• s87a

    Halmstad tråd, fortsättning del 2

    VampireGirl skrev 2010-11-16 11:44:45 följande:
    Har redan skrivit in Esbjörn och vi hara bara ansökt om samma dagis som Svea. Så förhoppningsvis får han plats, men syskon brukar ha förtur.
    Ok men kanske kommer samtal för er med, vi fick veta förra veckan men sen vart vi ju sjuka och så ville dom att vi båda skulle kunna så därför får vi invänta Pontus em vecka.

    Dom brukar inte heller ringa men sa att Svea inte varit sig själv sen hon blev sjuk och hon sover illa, så kanske därför dom ringde, Men dom sa själva hon alltid är pigg o glad så dom kände inte riktigt igen henne när hon blev så sjukt trött. Hon hade fått va kvar (tycker bara dom e mysigt hålla henne när hon sover) men jag kände hon sover bättre hemma och längre så hon får energi sen till resten av dagen.

    Ok bra dom sa grattis i af, dom kanske blir glada när dom smält nyheten. Men oavsett så skit samma, är ju deras bekymmer.
    Jamie tycker säkert det är skoj efter ett tag, ibörjan är väl alla barn skeptiska och blir avundsjuka.
    Nu tycker Svea det är skoj, hon går gärna fram till honom men skriker han för mkt håller hon för öronen *haha* 
    Jag frågade faktiskt idag om dom har utvecklingssamtal,
    men det ska vi ha på våren eftersom vi hade föräldramöte nu i höst ;)
    Ja jag skiter i om dom blir glada eller inte, vi umgås inte med dom ändå, denna gången vi sågs var det för att dom ville veta vad J önskade sig i julklapp så det besöket varade ändå bara 3 minuter liksom ;)
    Har du fortfarande ingen kontakt med din familj nu efter att E är född?
  • s87a

    Jag är så spänd på hur bebis nr 2 kommer att se ut.
    Jag tänker för mig sjävl att dom kommer se likadana ut, syskonet & J men troligtvis inte ;)
    Ser du likheter mellan Svea & Esbjörn?

  • s87a

    Idag blev det hus i helvete när jag skulle tvätta J:s nalle, brukar gå bra om han inte ser när jag slänger in den i tvättmaskinen, men idag när maskinen började snurra sakta så hann J se nallens ena ben och då jävlar.. F-n vad arg han blev. Tog typ 10 minuter innan ahn lugnade sig, värsta traumat, får han väl men för livet stackarn haha..
    Dumma mamma som kastade in hans enda trygghet i en blöt maskin :D

  • s87a
    mithrandil skrev 2010-11-16 20:29:24 följande:
    Amanda är en liten kopia av sin bror, så som han såg ut i samma ålder
    Har ett kort på alexander när han sitter i babyskyddet när han var ca 3mån, när jag frågar alla vem dom tror att det är tror alla att det är amanda. Bara andreas har gissat rätt hittills.
    Fin profilbild :D
    Vad skoj att dom är så lika.
    VampireGirl skrev 2010-11-16 20:12:00 följande:
    Nej inte hört ett knyst från dom sen Maj.
    Dom skickade ett välkommen kort till Esbjörn, men väntade jag mig annars inget. Och Svea fick ett grattis kort på sin födelsedag.

    Jaha så ni har haft föräldramöte, har itne vi haft. Kanske vi har till våren då. 
    Ja vi hade föräldramöte för nån månad sen tror jag det var, var inte så mkt information mer att man skulle träffa de andra föräldrarna och sen fick vi se en film där dom hade filmat barnen under veckan så man fick se hur dom hade det och vad dom gjorde, var jätteskoj att se.
    Nu har dom även börjat fota barnen nästan varje dag och sätter upp foton på anslagstavlan dag för dag så man ser vad barnen haft för sig :P
  • s87a

    Idag ska jag till mvc, ska försöka tjata till mig ett tillväxtultraljud för jag vill ju veta om bebisen blir riktigt stor, är snitt enda utvägen om barnet blir stort, och var går gränsen för att inte föda vaginalt? för snitt vill jag ju INTE göra.

  • s87a
    mithrandil skrev 2010-11-17 09:32:46 följande:
    Barnet kan vara rejält stort men du brukar oftast få föda vaginalt ändå.
    Men låt säga att dom skulle uppskatta bebisens vikt till onormalt hög så vill dom säkert göra någon form av bäckenmätning för att se om du skulle klara av en vaginal förlossning. Stort barn betyder inte snitt!
    Skönt att höra, för snitt vill ajg verkligen inte gå igenom.
    Satan också så hade magen inte växt så mkt denna gången så jag hamnade inte över kurvan utan precis på översta kurvan, så jag fick inget tillväxtultraljud. Men skönt att magen inte är enorm i alla fall, min barnmorska tyckte tom min mage såg liten ut, fast det var den med jamie med och han var ju inte så liten.
    Hjärtljuden var på 155 så jag börjar kanske tro att det är en flicka i magen, fastän hon redan konstaterade det på ultraljudet men man vågar ju inte riktigt tro det :P
  • s87a

    Sen ljög jag & sa att jag hade börjat äta järn också, och blev lite nervis för hur jag skulle förklara järnvärdet när det togs sen men det hade stigit utan järntillskott så jag slapp förklara mig ;)

  • s87a
    mithrandil skrev 2010-11-17 11:11:59 följande:
    Jag ljög under båda graviditeterna om järntabletter. hatar dom! Man blir ju sjukt dålig i magen.
    Men i slutet har mitt järnvärde stigit ändå. Fast bm har inte tyckt det varit konstigt om det sjunkit även om man äter järn, man kan sjunka ändå.

    när jag väntade alexander så hade jag 43 i sfmått i v 39, men de tyckte inte det behövdes tillväxtul. De är jäkligt svåra på det där.
    Oj 43, jisses. Med Jamie hade jag 35,5 när han föddes.
    Nu ligger jag på 33-34 i vecka 34
  • s87a
    mithrandil skrev 2010-11-17 11:46:59 följande:
    Jag hade samma sfmått som veckan jag var i, fram tills v39 då jag skjutit ifrån med 4cm.
    Men alexander vägde ändå "bara" 4310g och var 53cm lång. Hade förmodligen bara lite mer fostervatten än vanligt för läkarna sa under förlossningen att han hade gott om plats att röra sig på i magen.
    Där ser man.. läkarna på förlossningen sa direkt till mig att det var en liten mage med mkt bebis i eftersom dom kände varenda kroppsdel och form på jamie för jag hade inte alls mkt vatten..
    min bm uppskattade ju bebisen till runt 4300 ;) så ska bli kul o se om flcikan väger mer än jamie :P
    jag vill inte ha barn i december, vill helst gå över till januari.. men är rätt sugen på att få ut ungen nu och bara gosa!
  • s87a
    mithrandil skrev 2010-11-17 13:12:05 följande:
    gick du över med jamie?
    Ja, värkarna startade på bf+2, sen föddes han på natten så det blir ju bf+3 :D Så jag gissar på att det blir nåt sånt denna gången med, hoppas det i alla fall.
Svar på tråden Halmstad tråd, fortsättning del 2