• FrökenX

    Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!

    Fortsättningstråd för oss lattemorsor i Stockholm som fött barn i mars 2010. Här bestämmer vi fikadejter och surrar om bajs och annat som vi finner intressant.

  • Svar på tråden Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!
  • elzilen
    Ami G skrev 2010-06-27 22:55:35 följande:
    eken, trekanten... hej google! eller har ngn av er en bra vägbeskrivning för liljeholmsnovis?
    tunnelbana till Liljeholmen. När du kliver av går du i tågets riktning. Det står trekanten på "orienteringstavlorna",, åk rulltrappa uppåt och gå höger utanför spärrarna, mot pressbyrån. Ta hissen ner, det står trekanten ovanför hissen. I början av parken står en ek, förhoppningsvis är det några andra i tid :o)
  • Vintervacker

    Hoppas att allt reder sig Linda! Jag ska också käka Subway. Mmm... har fortfarande rabattcheckar kvar där. Ami jag drömde att du skulle komma med, minns jag låg och halvslumrade och tänkte på röda linjen... : )

    Jag får se när jag kommer, sen som vanligt kanske beroende på hur sömnen blir! Jag är uppe så här tidigt (J:s pass) för ovanlighetens skull och har haft en rätt seg natt (00,02, 04, 05!). Som tur är har J semester och vi är båda föräldrar på heltid i fem veckor. Har haft en lat toppenhelg, har inte nattat bebis på många dagar och fått ljuva sovmornar. I lördags satt jag dessutom hela kvällen och halva natten på en väns takterass på Grevgatan och såg solnedgång och måne, ackompanjerat av vin och drinkar och skitsnack. Lovely! Så J har legat i. Igår då jag kom hem från träningen hade han storstädat och stod och gjorde deg till hembakt pizza så nu tänkte jag det var dags att jag hamnade överst på pluslistan igen : ) Det är vackert så här om mornarna.... Oj nu vände sig Loa på mage och kräktes, hm. Ses senare!

  • Lovi

    Är det någon mer tid bestämd den här veckan? Skulle gärna träffas :)

    Här har en förlamande trötthet också slagit till. Men jag vet iaf att det inte är ngt som spökar i min kropp, om det nu inte skulle vara ett syskon till jesus som behagar dyka upp ;) Hur går det för dig Miah?

    Det är så kul att se hur J utvecklas men det blir också mer ork och energi som går till det. Det är som att hon kommit in i en ålder där sinnet vill så mycket mer än vad den lilla kroppen orkar och kan än så länge. Hur tycker ni andra att det är?

    I övrigt sitter jag och längtar efter ett glas vin på en soliga kvällsuteservering och att mannen i mitt liv ska dyka upp just där. Tänk att få bli så där pirrigt förälskad igen Glad


  • Alfalfafrö

    jag träffas gärna mer i veckan. Kan dock endast på onsdag för sen drar jag vidare till Ludvika för en helg med festligheter Tjoohoo vinkvällar och barnvakt!

    måste tyvärr säga att jag inte tror jag orkar allsång imorgon, men gärna någon annan gång i sommar!


  • HelenaOlivia

    ja allsången finns ju kvar :) Vi ska gå om inte solen tar knäck på oss under dagen då det ska bli kanonväder imorgon.

    Det ska regna lite på onsdag men vi kan väl sitta inne på ett cafe i värsta fall, jag kan säkert fika en gång till denna.

    Jag är mycke mera trött nu och skulle bara vilja sova och sova men kan inte skylla det på W tror att det är att jag inte sovit en hel natt på snart 4mån som slagit till

    Vin på uteserpa låter nicee!
    Och en liten kärlek till dig Lovi vore ju jätte trevligt

  • Vintervacker

    Nu är jag lite sent ute men - någon som är med på SATS baby imorgon vid Odenplan 11.00? Miah? Linda? Malin? Har en gratisbiljett kvar. Ska dit med Anna.

  • Ami G
    Lovi: jag upplever att det är på precis samma sätt med lilla fröken brunöga, de är ju dessutom födda typ samtidigt. hon vill och vill, men kroppen orkar inte. sitta upp hela tiden tex.
    --
    hon har fö verkligen blivit hängig av tänderna, gav henne en alvedon vid 19tiden och sen dess sover hon djupt. var helt otröstlig innan hon somnade och borde rimligtvis ha varit superhungrig men åt nästan ingenting ändå. gissar att natten kommer bli aktiv. Hurra! Drömmer skönt att få bekräftelse av er andra idag att det ÄR tänder som håller på, svinsvårt att veta själv tycker jag...
    --
    en av mina bästa kompisar har precis varit här och ätit middag m oss, och medans min kille (som kom hem redan kl 19 idag - yey!) kollade på fotbollen och hade ett öra på dottern så satt vi på vår balle som i gamla tider, drack vin, rökte någon cigarett och pratade hål i huvet på varann. Underbart!! det känns verkligen som att jag börjar komma tillbaka till mig själv efter graviditet och förlossning nu, en fantastisk känsla, för nu har jag plötsligt en liten pussbulle dessutom att älska och hänga med, gissar att ni känner igen er..?
    --
    och apropå att hänga med så var det jättetrevligt att följa med idag! mysigt ställe, perfekta kommunikationer och ett fint gäng - tack för det!  Solig
  • Lovi
    Alfalfafrö skrev 2010-06-29 20:16:07 följande:
    Blir det något imorgon, vart ses vi?
    Onsdag är den dag jag inte kan, ska träffa min bvc-grupp i morgon. Någon som kan på fredag?
Svar på tråden Marsmorsorna 2010 a.k.a lattemaffian surrar vidare om bajs och annat viktigt!