Inlägg från: Anonym (ARG) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ARG)

    Vill inte gå upp i vikt! Är i vecka 21 nu...hur kan man göra?

    Men herregud. Skärp dej. Du har ett barn i din mage. Vad är viktigast ? 


    Ät och drick ordentligt och gå gärna en promenad om dan. Det är bra att hålla igång måttligt. Du behöver inte äta för två, men en extra ostmacka o ett glas mjölk på kvällen är bra. De kilon du lägger på dig nu kan du motionera bort sen.
  • Anonym (ARG)
    Anonym skrev 2010-05-10 12:54:32 följande:
    Men drabbas verkligen barnet av att jag försöker hålla vikten nere? Finns ju de som spyr graviditeten igenom och inte går upp ett endaste kilo, och ändå får de friska barn. 
    Detta förutsätter ju att det finns något att "ta av". Självklart kan barnet påverkas om du är underviktig graviditeten igenom. Underviktiga kvinnor föder oftare underviktiga barn. Dessutom kan din kropp lida brist på viktiga ämnen som är nödvändiga för barnet om du inte äter ordentligt. 
    Om du googlar lite så ska du se att det inte är helt riskfritt det du försöker åstadkomma.
  • Anonym (ARG)
    Anonym skrev 2010-05-10 14:13:00 följande:
    Ja har haft tre tidiga missfall innan denna graviditet så detta barn är verkligen efterlängtat och jag vill verkligen inte att det ska bli nåt fel på barnet. Mne jag mår såååå dåligt över att väga över 50 kg. HATAR det. Vill vara smaaal. Och jag vet ju så jobbigt det blir efteråt att gå ner allt igen. Har mest komplex över att låren och höfterna börjar bli stora...uch och fy.
    Underviktiga kvinnor får oftare missfall än normalviktiga.
    Du är underviktig TS.
Svar på tråden Vill inte gå upp i vikt! Är i vecka 21 nu...hur kan man göra?