Inlägg från: Sagalin |Visa alla inlägg
  • Sagalin
    mariaw skrev 2010-05-20 18:36:41 följande:
    Malin: Tack för tips på lekstuga. Har idag bokat upp en sk Lekbo på Bauhaus och ska plocka bort flera av de snickarglägjande detaljer som i min smak är lite too much... De är ju omålade och färgen får nog bli samma som vår husfärg tror jag...Här var det lugnt annars, antar att fler än jag njuter av det härliga vädret mest hela dagarna (förutom jobb då förståss)
    Vad kul! Vi ska med beställa en imorgon, även om den inte är helt gratis så slipper man att bygga den själv utan bara montera ihop den. Jag har scannat Blocket i över en månads tid och det finns inga fina lekstugor i min närhet.
    Jag ska göra som Mia (My Shabby chicbloggen) och inte heller sätta upp någon snickarglädje.

    Åh, det kommer bli så fint!
  • Sagalin

    God morgon!

    Fluffiga, vad skönt det låter att du är så pass bra att du kan göra saker utan det gör ont, för det är väl det du menar med kunna?

    Jobb till 13.00 idag sen är vi lediga tills på tisdag.Barnen dagis har planeringsdag på måndag, skönt!
    Nu hoppas jag på vetigt väder så jag kan göra färdig landen.


  • Sagalin
    Gummsan82 skrev 2010-05-21 22:53:53 följande:
    Nån som vet var man hittar sånna här krokar? www.tradera.com/-Gammaldags-ankarkrok-shabby-chic--auktion_301870_ 112913130 (inte min auktion)Letar både beg och nya, vad brukar de kosta?
    Har du kollat Clas Ohlson, Biltema etc?

    De ser ut som de som finns på hatthyllan från Ikea, kolla om de har.
  • Sagalin
    numberone skrev 2010-05-22 07:14:57 följande:
    morn morn!! Idag skall jag till clas ohlson och inhandla vita gardinstänger om de är fina. Sen blir det en tur till ett par mysiga butiker i Halmstad.
    HEJ!
    Är ni hemma igen?
    Vilka butiker ska du besöka?
  • Sagalin
    numberone skrev 2010-05-22 08:15:42 följande:
    ja nu är vi hemma igen... jätte skönt! Jag ska till gredelin och så två till som jag inte vet namnet på som är nya, sen blir det åhlens, skoaffärer, kika efter klänning till en kompis bröllop på midsommarafton (jätte svårt!!)
    Gredelin har jag missat, försök att kolla vad de nya heter så att jag kan besöka dem nästa gång jag är i Halmstad (om de är värda ett besök)
Svar på tråden Vita Hem fortsätter...