• Anonym

    Hur stora/små kukar har era pojkvänner/män?

    Jag har haft sex med ca 25 killar, de flesta från mellanöstern. De har nog igenomsnitt ca 14cm i omkrets och 15cm lång.

    Min nuvarande har 15cm lång och 13cm i omkrets. Jag tycker att det är perfekt! Ang längden så är det onödigt med längre än 15cm eftersom vi inte får in mer än så i oss....

    Jag har haft de som varit 15-16cm i omkrets också, som då verkligen FYLLT mig o det nästan gjort ont ibland... visst kan vara sexigt, men i funktionen tycker jag inte om det. Då går det inte att köra på lika hårt.

    Min nuvarande har som sagt inte så jättestor omkrets, men jag kan ändå inte säga att han har smal. Han har normal, verkligen normal. Kanske lite större till och med (enligt min erfarenhet). Men han är verkligen bäst av alla 25 jag haft. Det är bara med honom jag kan få vaginal orgasm Underbart! Jag har dessutom märkt att jag kommer lättare (vaginalt) när han nyss kommit och är lite mjukare o mindre.

  • Anonym
    Anonym skrev 2010-06-18 19:59:12 följande:
    Ang längden så är det onödigt med längre än 15cm eftersom vi inte får in mer än så i oss....
    Nonsens, det är i alldra högsta grad individuellt.
  • Anonym
    Completorium skrev 2010-06-18 22:08:24 följande:
    Det är väl inte så svårt att förstå att killar med större kukar tror att det räcker med att de bara har det och att storleken i sig ska räcka för att de ska vara gudar i sängen. Det är ju bara att läsa i den här tråden! Det är massor av kvinnor som mer eller mindre rent ut säger att stora kukar, och helst så stora som möjligt, är lyckan självt.

    På samma sätt måste det vara skitjobbigt för killar som har mindre kukar att läsa dessa trådar där det raljeras över dem och deras kukar och snacka saligt om hästkukar. Snacka om att plantera oro i dessa killars huvuden! Då blir ju lätt detta självuppfyllande profetior. Killarna blir osäkra, rädda att tjejerna ska rata dem och de blir också därför sämre älskare än de skulle ha behövt vara.

    Jag förstår inte varför så många kvinnor ska oroa sig i förväg så mycket ifall killen kanske har en liten kuk eller, som i den här tråden, oroa sig för dåligt sex bara för att hon vet att killen har en lite mindre kuk. Jag känner ett flertal kvinnor som öht aldrig ägnar mäns kukstorlek en tanke. Och såvitt jag har hört så har de aldrig uppfattat sexet som dåligt pga storleken. Jo, faktiskt har nån nämnt  att det varit dåligt med nån kille som just hade en riktigt stor och förväntade sig beröm för det.

    Sen har jag en tanke om det här med att så få som skriver här och på andra fora har stött på män med mindre (eller ens medelstora) kukar. Eftersom alla undersökningar pekar på att det måste finnas massor av män som har kukar mellan 9-15, men nästan inga kvinnor säger sig ha träffat på dem, så måste det betyda att dessa inte är lätta att träffa på. Varför det då?

    Jo, med tanke på att det pratas så mycket illa om män med mindre kukar så är de räddare för sexuella kontakter med kvinnor och är sällan ute i svängen och har ONS. De närmar sig kvinnor mer försiktigt, kanske lyckas de på olika sätt försäkra sig om att k vinnor de flirtar med inte är fixerade vid att en kuk måste ha en viss storlek för att de ska vilja ha sex med dem för att minimera risken för att gå på en mina. Och sen, när de funnit sin kvinna, som accepterar dem som de är, så håller de fast vid henne och finns därför sällan "ute i cirkulation".

    Inte vet jag, men det är iaf en teori jag har.
    Du har nog rätt. Min tanke var inte att få män med liten kuk att få dåligt självförtroende. Från början var tanken att jag ville höra att de tjejer som hade killar med små kukar skulle säga att det inte var några som helst problem, och att de var underbara i sängen. Jag har bara varit med en kille som hade en väldigt smal kuk innan, och det var det sämsta sexet jag någonsin haft. DOCK så tror jag inte att det berodde på hans kukstorlek, utan mer på att han helt enkelt inte orkade nånting och var värdelös på allt som har med sex att göra.

    Att jag oroade mig för det här, är för att jag hoppas på att jag hittat mitt livs kärlek, och det skulle ju vara synd om sexet inte funkade då. Hade nog oroat mig lika mycket om han haft en 25 cm balle också. Så, som du ser så skrev jag i slutet att jag ville ha lite tips råd och pepp också, för att få ett så bra sex som möjligt med en kuk av den lite mindre sorten OM det skulle behövas. (vem vet, han kanske är en gud i sängen)

    Tråden var inte menad från början att det skulle bli en hyllning för alla grova ballar.
  • Anonym

    Det verkar som att de flesta mest bryr sig om längden på kuken, jag bryr mig mer om omkretsen. Det känns som att det är tjockleken som är det avgörande om hur mycket man känner. Jag tror även att jag kanske föredrar lite grövre kukar eftersom jag själv lätt blir plaskvåt när jag är kåt, och då kanske varken jag eller killen känner så mycket om han är liten. Dessvärre är ju det lika mycket mitt fel då som hans.

  • Anonym
    Anonym (smal?) skrev 2010-06-18 22:48:36 följande:
    Det enda positiva jag kan tänka mig med en lång kuk, är att det blir lättare med sex liggande bakifrån (skeda). Men längden skulle å andra sidan förstöra massor av andra ställningar, där kuken kommer för långt in och gör ont, så jag kan leva utan den ställningen

    Ja, jag tycker också att omkretsen är viktigare. Jag tycker att min nuvarande är ganska perfekt både i längd och tjocklek (14 omkrets, 15 lång), men å andra sidan så anpassar sig slidan efter ett tag till en mindre/större kuk.
    Kan inte ens tänka mig att det kan vara skönt med en jättegrov i längden?! Har en riktigt grov dildo, och man känner sig ju utsliten efter ett tag
    Haha, jag hade en pojkvän förut som hade en väldigt tjock kuk, dock inte överdrivet lång, utan kanske runt 16 cm lång. Men han hade den tjockaste jag sett iaf. Jag var alltid lite öm mellan benen efter att vi knullat. haha. Det är ju inte heller så roligt. Dock så har min senaste pojkvän varit helt perfekt, och det är svårt att släppa tanken på hans perfekta kuk. Den var ungefär som din pojkväns. med nån cm diff.
  • Anonym

    haha, tydligen så engagerar just denna tråd folk eftersom den fått ganska många svar. Som jag skrivit tidigare så var inte min avsikt att hylla alla stora kukar, utan ville ha tips och råd för hur jag ska få det att funka med en av den lite mindre storleken.

    Dessutom skrev jag i min TS, att även jag blir plaskvåt när jag är kåt, och det tillsammans med en liten kuk är inte den bästa kombinationen om man vill känna något i mitt fall. MEN, det är ju lika mycket mitt "fel" som killen med size small.

    Dock så har vi haft sex nu, och det var tyvärr inte det bästa. Men det berodde nog mer på lite andra faktorer än att den var just liten.

  • Anonym
    Anonym (smal?) skrev 2010-06-20 22:22:25 följande:
    Men om det berodde på andra saker så är det förmodligen saker som kan förändras?
    Jag tror inte jag haft riktigt bra sex nångång första gången med en ny kille. Det brukar ta lite tid att lära känna varandra sexuellt.
    Jo, jag hoppas det.. dock så vet jag inte än om hur det kommer gå, då den slaknade hela tiden.. hann inte med så värst mycket. Men jag tror att det mesta beror på nervositet.. eller nåt. Bättre lycka nästa gång..
  • Anonym

    Träffade en kille för nån vecka sen och jag tycker han har STOR (aldrig haft sex me en sån me så stor) den e 20cm omkrets vet jag inte men den är rätt grov blev chokad när vi hade sex första gången hehe! Tycker nästan 20cm e för lång då han botnar mig hela tiden och de känns obehagligt jag måste vara riktigt våt för att han ska kunna komma in

  • Anonym

    Glömde skriva att min make har stor. 21 härliga centimeter och en tilltalande omkrets.

  • Anonym

    Jag e lite i samma sits.  Har börjat dejta en skitsnygg kille, han är super på alla plan, förutom dolmen då.  Jag har känt på den och den är asliten och nu så ryggar jag tillbaka till sex med honom.  Jag kommer ju inte känna nåt alls!

  • Anonym

    Hej!

    Nu har det gått några månader, och jag ser att tråden har vaknat till liv.

    Vi har underbart sex och han ger mig sjuka orgasmer!

    Jag trodde aldrig att en lite mindre kuk skulle ge mig det bästa sexet jag haft.

    Så, sista anonym, ge det en chans. Jag är glad att jag gjorde det.

  • Anonym
    Anonym (Nöjd) skrev 2011-04-04 22:55:17 följande:
    Hej Ts!

    När jag träffade min Karl så tänkte jag nog som du.  Jag ansåg att han hade för liten i princip. Och efrersom jag också blir otroligt våt så tänkte jag att detta kommer aldrig att gå. Men när vi hade haft sex kanske 3-4 ggr så insåg jag att hans kuk var bra mkt större än dom första gångerna. Vad det eg beror på vet jag inte.
    Men det kanske är så för din karl också.  Kanske handlar det om nervositet lr något annat.

    Självklart har ju vissa mindre än andra.
    Hur som helst så kommer ni nog lösa det där på sikt! Det kommer bli superbra!
    Ja, det blev superbra. Jag håller med dig om det, min pojkväns kuk känns inte alls lika liten längre, och jag blir inte lika plaskvåt som förr. Men det skönaste sexet ever har vi iaf.
  • Anonym

    Haha än en gång ser vi att kvinnor verkligen inte kan uppskatta storleken.

  • Anonym
    Anonym (Bull) skrev 2011-04-04 23:12:38 följande:
    Till anonyma TS och Nöjd:

    Eeeh, va?!?
    Ni vet om att kukarna växer och blir större när killar blir sexuellt upphetsade? Eller...?
    Självklart vet jag det, och jag skrev att det KÄNNS som att den inte är lika liten som jag först tyckte. Visst vet jag att den är precis likadan som första gången, men jag upplever inte längre att den är liten. Den är helt perfekt för mig!
Svar på tråden Hur stora/små kukar har era pojkvänner/män?