Inlägg från: Anonym (?) |Visa alla inlägg
  • Anonym (?)

    Vuxna oskulder

    Anonym skrev 2010-05-14 18:49:24 följande:

    Jag skulle nog reagera negativt ifall jag träffade en kille i typ 40 årsåldern och han var oskuld.  Jag skulle ärligt undra vad fan vad fel på han.  Har det verkligen inte funnits en kvinna eller någon chans för honom under alla dessa år att få doppa veken?  Onormalt, skulle jag tycka och tro att nåt var fel på honom pluss jag skulle bli avtänd också-


    Vadå onormalt. Om sex inte är en rättighet så är det alls konstigt.
  • Anonym (?)
    Anonym (simpson) skrev 2010-05-13 22:53:03 följande:

    Jag tror det kan bero på många saker. En del människor är asexuella och vill kanske inte ha sex. Andra vet inte riktigt hur man gör rent tekniskt. Några kanske har dåliga erfarenheter (sexuella övergrepp mm) och vill inte ha sex mer efter det. Men många av de som inte haft sex när de är över trettio har nog av olika skäl svårt att få kontakt med en lämplig på partner. Det kan naturligtvis finnas massor av skäl till det. De kanske är blyga, avvaktande, tillbakadragna, isolerade på grund av exempelvis arbetslöshet eller sjukdom, uppfattas som udda på ett negativt sätt, jobbiga att umgås med, tar kontakt på ett olämpligt sätt eller är ovårdade.


    Eller utseendet.
  • Anonym (?)
    Anonym (G) skrev 2019-03-15 10:27:52 följande:

    Ja det kanske framkommer efter ett tag att han ljugit och då blir han såklart dumpad. Men då är han förmodligen inte oskuld längre och behöver inte ljuga om det igen.

    (Om han nu måste säga det alls.)


    Det går ju göra så många gånger så får man ju någon form av erfarenhet.
Svar på tråden Vuxna oskulder