Inlägg från: white trash mia |Visa alla inlägg
  • white trash mia

    Tvätta sig efter toalettbesök

    När jag har kissat: Om jag är hemma själv och inte ska träffa någon eller gå någonstans den dagen så torkar jag oftast bara med papper. Äckligt jag vet. Och om jag snart ska duscha så torkar jag också bara med papper.

    Om jag är borta någonstans, på jobbet, hemma hos någon eller ska gå någonstans eller träffa någon så blöter jag pappret med varmvatten och tvättar underlivet med det. Om jag känner att det "behövs" tvättar jag med en våtservett. Om jag ska vara i en intim situation med en kille eller ska iväg någonstans efter juobbet och vill känna mig fräsch använder jag också våtservett.

    När jag har bajsat: Om jag är hemma själv och inte ska gå någonstans eller träffa någon den dagen eller snart ska duscha så blöter jag pappret och tvättar med det (efter att först ha torkat bort allt med torrt papper.

    Om jag är borta eller ska gå någonstans eller träffa någon så använder jag våtservetter.

    Om jag ska ha sex och har bajsat den dagen så vill jag duscha först. I nödfall har jag använt våtservetter efter bajset och haft sex senare på dagen men inget oralsex då! Och lite jobbigt har det känts.

    Det här med bakterier kan jag inte så mycket om.Men jag är rädd att det ska lukta. När jag har tvättat mig med blött papper och våtservetter så brukar jag torka en gång med torrt papper och lukta på det så att det inte luktar något. Jättepinsamt jag vet!!!!!!!!!

    Att bara torka bort bajs med torrt papper och sen ha sex???!!!! What????!!!! FiNNS det folk som gör så???!!! Jo, har ju varit ihop med killar som gör så. Så då kan vi brudar vara lika skitiga? NEJTACK!!!! 

  • white trash mia
    SoStylish skrev 2010-08-23 00:33:33 följande:
    *Sitter och undrar om ni som tvättar så frenetiskt får avföring i hela rumpan och långt upp på ryggen när ni bajsar eftersom ni uppenbarligen behöver tvätta er så mycket hela tiden"
    Jag får inte "bajs i hela rumpan" men jag är ändå orolig att det ska lukta. Det är ju ändå en lite del av kropppen som kommit i kontakt med bajs. Men visst det kanske sitter i huvudet. 
  • white trash mia
    Koo skrev 2010-08-23 00:50:09 följande:
    Du vet väl om att händerna är bra mycket mer bakteriefyllda än rumpan hos gemene man, va?
    Som jag skrev så är det inte bakterier jag oroar mig för att utan att det ska lukta! Och ja, jag tvättar händerna noga också.
  • white trash mia
    giftgrodan skrev 2010-08-23 00:45:23 följande:
    jag duschar faktiskt när jag har bajsat. Däremot tycker jag inte att folk som inte gör det är äckliga. Jag utgår från att de sköter det pånågot anant sätt.
    Ja, våtservetter och blött papper. Om jag kunde välja skulle jag bara bajsa hemma så jag kunde duscha. Men ibland blir jag tvungen att bajsa borta. Och så har jag problem med magen och kan gå många gånger på ett dygn och kan inte duscha 100 gånger om dagen. Tack gode gud för våtservetter! Och så har jag alltid parfym i handväskan som kan hjälpa till att dölja lukt.
  • white trash mia
    AyaRan skrev 2010-08-23 01:14:57 följande:
    inte för att vara elak, men det sitter i huvudet.
    akta så att du inte torkar ut underlivet med så mkt parfymerande och tvättande.
    Jag har inga problem med underlivet. Har haft Klåda/irritation några enstaka gånger i mitt liv men ndet gick över på några dagar. Men tack för omtanken!
  • white trash mia
    Denebola skrev 2010-08-23 01:55:12 följande:
    Oj, det var ett ordentligt schema det.

    De killar som du varit tillsammans med som "bara" torkat med torrt papper, har de luktat bajs när du har gett dem oralsex?

    (Och vad är problemet för dig om tjejer är "lika skitiga" som killar? Om du nu inte är bi...)
    Nej och det är ju det som är det konstiga! Men jag har å andra sidan inte haft min näsa så nära rumperiet på dem.

    Och ordentligt schema - nej det är en vanesak sedan många år sitter i ryggmärgen. Lika naturligt som allting annat hygienrelaterat. Och jag trodde att de flesta tjejer gjorde ungefär så? De flesta tjejer har ju en del pyssel med hår och smink och liknande som tar tid i badrummet.

    Problem? Vill folk lukta skit så varsågoda. Själv skulle jag tycka att det var väldigt pinsamt och definitivt inte trivas med mig själv så. 
  • white trash mia
    Birry skrev 2010-08-23 08:34:32 följande:
    Jag kan lova att det inte luktar (samma dag) om du torkar med torrt papper.
    Men jag KÄNNER mig inte ren då. HUR kan man bli ren av papper?! Ren blir man av tvål och vatten. Så blött papper och våtservetter blir man ju inte helt ren av heller men det hjälper lite i alla fall känns det som. Jag vill KÄNNA mig HYFSAT fräsch, okej?
  • white trash mia
    Denebola skrev 2010-08-23 23:20:33 följande:
    Fast nu sa du ju själv att killarna inte luktade skit... Så varför skulle folk lukta skit om de inte går igenom en noggrann tvagningsrutin varje gång de har tömt tarmen? Det kanske inte är så konstigt att man inte luktar om man blir ren, tillräckligt ren även med "bara" torrt papper?

    Varför skulle det vara skillnad för tjejer och killar. Skit som skit, oavsett kön. Om inte killar luktar skit, varför skulle tjejer göra det? Pyssel med hår och smink förstår jag inte varför du tar upp, det har med utseende och inte hygien att göra.

    Jovisst kan jag förstå att det går på ren vana för dig, jag bara reagerade på att det var så många olika sätt att göra det på. Själv gör jag lika i alla lägen, har aldrig funderat över att det inte skulle räcka med papper.

    Det är fullkomligt möjligt att vara både ren och hygienisk utan att var övernitisk. Missförstå mig rätt, du får göra som du vill men sluta säg att andra luktar skit för att de har en lugnare (sundare?) inställning till sin hygien än vad du har.
    Jo visst får folk göra hur de vill. Men JAG vill känna mig fräsch.
  • white trash mia
    Denebola skrev 2010-08-23 23:21:48 följande:
    Man kan påverka sina känslor. Säger inte att du måste, men bara så att du vet så är det möjligt att "komma över" känslan att du inte blir ren om du inte tvättar med tvål och vatten.
    Tack, jag trivs utmärkt såhär! Får jag känna mig fräsch är jag nöjd.
  • white trash mia
    Denebola skrev 2010-08-24 00:07:01 följande:
    Be my guest. Men säg inte att andra luktar skit bara för att de inte gör som du.
    Jag har inte sagt att andra luktar skit. Ja, jag skrev "vill folk lukta skit så varsågoda" eftersom jag tycker att det här är ett ämne som man kan uttrycka sig lite skämtsamt om, eller vad tycker du? Kom igen, det är väl inget att ta illa upp för? Om du nu har så fräsch rumpa behöver du väl inte bry dig? 
Svar på tråden Tvätta sig efter toalettbesök