• Anonym

    gillar ni tjejer smisk?

    Jag gillar att få smisk!

  • Anonym

    Gillar att få smisk under själva sexakten, tycker bara det är rent upphettsande och har inget med barndom osv att göra, underkastelse och lite förnedring är på något sätt upphettsande bara, ett rejält tag om håret och lite dask på skinkorna är njutningsfullt tycker jag

  • Anonym

    Jag gillar det. Den lite svidande känslan man har på skinkorna när man fått rejält med smisk är såå skön! Vet inte varför jag tycker så men det gör jag iallafall. tror inte det har något alls med underkastelse och förnedring utan det är just den svidande känslan ihop med att bli hårt tagen som är en skitbra kombination

  • Anonym

    Jag gillar en dask på stjärten då och då när vi har sex. Det handlar inte om att man blir misshandlad eller har blivit det när man var liten. Det är bara en sexlek.

    Jag gillar även när min sambo tar stryptag på mig under sex. Inte så hårt så man inte får luft då. Det med stryptag tog jag med mig från en tidigare relation då jag upptäckte att jag tände oerhört på det. När det var dags att försöka få sambon att förstå att jag gillade det kändes det lite som att man var sjuk i huvet :P Han vågade inte ta i alls först men det släppte sen :) Underlägsenhet i sängkammaren är toppen! (Men inte annars)

  • Anonym
    Anonym skrev 2010-04-15 22:02:10 följande:
    Jag gillar en dask på stjärten då och då när vi har sex. Det handlar inte om att man blir misshandlad eller har blivit det när man var liten. Det är bara en sexlek. Jag gillar även när min sambo tar stryptag på mig under sex. Inte så hårt så man inte får luft då. Det med stryptag tog jag med mig från en tidigare relation då jag upptäckte att jag tände oerhört på det. När det var dags att försöka få sambon att förstå att jag gillade det kändes det lite som att man var sjuk i huvet :P Han vågade inte ta i alls först men det släppte sen :) Underlägsenhet i sängkammaren är toppen! (Men inte annars)
    Håller med!!
  • Anonym

    Jag älskar smisk och jag förtjänar det oftast då jag är en stygg liten flicka :D

  • Anonym

    Levde i en BDSM relation för en massa år sedan. Han var dominant, jag var underlägsen. Jag blev smiskad och bunden på de mest avancerade sätt, vi hade en låda under sängen med diverse prylar, han hade köpt detta. Var ganska ung då och gick med på det mesta för att det var spännande. Men det avtog, jag gillar inte smisk och BDSM, gå med blåmärken dagarna efter, ligga bunden en hel natt bara för att han skulle visa sin dominans. Gärna hårda tag, men inte fysisk smärta och avancerad BDSM och helst inte smisk heller.

Svar på tråden gillar ni tjejer smisk?