reagerar, men det är ju det han vill, att jag ska svara! men jag vill ju försvara mig för skit han skriver som inte stämmer! det är väl ändå ganska naturligt att vilja försvara sig..

    började igår skriva av alla sms han skickat till mig, jag blir förvånad hur han skriver till mig, hur han behandlar mig i nått så "simpelt" som ett sms!
    jag trycker verkligen ner mig, o pendlar hela tiden! läskigt hur man kan va så!

    försöker fokusera o tänka frammåt nu.. tar en dag i taget!
    han vill åka till mig på tisdag, men det går ju liksom inte! jag kan inte, jag vet ju så väl att jag förstör mitt liv! o det är nog bara en tidsfråga innan han skulle bli så arg på mig att han slår till mig, o det är det fler än jag som tror..
    kanske om han lyckas snärja tillbaka mig, o sen när jag börjar ifrågasätta eller nått sånt, då skulle han säkert slå mig för att jag ska va tyst o inte ifrågasätta.
    o sen att jag då skulle stanna hos honom, annars blir det värre, o sen är den onda cirkeln igång!

    men jag försöker, jag terrar min mamma i telefon varje kväll typ, förlåt mammsen!

  • Anonym
    Anonym (Frågande) skrev 2010-05-15 11:13:32 följande:
    Anledningen till att din pappa blev så arg är att han känner sig maktlös när han tvingas se på då hans dotter med säkerhet håller på att förstöra sitt liv. Han älskar dig och vill inte att du självmant går in i buren hos lejonet. Detta lejon är väldigt hungrigt nu, han har uppenbarligen inte ätit på väldigt länge. Du kommer att bli hans smaskiga måltid om du öppnar grinden och kliver in i hans revir! Jag gillar metaforer  Hoppas du förstår vad jag menar....Fortsätt att omge dig med människor som älskar dig. Fortsätt kampen...du kommer att vinna!
    förstår precis vad du menar..
    o jag vet jag MÅR bättre om jag gör så också, håller mig ifrån honom o gör sånt jag mår bra av o är med folk som bryr sig om mig!
  • Anonym

    jag blir så ARG!!!!!!!!!!!!

    fått veta nu av ytterligare en tjej som vi (eller ja han) letat upp förut, o hon skrev att han t.om frågat henne om dom själv kan träffas utan mig, o då var vi tillsammans! jävla svin!
    läst deras konversationslogg! han förnekar ju allt när jag frågat om just sånt, precis allt!
    o att hannu senast i slutet av april frågat henne samma sak, ok, vi var inte tillsammans då, men det blev ju hus i helvete när jag träffade en tjej på stan, men han hade planer på o åka till en tjej!


    tack o lov att jag slipper honom!


    blockat honom på FB nu, så lär väl få skit för det också!


    jag är så ARG!!! vilket jävla svin han är, han är ju precis tvärtemot allt han påstår sig vara!
    han t.o.m lägger en sån "kedjetext" på sin FB om kvinnovåld, att han är emot det! men vad  fan sysslar han med då? jo kvinnovåld/kränkning!
    FY FAN för honom!

  • Anonym

    Byt mobil nummer och ansök om hemligt nummer hem till dig.
    Så han inte kan få tag på dig.
    Kämpa på..
    Jag håller tummarna :) du kommer klara av att bli av med han bara du tror på dig själv.

  • Anonym

    ja jag vet! o jag vet att det aldrig någonsin kommer bli bättre! han kommer aldrig ändra sig! o finns tusentals andra som kan behandla mig mycket bättre än vad han någonsn kommer göra med mig!


    jag vet att han kommer föröksa kontakta mig på nått vis, genom hans vänner eller vad som helst!
    jag måste kämpa nu o va stark, han ljuger ju för mig hela tidne, o har säkert ljugit mer än talat sannning till mig under tiden vi var tillsammans!
    sjuka sjuka människa!
    fan ta honom!

    ser min vackra lapp på kylskåpet o blir då bara ännu mer arg på hoom!


    ska mysa med min son nu, kolla på tv, äta godis o bara vara! :) <3

  • Anonym
    BellyBandit skrev 2010-05-15 19:12:59 följande:
    hade tänkt lägga in länkarna du redan har så här har jag haft det www.familjeliv.se/Forum-4-51/m50408612.html
    åh va stark du var som lämnade honom! bra gjort!
    hur går allt idag? förföljer han dig? ringer, skickar sms osv?

    jag kämpar på, snart snart snart är jag igenom detta! han vet ju att det är slut, men ändå fortsätter han!
Svar på tråden misshandlar han mig psykiskt?