• Anonym

    Vuxna oskulder

    Jag känner en manlig 32-årig oskuld. Han är en helt normal kille och jag vet faktiskt inte varför han inte har legat (knappt ens hånglat, tror jag) med någon än. Jag har ju såklart mina teorier.

    Jag tror att han kan vara blyg, fast inget jag lade märke till när jag lärde känna honom (genom min sambo). Jag vet att han inte var ute och festade så mycket när han var yngre. Säga vad man vill, men för vissa är det lättare att prata med och vara lite fysisk med det motsatta könet (eller samma för den delen) med lite alkohol i kroppen. Numera går han ju ut på krogen och så, men jag tror att det kan ha blivit en för stor grej av det hela nu. Att det är en mental blockering och att han därför har svårt att slappna av och bara köra på.

    Han har på fester, med lite innanför västen, uttryckt sin vilja över att träffa en tjej och skaffa en flickvän. Själva oskuldsbiten har vi aldrig diskuterat, det är bara nåt som alla vet men ingen pratar om. Önskar att han träffar en bra tjej som uppskattar honom för den goa, roliga och snälla kille som han är.

  • Anonym

    Det verkar framförallt vara rätt vanligt att män är oskulder upp i åldrarna. Jag har träffat flera män över 30 som varit/är det. Klart att det inte är motbjudande. Det är väl mest bara tragiskt om de själva egentligen skulle vilja ha sex med andra.

  • Anonym

    Om det inte är nägot de har valt själva så har de blivit bortgallrade av det naturliga urvalet, antagligen för att det är något fel på dem.
    Människan är ett djur med instinkter även om vi vill förneka det, och bland djuren så stöter man bort de som är "skadade" på något sätt så att de för klara sig ensamma. Samma sak gäller nog även människan fast vi inte riktigt är medvetna om det. Kan låta grymt med så är det nog.
    Ni har säkert själva träffat på den där konstiga killen som är lite udda och som man inte vill ha i närheten av sina barn. Vissa hör helt enkelt inte hemma bland "flocken".

  • Anonym

    Postar anonymt för jag inte vill blotta mannens mins tidigare liv för mycket. Han var oskuld tills 25 tror jag det var, helt enkelt för att han inte var tillräckligt uppmärksam. Hans kompisar sa alltid: tjejen där kollar in dig, osv men han trodde inte på dem och märkte inte när tjejer gjorde klara framstötar.

    Han har haft sex med en kvinna innan mig till hälften för att han föll för henne och till hälften eftersom hon var extremt rättfram och han brukar beskriva det som att han blev helt överkörd (inte för att han inte ville men han erkänner att han troligen inte tagit första steget själv). Jag är själv ganska rättfram i sådana situationer, annars kan det mycket väl hända att inget alls hade hänt.

    Maken har aldrig varit blyg, bara inte kunnat se varför någon skulle stöta på honom (vilket JAG inte förstår då tjejer fortfarande vurmar för honom trots att de vet att han är gift). Och sexet är grymt då han ju är med på att testa det mesta eftersom han inte gjort det förr. ;)

  • Anonym

    Jag var oskuld tills jag var 22. Det är väl inte jättegammalt, men visst kände man en viss press. Jag anser mig vara "normal", men ville ha sex med någon jag verkligen gillade och då blev det liksom inte av förrän då. Absolut inget jag ångrar! Första gången blev riktigt bra - jag vågar påstå att måååånga tonåringar upplever sin första gång som obehaglig.

  • Anonym

    Jag skulle nog reagera negativt ifall jag träffade en kille i typ 40 årsåldern och han var oskuld.  Jag skulle ärligt undra vad fan vad fel på han.  Har det verkligen inte funnits en kvinna eller någon chans för honom under alla dessa år att få doppa veken?  Onormalt, skulle jag tycka och tro att nåt var fel på honom pluss jag skulle bli avtänd också-

Svar på tråden Vuxna oskulder