Inlägg från: Anonym (E) |Visa alla inlägg
  • Anonym (E)

    Vill inte gå upp i vikt! Är i vecka 21 nu...hur kan man göra?

    TS, jag vill bara varna dej lite grand. I fettvävnaden lagras gifter som man får i sej. När man går ner i vikt och fettvävnaden minskar, så fristätts giterna i blodet, vilket innbär att det överförs till den bebis.. Därför ska man aldrig banta under gravidiet eller amning.

    Att du inte gått upp något nu när du är i vecka 21, innebär i praktiken att du gått ner i kroppsvikt och kroppsfett.  För barnets skull se till att äta näringsriktig kost. Barnet behöver det och du behöver det. Den första tiden med barnet är jobbig och saknar men helt energi den tiden kommer du inte att orka

    Själv hade jag oturen att må illa under hela gravidieten. Jag gick visserligen inte upp mer än ett kilo under hela graviditeten, men det var inget jag önskade eller ville. Jag spydde okontrollerat hela gravidieten. Både jag och barnet fick betala ett högt pris för det. Barnet var underviktigt och fick flera infektioner. Jag var totoal orkelös och det tog nästan 2 år innan jag mådde ok igen. Inte ens min värsta ovän skulle jag önska må så.

    Idag har mitt barn astma och dåligt immunförsvar. Jag vet inte hur mycket det har påverkat att han inte hade särskilt bra i min mage, men läkarna säger att det kan vara så. Nu kunde jag inte påverka att jag inte fick behålla min mat, men du som kan. Försök för ditt barn skull att äta lite mer.

Svar på tråden Vill inte gå upp i vikt! Är i vecka 21 nu...hur kan man göra?