• Anonym (TS)

    En riktig skitolycka, bokstavligt talat

    Ja herregud idag hände det som bara inte fick hända. Jag tar det från början.

    Jag tröck i mig nästan en hel grillad kyckling med lite sallad till middag och packade in ungarna i vagnen för att bege mig till en lekpark 3km härifrån direkt efteråt.

    När jag kommit en bit på vägen kände jag hur det riktigt bubblade till i magen, men tänkte att det är nog ingen fara så jag fortsätter gå.
    Helt plötsligt så small det riktigt till och jag kände att nu är det panik, snart skiter jag på mig.
    Lite längre fram står det några stora granar på en liten äng bredvid gångvägen och bostadsområdet som låg bredvid.
    Så jag skyndar mig in med vagnen mellan granarna och drar ner byxorna och sätter mig ner.
    3åringen frågar vad jag ska göra och jag svarar att jag ska bara kissar lite, till hennes stora förtjusning.

    Sen lättar jag på trycker, och det riktigt sprutar ut. Det både låter och luktar. Jag kikar bort mot husen och gångvägen så att ingen ska se mig.
    Det var med bultande hjärta jag satt där!
    Sen tar jag servetterna ur skötväskan (tack och lov hade jag med mig den)
    och torkar mig.
    Någonting jag inte räknat med var att mitt arsle var mycket närmare marken än vad jag trodde, så när jag har torkat klart och ska ta bort handen råkar jag doppa hela handen i härligheten.

    Jag trodde seriöst att jag skulle dö. Hela handen var täckt av en gul/brun sörja.
    Så jag börjar torka av det värsta med servetterna och sköljde av lite med varmvatten som jag hade i termosen (tack och lov äter bebisen ersättning)

    Men jag var fortfarande helt gulfärgad om handen och det luktade apa.
    Svär över mig själv och min motvilja mot våtservetter.
    Precis då ser jag hur det kommer folk gående mot mig på andra sidan ängen.

    Och där står jag. Fullt med små bruna servetter omkring mig, en stor bajshög och en hand full med skit.

    Så jag tar vagnen och skyndar mig därifrån. Panik hade jag eftersom jag var långt hemifrån. Vad fan gör jag nu?!

    Så får jag syn på ett äldre par som står och lassar in utemöbler så jag skyndar dit och säger
    "Jag har världens konstigaste fråga, jag har bytt blöja på bebisen och råkade få lite bajs på handen. Jag är långt hemifrån, skulle jag kanske få låna eran toalett och tvätta händerna?
    De får jag så jag skyndar tacksamt in och tvättar händerna riktigt ordentligt.

    Skyndar sen ut igen eftersom barnen är kvar ute i vagnen med mannen som bor i huset.

    När jag kommer fram så säger jag glatt till 3åringen "sådär nu är mamma fin om händerna igen"

    Då kläcker ungen ut sig "mm mamma bajsade i skogen"

    jag trodde jag skulle dö!! Jag blir helt eldröd i ansiktet och säger lite fint "nämen mamma bytte ju blöja på bebisen"
    Samtidigt som jag tackar för lånet, tar vagnen och skyndar mig därifrån.

    GAH vilken jäkla dag jag har haft!
    Nått är säkert iallafall och det är att jag ska inhandla våtservetter!

    Är det någon mer som har nån skitolycka att dela med sig av?

  • Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat
  • skyrocket

    Hahahhaha!!!! Underbar tråd! Har skrattat som en tok. Tack!!

  • Anonym (Bajs kvinnan)

    Hahahaa......... jag har 2 st skithistorier
    Den första var när jag och en tjej som jag knappt kände hade vart i en annan stad och sökt samma skola, så bodde hon i närliggande stad så vi tog sällskap i min bil hem. på vägen hem tryckte det på rejält och jag vad tvungen att stanna akut på en väg intll skogen. Där fick jag en skit-attack rent ut sagt och sa att jag måste bara pissa så hon satt kvar i bilen och väntade. men då väntan blev för lång när jag hoppat runt och lagt 6 st olika skithögar lite överallt på en väg och inte hade nått att torka mig med så hade hon gått ur bilen och letat efter mig och hittar mig och mina 6 skithögar jag satt illröd i fejset och fick fram att jag inte hade nått  papper till hands så det tog lite tid. hon stog helt blickstilla och stirrade rakt ner i mina högar. sen vad den resan hem ganska tyst.

    Den andra vad som en Jim Carrey historia. hahaaa..... jag hade träffat en kille och vi skulle hem till hans föräldrar och även hans bror bodde där med. när vi hade ätit så tryckte det på rejält och jag spanade efter en toa. Men det värsta vad att toan låg nära köket så den kunde jag inte sätta mig på för jag vad rädd att det skulle lukta eller att nån skulle gå in där efter mig. så jag smög ner på undervåningen och satte mig där i tryggt förvar - trodde jag!!
    Jag satte mig på toan och gjorde mina behov och hör hur det knackar på toadörren. det vad killen och hans bror som stog utanför och ropade att gå inte på den toan för den går inte att spola PANIIIIIK!!!!!!! där hade jag suttit och skitit loss och det går inte att spola. Nääääääää skriker jag där innanför dörren, jag sminkar mig okej då så säger dom och går iväg. jag försöker ändå spola vilket inte går. I min stora panik så fick jag lägga mig i toan och ta upp skiten med papper och sedan visste jag inte vad jag skulle göra av den så jag fick en utmärkt ide HAHAAHAHAHAAAAAAA........... toan hade ett fönster och jag gräver ner skiten i deras rabatt
    jag öppnar fönstret och hänger ut genom det och börja gräva och DÄR ute står killarna och röker......... Och där hänger jag med massa skit i handen och vlll bara dööööööööööö.

  • Laffe

    Jag och min lillasyster var barn och skulle bada i badkaret ihop hemma hos mormor. Jag hade precis lärt mig titta under vatten och låg raklång på rygg i karet och tittade upp när jag plötsligt såg något guppa förbi. Jag satte mig upp och det mörka tinget liksom gled ner längs framsidan av kroppen. Jag tittade noga på det men förstod inte vad det var och frågade min lillasyster som inte hade en aning. Vi fick då lite panik, hoppade ur badkaret och ropade på mormor som sträckte sig efter saken i vattnet och tog det i sin hand och riktigt granskade det. Hon förde det sedan mot näsan och utbrast: 
    "Men, det är ju bajs!" 
    Jag dog av skratt och vände mig mot min syster och gapskrattade "Har du baaajsat i vattnet?"
    Hon bara:
    "Jag tänkte bara fisa lite..."
     
    Tar alltid upp den historien när en ny svåger kommer in i bilden ;) 

  • SysterBus

    HAHAHA! Jag tror jag dör!!!
    Sitter här och försöker brya ihop av skratt så tyst som möjligt när resten av familjen sover...


    Tove 080425
  • Anonym

    Hahaha! Detta är det roligaste jag läst på länge. Skrattar så att tårarna rinner. Skrattande

  • Mysgosmys

    Hahahaha omg! Jag gråter! XD

    Försöker garva utan att väcka maken.. xD 

  • Anonym (HundBajsaren)

    Detta hände en gång när vi myste i soffan jag och mannen.

     Det var en varm och skön sommar så jag hade kjol utan något under.
    Satt bekvämt tillbakalutad med fötterna upp mot soffbordet och lägger av en redig brakfis, får panik då jag känner att jag håller på att skita ner mig. Från ingenstans drabbas jag av värsta diarreattackskänslan.
    Kutar till toan så snabbt det gick med ihopknipta skinkor, väl där slappnar jag av och lägger av en rejäl laddning. Läser en tidning i godan ro då det allt eftersom kommer mera.

    Hör hur karln börjar skrika och gorma osamanhängades  innifrån vardagsrummet. jag fattar inget och ber han upprepa. Han kommer och gastar på om jag skulle ha skitit på hunden.

    Jag garvar rått åt hans påhitt förklarar han galen och ifrågasätter hans omdöme. Han förklarar att han klappat på hunden och att hans hand nu stank otroligt illa.

    Jag fortsätter att garva gör klart det jag sysslade med inne på toa och hämtar papper. Tänker minsann visa vilken dåre han är genom att torka på hunden och bevisa att det inte finns något bajs på henne.
    Väl framme vid hunden tystnar mina hånfulla kommentarer och skratt då jag ser något ljusbrunt klet på henne.
    Karln står och luktar på sin hand och jag torkar bort  MITT BAJS från den stackars utsatta jycken...

    Alltid då sambon drar upp detta för att retas så är jag snabb med att påpeka för han hur retarderat stod och sniffade på handen, man tvättar väl för fan sig omedelbums om man befarar bajs?
    Han skyller på chock.

  • Anonym

    Efter en dag liggandes bredvid toan, vinterkräksjuk, var det här väldigt uppiggande läsning!
    Känner mig skitpigg! Glad

  • Anonym (haha)

    hahah asså ja skrattar så jag gråter..
    jag har faktiskt inget eget bidrag vilket är konstigt med min problem mage men därimot har min mammas kompis råkat ut för en skitolycka..minst sagt.

    Min mammas kompis älskar afrika och bestämde sig för att åka dit för att bo och leva med afrikanerna under ett halvår. Hon åkte ut till en landsbygd och bodde i hyddor med afrikanerna.
    Hon blev dessvärre riktigt sjuk under en period, med jätte hög feber frossa illamående och stora magproblem.
    hon var så dålig att hon inte ens kunde gå på toa. Hon låg ned på golvet och sket på sig i vartannat. alla afrikaner var så hjälpsamma och gav henne massa olika örter och försökte hjälpa henne. Dom satt och vaka henne medans skitet rann ut från hennes rumpa. Hon berätta att hon har ALDRIG skäms så mkt som hon gjorde då men hon var ju så sjuk så hon orkade inte bry sig egentligen. Dagarna gick och hon blev bättre. En sen kväll insåg hon att hon faktiskt kunde gå på toa själv. Nöjd som hon var gick hon ut i mörkret för att hitta ett hål i marken som dom har som toalett där. Efter ett tag hitta hon hålet och hon satte sig på huk för att skita. Hon kände sig såå stolt att hon nu kunde skita "själv" och utan en massa folk som titta på. Men vips så tappa hon balansen och föll ned med rumpan före i hålet. Hålet var inte litet utan det var lika djups som henne själv. Ni kan ju tänka er vad som var i det där hålet, vill kanske inte gå in på detaljer med ca 50 afrikaner använde sig utav den toan. Hon var iallafall helt neddränkt med en massa olika odörer och skulle fort och tyst hasa sig upp för att springa hem utan att väcka någon och det skulle ju bli väldigt pinsamt om hon blev upptäckt.
    Men saken var den att hon kunde inte ta sig upp. Tillslut efter ett tag insåg hon att hon måste få hjälp.
    Hon börja skrika för fulla muggar "HELP" HEEEELP" efter en stund kom det ett gäng med nyvakna afrikaner som titta ned på henne med chockerande miner, och det var ju givetvis samma afrikaner som hade vakat över henne innan.
    Dom hjälpte henne och hon sa att hon har aldrig känt sig så liten och bortgjord som hon gjorde då.

    hahaha

Svar på tråden En riktig skitolycka, bokstavligt talat