Inlägg från: Anonym (oYo) |Visa alla inlägg
  • Anonym (oYo)

    gillar ni tjejer smisk?

    Jag upplever att sinnena skärps till vid smiskning. Jag kan ha ganska svårt att släppa vissa tankar och koncentrera mig helt på sexet, hur bra det än är men om jag blir smiskad känner jag bara, och det blir intensivt. Sen älskar jag känslan av att jag är hans och att han bestämmer över mig. Han får gärna behandla mig som ett verktyg under sexakten, det är otroligt sexigt att jag kan få honom så kåt.

    Jag har bara blivit smiskad under sex men skulle gärna testa att bli smiskad i vardagen, som bestraffning. Jag skulle nog bli grymt upphetsad.

  • Anonym (oYo)

    jag är gift. Och skulle jag få smisk under vardagen skulle jag se det som ett förspel, ett bevis på att min man vill ha mig, och längtar efter att få vara med mig.

    Jag bad min man smiska mig, förklarade att jag ville testa och vi provade varpå jag fick fantastiska orgasmer. Han var lite skeptisk i början men börjar att gilla det mer och mer. Och jag bestämmer egentligen för det är jag som ber honom att smiska mig, han gör det inte utan att jag har bett om det.

Svar på tråden gillar ni tjejer smisk?