• FrökenX

    Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!

    Fortsättningstråd för oss lattemorsor i Stockholm som fött barn i mars 2010. Här bestämmer vi fikadejter och surrar om bajs och annat som vi finner intressant.

  • Svar på tråden Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!
  • JooCee
    Alfalfafrö skrev 2010-06-24 08:02:43 följande:
    Miah & Josefina: Våra planer har blivit lite ändrade så vi åker kanske inte ändå. Får se längre fram i efermiddag. Vilken tid tänkte ni ses, tänkte ni käka något ute också?
    Vi snackade lite om att ses hemma hos Miah (emma är ute och snurrar med pappa) och käka lite på hemmaplan och dricka lite vin för att sedan bara ta en rund på stan bara för att se lite folk. Följ med!! =)
  • HelenaOlivia
    JooCee skrev 2010-06-24 08:23:59 följande:
    Vi snackade lite om att ses hemma hos Miah (emma är ute och snurrar med pappa) och käka lite på hemmaplan och dricka lite vin för att sedan bara ta en rund på stan bara för att se lite folk. Följ med!! =)
    åh va trevligt det lät :) Hoppas ni får en riktigt bra kväll.
  • FrökenX

    Fina och ida: kan vi inte äta ute ändå? Känner det var så länge sedan jag kunde sitta och äta ute som en vuxen människa utan en minime i knäet.

  • HelenaOlivia
    elzilen skrev 2010-06-24 12:57:18 följande:
    {#emotions_dlg.flower} GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ALLA UNDERBARA.{#emotions_dlg.flower}
    detsammaHjärta
  • Lovi
    Mollywood skrev 2010-06-23 22:37:46 följande:
    Lovi - Vi kan ju höras nästa vecka om de inte hört av sig så kan vi fundera på en överlämningsplan :) Hur långa pass sover hon nu? Jag har inte testat att låta Kate sova på rygg på länge, men nu sover hon ofta från nattning till 4-5 och sen till 8-9. Möjligt att en massa napploppande skulle göra att hon sov längre än till 4-5, men jag tycker åtta timmar utan mat får duga för henne just nu :-P
    Om hon somnar vid 18 så sover hon till 22 ungefär när jag lägger mig. Sedan varierar det, men i natt vaknade hon inte förrän efter 02 (!) och sedan vid 06. Men det där varierar. Det är inte så att hon vaknar och är vaken utan snarare att hon gnyr efter mat, så ju mättare desto bättre sömn också. Ja vi får höras nästa vecka när du ser om de är efter dig om larmet eller ej :)
Svar på tråden Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!