Inlägg från: Sagalin |Visa alla inlägg
  • Sagalin

    Vita Hem fortsätter...

    Sagalin skrev 2010-05-14 07:31:17 följande:
    Jag tänkt mig något så härwww.google.se/imgres?imgurl=http://www.styleroom.se/image/scaled/normal/2axn/1/236 612-kontor.jpg&imgrefurl=www.styleroom.se/b logs/Gladjen/3841&usg=__LK65gbjjFVWppDYfhItoFFN1Pg 4=&h=600&w=450&sz=120&hl=sv&start=1&um=1&itbs=1&tb nid=4tdRUKjHfqVk5M:&tbnh=135&tbnw=101&prev=/images %3Fq%3Dinbyggd%252Bbokhyllan%2Bbilly%26um%3D1%26hl %3Dsv%26rlz%3D1T4HPNN_svSE308SE308%26tbs%3Disch:1img.photobucket.com/albums/v666/Molle_M/DSCN2... Fast med höga golvsocklar och lister fastlimmade som på denna bilden 3.bp.blogspot.com/_C5SxiDgwe7Y/SrDbALhoFdI/AA...
    Äsch första länken blev fel. http://www.styleroom.se/image/scaled/normal/2axn/1/236612-kontor.jpg
  • Sagalin

    God kväll!

    Vad kul att ni gillar idén med "platsbyggda" bokhyllor av Billy, det får bli en projekt till semestern tror jag, det känns inte som vi hinner innan.

    Jag var förbi Netto idag och jag håller med Tjock kulan korgarna var mycket finare i verkligheten! Jag köpte två stora till Sagas rum, bilder kommer nog imorgon. Kakburken var tyvärr slut.

    Jag har ett nytt inlägg förresten, villanordaker.blogspot.com


  • Sagalin

    God morgon!

    Idag ser det inte ut att bli lika fint väder som igår, vi som skulle ha trädgårdsdag...
    Nåja jag ska en tur till vår secondhandbutik och sen ska jag spackla lite i Jacobs garderob. Maken satte takgips igår och sen ska det upp panelskivor på väggarna, han har en liten gå-in-garderob som är/var väldigt ful och gick inte använda då vi tagit bort ett litet handfat (huset är från 1946) så det stack ut rör från väggen och putsen har blivit förstörd.


  • Sagalin
    Pums skrev 2010-05-15 06:51:23 följande:
    Godmorgon på er!! Idag blir det loppis runda och imorn auktion. Får se hur länge jag orkar dagen bara för jag har svårt att sova på natten, en stoooor mage är ivägen. Ja på tal om priser, visst är auktioner billigast om man jämför med Blocket men då vet man ich för sig inte vad som finns innan man kommer dit. Jag och min man har lite möbelsamlsr mani så vi köper en massa möbler som vi tycker är fina och som blir billiga på auktion. Har ett stort uthus på gården på 150 kvm så förvaring är inget problem. Och om vi sen kommer på att möbler vi köpt aldrig kommer vara nåt vi ska använda så säljer vi det på Blocket eller så har vi loppis. Jag tycker personligen att mycket på Blocket är dyrt men är man ute efter nåt speciellt så finns det ofta där och det kan väga upp det dyra priset. Vad har ni andra för er i helgen då?
    Ajdå, låter jobbigt att inte få sova, du kanske hinner vila lite innan så du orkar med båda sakerna.
    Skönt med mycket förvaringsmöjligheter.
    Jag har faktiskt bara varait på auktion en gång tidigare och det var för 10år sedan, jag måste försöka komma iväg i år för man kan nog hitta fina saker där billigt.
    Det är så olika med Blocket, ibland är det dyrt ibland billigt, men det gäller att vara snabb.
  • Sagalin
    Camilla R skrev 2010-05-15 08:34:13 följande:
    Och här är det precis tvärtom. Tror att detta är den finaste dagen hittills i år. Solen skiner från en klarblå himmel och temperaturen just nu är 15 grader. Väderrapporterna lovade 22 grader idag. Skulle gärna vara hemma och fixa, men vi har lovat att åka till mormor och morfar. Kan man hoppas på lika fint imorgon tro? Avis jag blir på att ni kommit så långt i er hall. Vår händer det ingenting med -det är tydligen bara jag som stör mig på den.... och då blir intresset och engagemanget från sambon lika med noll och inget.
    De visar finare väder hos oss i nästa vecka så jag hoppas det kommer EFTER målaren har tapetserat vår hall, jag har velat göra om i vår hall i måååånga år så det är kul att vi kommit till skott.
  • Sagalin

    God morgon!

    Sista lediga dagen på denna långhelg, har en del saker som ska klaras av bla slipa och sen spackla en gång till i Jacobs garderob, jag hoppas kunna måla taket innan kvällen.
    Sen ska jag springa en runda och vara ute i trädgården, jag och maken började rensa ogräs igår, det är alltid värst första gången varje säsong. Jag satt också och kollade igår på kort som jag fotade förra året i juli för att komma ihåg hur trådgården såg ut, så nu vet jag var jag ska plantera lite nya perenner tror det blir lite lavendel.


Svar på tråden Vita Hem fortsätter...