• Miss TN

    Adoption av syskonpar

    Vi har medgivande för syskon, men tyvärr så tror vi inte att det kommer att bli det då vi väntar i ett land som det inte kommer några syskon från alls nästan. De är väldigt få iaf, men vi hoppas.
    Vi hade inga problem alls att få ett syskonmedgivande, men som det har diskuterats kan det ta längre tid i vissa länder om man väntar på syskonpar.

  • Miss TN
    Blandis skrev 2010-05-30 15:57:56 följande:
    Miss TN hur länge har ni väntat på BB? Hoppas ni får besked snart.
    Vi har väntat snart 2 ½ år på bb från Bolivia.
  • Miss TN
    Blandis skrev 2010-06-01 18:23:52 följande:

    Åh, vad länge ni har väntat. Håller tummarna att ni får BB snart! Men det borde ju bli eran tur nu (det har ni säkert hört många gånger nu), kan man ju tycka nu när ni har väntat så länge. Fast vi är också inställda på att få vänta i ca: 2 år på BB, efter allt man läser. Fast man hoppas ju att det ska gå fortare. Har ni även medgivande för ett barn? Det har vi, våra utredare tyckte vi skulle ha det ifall det inte skulle finnas syskon till oss eller ta väldigt lång tid. Fick ni vänta länge i kön i Sverige innan ni fick skicka era papper?


    Tack!
    Jo, vi får höra det ganska ofta. Det har tagit tid i Bolivia de senaste två åren tyvärr men nu verkar det rulla på igen.
    Vi väntade lite över 1 år i Sverigekön hos Bfa innan vi fick skicka våra papper. Då var väntetiden ca 1 år också.
    Vi har även medgivande för ett barn, vilket det troligen kommer att bli.

    Lycka till själv
Svar på tråden Adoption av syskonpar