Inlägg från: Anonym (v7) |Visa alla inlägg
  • Anonym (v7)

    Ni i v7(v6+),hur ont gjorde er abort?

    ...                               

  • Svar på tråden Ni i v7(v6+),hur ont gjorde er abort?
  • Anonym (v7)

    Vad skönt att höra era versioner...ska till läkaren nu vid halv 10..så nervös och illamående av detta..mår illa av nervösitet..

    Puffar lite till..

  • Anonym (v7)

    Varit där nu...var nervös och spände mig först då precis när dem tagit och känt på livmodern och när dem förde in vul...men sen kändes den inget.

    Konstiga är att jag blev flyttat...så är inte gravid mer än v6 (v5+)..konstigt..för vi sexade inte äns då och gick på piller då oxå..väldigt konstigt.
    Fick tabletten som avstannar nu så på fredag ska jag till gyn och vara där några timmar.Kände nog att det var det bästa och tryggast.Gillar inte heller själv att stoppa upp tabletter..orolig att det inte funkar om jag gör det..Hoppas nu att det inte blöder och gör så ont..hinnsecken var liten sade hon som gjorde vul..

  • Anonym (v7)
    Anonym (M) skrev 2010-04-07 17:52:45 följande:
    Ts,ett stolpiller får man stoppa in själv när man kommer dit.(men dom kanske kan hjälpa dig) Lycka till
    varför ska man ta stolpiller?..sade bm inget om..
  • Anonym (v7)
    Anonym (M) skrev 2010-04-08 01:39:37 följande:
    Vet faktiskt inte varför man fick ta det men det fick jag ihop med en tablett man svalde när jag kom dit på morgon som jag dock inte mådde bra av .
    var det inte den tablett som stannar av graviditeten?..oxh sedan några dagar efter fick du slidtabletterna?
    luddeliten skrev 2010-04-08 09:28:22 följande:
    Stolpiller är sådana som tas i rumpan väl? Det fick jag inga vid min medicinska abort. Vid min medicinska abort fick jag en mifegyne som jag fick ta på sjukhuset. Graviditeten avstannar, jag blödde ut några "stora" klumpar redan samma eftermiddag på jobbet. Lite förvånad för det "skulle ju inte komma" förrän jag tagit cytotec två dagar senare enligt bm. Ingen smärta alls, men lite äckligt så klart. Två dagar efter tog jag cytotec hemma, har för mig att det var två tabletter som jag stoppade upp i slidan. Sedan sängläge två timmar (har jag för mig), så att de inte glider ur. Dessa tabletter startar sammandragningar och/eller vidgar livmoderhalsen? För mig hände dock inget med dessa tabletter. Jag blödde som sagt ut mina klumpar redan efter mifegyne. Följande 1,5 var det som en riklig mens. No worries.
    jag fick den tabletten igår morse..känner mig fortfarande som vanligt.Bm sade att dem flesta börjar blöda dagen efter framåt kvällen..sedan i morgon när jag ska till sjukhuset får jag 4st cytotec..fast skulle ligga ner 45 min står det i papperna.

    så vad jag fattar som är det bara en oral tablett och dem slidpillerna man ska ta?
    stolpillerna..undrar varför?kanske för att man ska kunna bajsa..? för står att man kan få diarre av cytotec..
Svar på tråden Ni i v7(v6+),hur ont gjorde er abort?